promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 31: a Bak egy feneketlen gödörben találhatja magát a hétvége előtt, a Vízöntőnek pedig meg kell tanulnia nemet mondani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek alaposan az idegeire mehetnek a hencegő emberek, a Mérlegnek pedig oda kell figyelnie, hogy mindent be tudjon tartani, amit megígért. Kezdődik a hétvége előtti roham, és minden csillagjegynek ott kell lennie fejben. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Végre elérkezett, amire vártál, és látod a célegyenest. A bolygók is úgy állnak, hogy ma simán mehet minden, de azért még ne dőlj hátra teljesen. A pozitív hozzáállásod a csúcson van, így te is tudod, hogy nem kell, hogy az élet tele legyen stresszel valamint szívfájdalommal. Jusson eszedbe az, hogy mindent helyre tudsz hozni. Ha valami nem folyik zökkenőmentesen, érdemes új megközelítést találnod. Keresd mindenben a lehetőséget!

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvége előtt alaposan eluralkodhat rajtad a stressz, ami alaposan ki tud zökkenteni. Úgy érezheted olykor, hogy a legkisebb gond is élet-halál helyzetbe sodor. A hangulatodtól függően azt gondolhatod, hogy egy katasztrófa szélén állsz. Próbálj megnyugodni, mert így abszolút nem fogsz előrébb jutni. A körülötted lévő dráma inkább a környezetedre adott reakciód terméke. A közeli környezeted visszajelzést adhat, hogy minden rendben lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egyre jobban kezd felébredni a tudatod, és a tavaszi fáradtság is szép lassan el fog tűnni. Fontos most, hogy meg tudd találni a megfelelő egyensúlyt. Az elméd akkor fog megnyílni, amikor a legnagyobb szükség lesz rá. Érezned kell magadban a fortyogó energiákat – engedd őket kitörni. A lehetetlen szót most töröld ki a szótáradból a hétvége előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet kicsit túl kényelmes vagy, pedig még fel kellene pörögnöd, persze csak higgadtan. A legfontosabb, hogy legyél rendezett és aprólékos. A rugalmasság rengeteg problémánál segíthet. A hétvégén is teret engedhetsz a meglepetéseknek, valamint a kalandoknak. Az idegen helyzetek meglehetősen fel fognak tudni dobni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Feszültséget érezhetsz a levegőben, de nem nagyon tudod megfejteni az okát. Az az igazság, hogy most kicsit mindenki türelmetlenebb a környezetedben. Mutass példát, és legyél empatikus a többiekkel. Erős vagy, és nem szabad a szívedre venned, ha valaki mogorvábban szól hozzád. Ha helytelen tettet látsz, igyekezz szólni, vagy kijavítani azt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne becsüld le most a képességeidet. Jobb tudsz lenni bárkinél, szóval ezt tudatosítsd magadban, és viselkedj is így. A magabiztosság rengeteget segíthet abban, hogy semmi probléma ne maradjon a hétvégére. Persze ehhez igazán szükséged lesz a kitartásodra. Kerüld a hencegő embereket, akik a semmire verik a mellüket, csak az idegeidre fognak menni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ügyelj arra, hogy mindent be tudj fejezni, amit megígértél. A hétvégén abszolút nem hiányzik pár plusz súly a nyakadba. Az emberek számítanak rád, szóval ne hagyd őket cserben. Ne akarj kicsúszni a felelősség alól, még akkor sem, ha egy jelentéktelenebb ügy van terítéken. Igyekezz jól beosztani az energiáidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most igazán úttörő tudsz lenni, aki szívesen lépi át a határokat. Higgy magadban, és ne hallgass azokra, akik szerint lassítanod kellene. A véleményed jelenleg kiválóan alakíthatja a környezetedet, így azt sem szabad visszafognod. Ha határozatlan vagy, akkor az rengeteg mindenben akadályozhat. Legyél bátor, mert magasabb fokozatra tudsz kapcsolni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jóval rugalmasabb lehet a hozzáállásod az utóbbi időben, amit a környezeted is pozitív változásként könyvelhet el. Nem szabad mindenre ráfeszülnöd, mert különben ki fogsz készülni. Egy kellemes napra számíthatsz, ha türelmesen rendezel el mindent magad körül. Ha ügyes vagy, akkor este végre annak szentelheted az idődet, ami igazán érdekel.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem vigyázol, akkor egy feneketlen gödörbe zuhanhatsz. Csak annyit kínálj fel magadból mindenkinek, hogy ne merüljenek le az erőforrásaid. Azt hiszed mindenki nagylelkű körülötted, de jelenleg csak benned van meg az, hogy szívesen foglalkozol mások gondjával. Könyveld el, hogy most semmit se fogsz cserébe kapni, szóval legyél csak picit önző.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad engedned az érzelmi drámáknak. Ott van legbelül az az éned, aki logikai dolgok alapján dönt – na, most mindenképpen őt kell elővenned. Ne foglalkozz olyan kérdésekkel, amikben nem vagy érdekelt. Akinek problémája van, az saját magának is meg fogja tudni oldani. Az időd és az energiád most túl értékes ahhoz, hogy másokra pazarold.

Halak (február 20. - március 20.)

Az álmaid kezdenek elveszni. Gondolkozz el ezen, mert ha nincs meg a megfelelő célod, akkor az a kedvedre is kihathat. Bizonyos álmokról nem szabad lemondanunk, főleg azokról, amik abszolút elérhetőek. Igyekezz megszabadulni azoktól a dolgoktól, amik az utadban állnak, és ne figyelj a negatív emberek véleményére sem.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás