promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 1: a Bikának és a Ráknak is kemény buktatókkal indulhat az új hónap, és ez a hétvége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek a határozottságával akár már a következő hetet is megalapozhatja, az Oroszlán pedig alaposan ki fogja tudni használni a bolygók pozitív energiáit. Néhány csillagjegynek az új hónap igazi lendületet adhat a következő hétre, de a pihenésre is muszáj időt szánni a hétvégén. Nézzük, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!  

Kos (március 21. - április 20.)

Kezdődik a hétvége, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen meg tudsz szabadulni a gondoktól. Lehet néhány esetben kiskaput kell találnod egy-egy probléma megoldásához, de azért ügyelj arra, hogy ezzel ne ess át a ló túloldalára. Minden adott ahhoz, hogy érzelmileg bátornak és stabilnak érezhesd magadat. A bástyáid erősek, és meg is tudod őket védeni a támadásoktól. Este se feszülj be, csak élvezd a pillanatot, és sodródj az árral.

Bika (április 21. - május 20.)

Bizony erős buktatók bukkanhatnak fel a semmiből, ha nem tervezted meg előre a hétvégédet. A spontán éned, kivételesen nem fog tudni győzelmet aratni. A gondolataid ezer irányba cikázhatnak. Az első és legfontosabb, hogy nyugtasd meg magadat valamivel. Hallgasd meg a kedvenc zenéd, vagy vonulj el tíz percre egy kávéval, hogy felszabadultan át tudj gondolni mindent. Olykor gyorsan kell reagálnod, de nem szabad félned ettől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A környezetedben sokan bizonytalanok, és nem tudják, hogy melyik úton induljanak tovább. Jók a meglátásaid, szóval nyugodtan lehetsz az iránytűjük. Csak annyira legyél ma rámenős, hogy mozgásba tudd hozni a dolgokat. Az elemek a helyükön vannak, csak be kell őket indítani. Törekedj a precizitásra, és ne félj a hibáktól – ha határozott vagy, el fognak kerülni egész hétvégén.

Rák (június 22. - július 22.)

Alaposan úgy fogod érezni, hogy bal lábbal keltél, és egyszerűen semmi sem jön össze. Fontos, hogy nem szabad semmiben se elveszítened a hited. A rohanás abszolút az ellenséged a mai napon. Legyél megfontolt, és ha komoly döntés előtt állsz, akkor azt kétszer, vagy akár háromszor is gondold át. Most azok az emberek között érzed a legjobban magad, akik mosolyt tudnak csalni az arcodra. Ne feledd, a pozitív hozzáállás mindig pozitív irányba fog vezetni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ragyogó napnak látszik a mai. Az a legjobb, ha spontán leszel. Olyan helyeken és környezetben is megfordulhatsz így, ahová nem igazán hitted, hogy eljutsz. Ne félj az ismeretlentől, mert kifejezetten feltölthet egy ilyen kaland. Olyan beszélgetésekben lehet részed, amik nagyon fel tudják nyitni a tudatodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Figyelj oda, hogy pontosan fogalmazz, mert félreérthetnek a környezetedben, ami súlyos vitákat tud kirobbantani. Van, hogy nem igazán találod a helyed, és ez most ilyen időszak lesz. Még a váltakozó tavaszi időjárás is picit befordultabbá tehette a hangulatod. A bolygóállás azonban jó hatással van rád, mert érzelmekkel vagy tele. Ne félj ezeket kimutatni az embereknek, mert díjazni fogják.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé fekszik neked ez a bolygóállás, ami pozitív dolgokat hozhat magával. Elemedben lehetsz ma, és próbáld meg ezt mindenképpen kihasználni. Átlátsz minden témát, és így még azokkal is intellektuális fölénybe kerülhetsz, akik szakértői bizonyos dolgoknak. Viszont figyelj oda, csak finoman kritizálj másokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ragyogó napnak tűnik ez a mai, és nem is ronthatja el semmi, ha nem vagy kötekedős hangulatodban. Szeretsz viccelődni ezzel, de talán most még ezt is félre kellene tenned. Szívesen veszed körbe magadat emberekkel. Ne próbálj most rájuk hatással lenni, egyszerűen csak sodródj velük, és jól fogod magad érezni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó híreket kapsz a hétvégén, és fel is lélegezhetsz. Semmilyen kritikus eseménnyel nem kell számolnod, minden megy gördülékenyen és a maga útján. A családdal töltött időt nagyon tudod élvezni, szóval próbálj rájuk is koncentrálni. A nap végén még egy probléma végére is pontot tehetsz, ami már régóta nyomasztott.

Bak (december 22. - január 20.)

Akkor alakulhat igazán jól minden, ha ezt a napot is a családodnak szenteled, és velük kapcsolódsz ki. Nélkülük egy kicsit elveszetnek fogod érezni magad. Ha nem is tudtok kinti programot szervezni, akkor próbáljátok meg otthon tartalmasan eltölteni az időt. Életvidám vagy, és most nagyon jó hangulatot tudsz teremteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Logikus ember vagy, de azért hiszel a szerencsédben. Fortuna kegyes lehet hozzád a hétvégén. Ne szaladj rögtön a lottózóba, inkább arra gondolj, hogy minden szituációból jól tudsz kikeveredni. Az a legjobb, ha csak sodródsz az árral. Most ne akarj semmiből túl sokat markolni, mert keveset fogsz fogni – érd be a kisebb dolgokkal is.

Halak (február 20. - március 20.)

A hétvégén kidolgozhatnál egy tervet, ha úgy érzed, hogy picit helyre kell rázni a pénzügyeidet. Lehetnek olyan felesleges kiadásaid, amiket alapból észre sem veszel. Mindenki tud spórolni, csak okosan kell csinálni. Nincs kedved lebzselni, így hétvégén is az tehet boldoggá, ha van valami célod. Ettől függetlenül ne felejts el pihenni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás