promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 8: a Szűz roppant kellemetlen veszekedésekbe futhat bele, a Skorpió pedig most találhatja meg a szerelmét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak lehetősége lesz a békülésre, míg a Vízöntő előtt nagy lehetőség nyílik meg. Most kellene feltöltődnie a csillagjegyednek, különben nem lesz felhőtlen a hosszú hétvége további része. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Feltámadhatnak a fizikai energiáid, amit igyekezz kihasználni. Bár az időjárás nem lesz éppen a legmegfelelőbb, mert a tavaszból kicsit ősz lett, de egy kis séta beleférhet. Otthon igyekezz olyan elfoglaltságot találni, amivel aktivizálod is magad picit. A hosszú hétvégén biztosan lesz sok minden az asztalon, de ne akard túlenni magad, mert az sok mindentől elveheti a kedved.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet, hogy nem feltétlenül helyesled a körülötted lévő emberek döntéseit, de pont ezek a napok azok, amikor nem kellene ezzel foglalkoznod. Próbálj kizárni mindent a fejedből, ami kicsit is kellemetlen. Ne érezd úgy, hogy most bármiben leckét kellene adnod a többieknek, mert nem érted az életmódjukat. Csak magaddal foglalkozz!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Találd meg a nyugalmadat. Ha ez sikerül, akkor számos kérdésre is megtalálhatod a választ. Észre fogod venni, hogy néhány megoldás az orrod előtt volt, csak hát a stressz miatt teljesen másképp működött az agyad. Nem szabad alábecsülnöd a képességeidet. Álmodj nagyot a hosszú hétvégén, és igyekezz később megvalósítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Muszáj leszel lassítani picit. Lentebb kell adnod olykor az elvárásaidból, mert ismét azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen. Pihenni úgy is tudsz, ha nincsen minden száz százalékosan a helyén. A stressz az őrületbe tud kergetni, így kerüld el messziről ezeket a szituációkat. Izgalmas eszmecserékbe bonyolódhatsz, szóval kommunikálj sokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen tudsz fókuszálni a feladataidra és a figyelmed állandóan elkalandozik. Lehet valami nyomaszt is legbelül, amit nem akarsz megbeszélni. Pedig jobb lenne kiadnod magadból. Ha békülni szeretnél, akkor most a te oldaladon fog pattogni a labda. Egy kis fizikai aktivitás beindíthat, és összeszedettebbé tehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai nap konfliktusokkal teli lehet, ha nem vigyázol eléggé. Próbáld meg elkerülni a kellemetlen helyzeteket, és az éles nyelvű embereket. Ha vannak feladataid, akkor azokat még próbáld meg ma elvégezni. Ne temetkezz bele teljesen a gondokba, mert akkor kimaradsz azokból a dolgokból, amikre igazán vágysz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bár a jelenlegi helyzet sok mindenben gátol, de azért próbálj meg kimozdulni kicsit. Egy séta üdítően fel tud tölteni. Ha megtalálod a szétszórt pozitív energiákat, akkor jövő héten minden a siker és a jó szerencse irányába fog fordulni. Ne félj, ha felborulnak a terveid, mert mindenhez kiválóan fogsz tudni alkalmazkodni, és tetszeni is fog a változatosság.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás miatt hála égnek könnyen el tudod simítani a gondjaidat és a problémáidat. Használd is ki, ne legyél lusta halogatni a megoldást, mert később még több dolog szakadhat a nyakadba, amikkel már nem fogsz elbírni. Ha szingli vagy, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki nem csak fizikailag, de szellemileg is vonzani fog. Lehet nem ártana szétnézni egy társkeresőn?

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma nagyon jókedvűen vágsz bele a napba, és a toleráns is vagy mindenkivel. Ha akadt valamilyen nézeteltérésed, akkor azt meg is tudod beszélni az illetővel. Ki tudsz térni a veszekedések elől, és meg is tudod oldani a konfliktusokat. Ha ilyen tudsz maradni egész nap, akkor az estéd is felszabadult lehet. Mindenképpen kapcsolódj ki a pároddal, vagy a családoddal.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy a környezeted állandóan a negatív dolgokkal jöjjön. Mindenki fásult picit, csak a rosszabb hírek kerülnek előtérbe, pedig vannak pozitív dolgok is körülöttetek. Valahogy meg kellene próbálni ezeket előtérbe helyezni. Te most főleg optimista vagy a jövővel kapcsolatban, szóval előre tudod mozdítani ezt. Tekintheted ezt szórakoztató feladatnak is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás felerősíti a komoly eszmecserék, és a szellemi fejlődés iránti vágyadat. Az a legjobb, ha a szabadidődben kulturális hobbik felé veszed az irányt, mert ezzel töltődhetsz fel igazán. Lehet ez egy jó film, könyv, de akár egy album, amit már nagyon régóta meg akarsz hallgatni. Az egész vágyat ébreszthet benned afelé, hogy új célokat tűzz ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokat dolgoztál mostanában, de a kemény munkád meg fog térülni. Ez feltölthet optimizmussal, valamint reménnyel a következő hétre. Az előrehaladásod végre öröm, és nem valami nyűg lesz. A változások szele közeledik, szóval mindenképpen készülj fel mindenre. Otthon tudsz igazán feltöltődni, szóval ha van rá lehetősége, ne mozdulj ki.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás