promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 30: az Oroszlán elképesztő kalandokba keveredhet, a Halak körül pedig rendesen összekuszálódhatnak a dolgok
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos életébe új személy tűnhet fel, akibe akár bele is szerethet, a Ráknak pedig óvatosnak kell lennie, mert túl sok mindent szeretne bevállalni. A legtöbb csillagjegy hála égnek jól fog haladni, és jelképesen a kirakós utolsó darabkáját is helyére fogja tudni tenni. Lássuk, hogy miben segít most a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Készülj fel egy nagy változásra, ami újíthat az életeden. Váratlan meglepetések kopogtathatnak az ajtón, amik egy új embert hozhatnak az életedbe. Lehet barátnak se lenne utolsó az illető? Ha teret engedsz neki, még szerelem is lehet belőle. Legyél nyitott, és ne zárkózz el semmitől. A hétköznapokban uralnod kell a helyzeteket, különben könnyen kihasználhatnak. Ne legyél indulatos, csak próbálj meg a szavak mögé látni.

Bika (április 21. - május 20.)

A kreativitásodat igazán ki tudod használni a következő napokban. Ez sokat segíthet, hogy előremozdítsd a jelenlegi projektjeidet. Találj mindenben egy kis izgalmat, különben eléggé befásulhatsz. A türelmetlenségedet igyekezz a háttérbe szorítani – nem tudsz mindent egy csapásra elintézni, vagy megvalósítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már most elkezdhet betáblázódni a menetrended, ami a közelgő hétvégére is kihathat. Ne mondj még igent semmilyen kihívásra, előbb tegyél mindent rendbe magad körül. A munka miatt úgy sem lehet nagy pörgés körülötted. Most olyan emberekre kell koncentrálnod, akik osztják az érdeklődésedet, mert velük érezheted igazán jól, valamint felszabadultan magadat.  

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki a te csillagjegyed elég jól halad, és az idődet is be tudod osztani. Ha ügyes vagy, akkor a szokásos munkakörödön kívül bevállalhatsz egy kis extra munkát is – nem feltétlenül a munkahelyeden, hanem például otthon. Amivel tudsz egy picit előre haladni, akkor azt tedd meg. Az egyetlen veszély, hogy túlhajthatod magad, szóval csak okosan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most kiváló a hangulatod, és ezt ki is kellene használnod. Próbálj meg kiszakadni a hétköznapokból. Hódolj a kedvenc hobbidnak, vagy csinálj valami szokatlant, amit eddig még nem tettél. A kalandok jótékony hatással lehetnek rád. Semmilyen fontos kérdésben ne makacsold magad, most csak hagyd, hogy sodorjon az ár. Tartsd ezt meg a közelgő hétvégére is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kifecseghetsz egy titkot, továbbadhatsz egy pletykát, ami nem igaz, de még el is szólhatod magad valaki előtt. Ha nem figyelsz oda, akkor elég nehéz lesz kimagyaráznod magad. Koncentrálj, és gondold meg kétszer is mit mondasz. Haladj a munkáddal, és tartsd a tempót. A következő napokban csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos, például magaddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Végre meg fogsz tudni hozni egy döntést, ami már nagyon régen a fejedben motoszkál. Bármilyen nehéz is, elhatározásra kell, hogy juss, különben késő lesz. A kitűzött célok tisztában fognak lebegni a szemed előtt, viszont vissza kell szerezned a régi lendületedet. Elég kínos szituációba keveredhetsz, ha nem figyelsz oda, miképp kommunikálsz a környezeteddel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Erős vágyat érezhetsz arra, hogy kicsit kényeztesd magad. Nem is ártana, ha feltöltődnél picit. Ha szorosak a határidők, akkor is próbálj meg olykor kiszakadni, mert akkor be fogsz sokallni, és elveszted önmagad felett a kontrolt. Készülj fel, hogy picit nehezebben tudsz megfelelni a kötelezettségeknek a következő napokban, de nem ártana a pihenéssel foglalkoznod az este folyamán.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás egészen jól tud hatni rád. Nem is baj, mert kaphattál mostanában a nyakadba bőven negatív energiát. Bármilyen célt is tűztél ki magadban, a siker garantált lesz. Muszáj, hogy higgy magadban, és a barátaid is nagy lökést tudnak adni neked. Ne foglalkozz azokkal, akik a negatív hozzáállást reklámozzák, mert csak nagyon le fognak húzni, erre pedig semmi szükséged most.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy remek napnak nézel elébe, és nem is szabad most a kisebb problémákkal törődnöd. Ha muszáj, lendülj túl rajtuk minél hamarabb és haladj a nagyobb célok felé. Ha egyedülálló vagy, akkor végre megismerkedhetsz valakivel, aki változást fog hozni az életedbe. Legyél nyitott, és ha még nem tetted, regisztrálj fel egy társkeresőre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remekül érzed magad, és úgy érzed a közérzeted is egyre jobb lesz. Kedvező híreket is fogsz majd kapni, amik segíthetnek az előrejutásban az élet bármelyik területén. Nem szabad, hogy közben apróságokon felhúzd magad, mert ezek kizökkenthetnek, és az önbizalmadnak sem tesznek jót. Legyél szabad, és boldog.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól szervezed meg a munkádat ezért nagyon simán mehet ez a nap. Remek ötleteid lesznek, amiket meg is fogsz tudni valósítani. Nyitottabb kell viszont legyél a változásokra, mert egy pár dolog meg fogja keverni a kártyákat az életedben. Nem szabad pánikba esned. Ha higgadt maradsz, akkor minden akadályt könnyeden fogsz venni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás