promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 13: a hónap tizenharmadik napja az Oroszlánra rendkívül pocsékul, míg a Szűzre szenzációsan hathat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosra hirtelen rátalálhat a szerelem, míg a Skorpiónak nem ártana magasabb fokozatra kapcsolnia. Bár a 13-as egy misztikus szám, de most a legtöbb csillagjegynek inkább szerencsét hozhat. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy különleges üzenet ma igazán fel fogja tudni dobni a napodat. Lehet szerelem van a levegőben, ha olvasol a sorok között? A bolygóállás most szerencsét tud hozni neked. Keresd mindenképpen a pozitív élményeket és embereket. Mozgalmas és ösztönző nap állhat előtted, ha engedsz neki. Ha van munkád, akkor mindenképpen tud le hamar, aztán szabadulj ki a négy fal közül, és keresd a kalandokat.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes minden tapasztalatodat feljegyezned, mert ezek roppant fontosak lehetnek a jövőben. Nemsokára olyan harcokat fogsz megvívni, amik alatt erős rutint szerezhetsz, és ezeket később fel is tudod használni. Ez nem az az idő, hogy visszahúzódó legyél. Muszáj leszel kinyitni az ajtókat, amik eddig zárva voltak előtted. Legyél merész, és ne félj belépni rajtuk.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szellemi egészséged eléggé jó úton halad, de a fizikait eléggé kezded elhanyagolni. Gondolkozz el, hogy mikor mozogtál utoljára egy kiadósat. Nem szabad lustának lenned, mert egy lazább edzés új lendületet adhat mindenhez. Jól haladsz, de most fentebb tudsz lépni még néhány lépcsőfokot az élet létráján. Vágj bele, és napról napra jobban fogod érezni magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma igazán fel tudod használni a tudást, amit eddig szereztél. Sok mindenben tájékozódsz, sok mindent elolvasol, épp itt az ideje, hogy elkezd ezeket a gyakorlatban is hasznosítani. Szellemi, valamint filozófiai kérdésekben is meg tudsz nyílni. Az elméd gyorsabb a szokásosnál, így olyan problémákra is megoldást találhatsz, amik régóta húzódnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez egy ideális nap lehet néhány terved elindításához, szóval ne akarj csak ülni a kanapén. Figyelj közben oda, mert a jelenlegi bolygóállás azt jelzi, hogy valami, vagy esetleg valaki egy óriási kavarodást okozhat az életedben. Nem lesz ez vészesen kellemetlen, de azonnal meg kell majd oldanod, különben gondokat okozhat. Bízz magadban, és legyél mindenben magabiztos.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Figyelj a belső hangokra, mert valószínűleg nagy önfelfedezés küszöbén állsz. Az új dolgok új lendületet is hozhatnak az életedbe. Hamarosan számíthatsz arra, hogy magasabbra fogsz jutni, mint bármikor. Akármilyen akadály is gördül az utadba, nem szabad, hogy csökkenjen a lelkesedésed. Érzelmekben is át tudod lépni a határokat, de pozitív módon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szeretnéd ma kizárni a világot, és egyedül maradni a gondolataiddal. Érdemes lenne időt szánni egy kis meditációra. Nem is lenne rossz, ha át tudnál gondolni pár dolgot, mert ezek segíthetnek a hétvégéig megoldani a problémákat. A csapatmunka most nem igazán megy, inkább magányosan tudsz jól teljesíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma sok minden tud inspirálni, csak hát ezeket nehéz megtalálni. Neked kell rájönnöd, hogy mi az, ami előre tud lendíteni. Semmiképpen se lassíts, hanem igyekezz magasabb fokozatra kapcsolni. Rád fokozottan igaz, hogy ha hibázol, akkor kevesebb időd lesz korrigálni, szóval csak óvatosan. A barátaid támogatása nagy segítség lehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mentális képességeidnek ma különösen élesnek kell lenniük, és a kommunikációddal sok embert le tudsz venni a lábáról. Úgy érezheted magadat, hogy a világ tetején vagy – élvezd is ki. Akár valamilyen új projektbe is belevághatsz. Igazán benned van az, hogy ki szeretnél szakadni a megszokott környezetből.

Bak (december 22. - január 20.)

Most elég éles a logikád. Ha valakit meg kell győznöd valamiről, akkor itt van az alkalom. Lehet nem vagy ügyvéd, de benned van a tehetség. A jelenlegi bolygóállás segíthet abban, ha a karrieredben szeretnél előrébb lépni. Figyeld, hogy hol kínálkoznak lehetőségek. Ha van párod, akkor ő jelenleg nagyon jó támaszod lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit magányosnak érezheted magadat a gondjaiddal együtt. Pedig szívesen segít a környezted, ha elakadsz valamiben. Ne akarj egyedül megoldani mindent, mert az tényleg csak felesleges szenvedés olykor. Egy jó beszélgetésre is szükséged lenne már. Az egyik este ülj le valakivel, és meséld el neki mi nyomasztja a lelked.

Halak (február 20. - március 20.)

Néha az élet el tudja terelni a figyelmedet az igazán fontos dolgokról. Készíts egy listát a fejedben, és a kikapcsolódást se hagyd le róla. Már nagyon kiszabadulnál, de hamarosan ez is el fog jönni. Figyelj oda arra, hogy mindig szellemileg friss tudj maradni. Ha úgy érzed kezdesz besokallni, írj rá a barátaidra, mert ők vissza tudnak zökkenteni. Az is fontos, hogy több időt tölts társaságban, főleg hétvégén.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás