promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 29: a Bika nagy előnyt szerezhet a többi csillagjeggyel szemben, míg az Oroszlán két tűz közé kerülhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak olykor bíznia kell a vakszerencsében, a Skorpiónak pedig ismét terítékre kerülhetnek a gyerekkori álmai. Néhány csillagjegy még nagy, és merész dolgokat valósíthat meg a héten, de ehhez bíznia kell magában. Lássuk, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Hoztál bizonyos szabályokat az életedben, de nagyon úgy néz ki, hogy ezeket pont te fogod felrúgni a közeljövőben. Nem a tinis lázadó éned került felszínre, hanem kezded felfedezni, hogy ez a rendszer nem működik túl jól. Az nagy érettségre vall, ha már te ismered fel a hibákat az életedben, és próbálod ezeket kijavítani. Muszáj is vagy hamar észbe kapni, mert még van bőven kihívás előtted.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók pozitív energiákat sugároznak feléd, amiket muszáj vagy begyűjteni, ha felszabadultan szeretnéd zárni ezt a napot. Ha rátalálsz a helyes útra, akkor ezt jobban is ki fogod tudni használni, mint a többi csillagjegy. Kelj kicsit korábban a következő napokban, és tölts kicsit több időt a hasznosabb dolgokkal. Ne gondolkodj tovább egy-egy kérdésen, mint amennyit kell, szóval nem szabad, hogy túlbonyolítsd a feladataidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha túlságosan is görcsösen szeretnéd kézben tartani az irányítást, akkor az semmi jóra nem fog vezetni. A logikád olykor csődöt mond, de ez ne keserítsen el. Ha hagyod természetesen áramlani a folyamatokat, és nem pánikolsz feleslegesen, akkor is megfelelő tempóban haladhatsz. Legyél résen, és találd meg a kiskapukat, amiben lehet. Persze tudod, ezeket se szabad túlzásba vinni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet, hogy tudatosan el kell engedned néhány tervedet, és egyszerűen a véletlenre bíznod a dolgokat. Ez persze téged aztán alaposan ki tud készíteni. A legtöbbször nem jó dolog bízni a vak szerencsében, de akadnak olyan dolgok, amiket csak így tudsz megoldani. Olyan gondokba bonyolódnál bele, amiknek sosem érnél a végére ezen a héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana apróbb szüneteket tartanod néha, mert különben nagyon kimerülhetsz. Egy kis rövid agykikapcsolás, aztán rögtön visszatérhet a lelkesedésed. Gyakran érzed úgy, hogy két tűz közé kerülsz, de helyes döntéseket tudsz hozni. A higgadtság megvan, így erre próbálj alapozni. Sok baj hála égnek saját magától is meg fog oldódni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kellő energia és elszántság van benned, hogy mindennek pontot tudj tenni a végére. Fontos, hogy ne engedd, hogy bármi elkerülje a figyelmedet. Te is tudsz egy kis extramunkát bevállalni, ha jól osztod be az idődet. Haladj csak, amivel tudsz, mert így megkönnyítheted a dolgodat a következő napokban. A pletykákat hanyagold, csak mindenből kizökkenthetnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sok információ futhat át rajtad, amiket elég nehezen tudsz feldolgozni. Lehet egy picit a tavaszi fáradtság az oka. Igyekezz kipihenni magadat és rendesen koncentrálni. Készíts tervet magadban, hogy mindenre jusson időd. Most praktikusan és tárgyilagosan kellene hozzáállnod mindenhez. Ne hagyd, hogy a kapott lendületet bárki megállítsa.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad túlhajtanod magad felesleges dolgokkal, mert az megölheti a kreatív energiáidat. Ezek újabban pont ki akarnak szabadulni, és nem kellene gátat szabni nekik. Új céljaid lehetnek, amik meghozzák az izgalmat az életedbe. Nem szabad a gyerekkori álmaidról sem megfeledkezned. Mi az, amit mindenképpen meg akarsz valósítani közülük?

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok fizikai és szellemi energia törhet elő belőled. Ezek olyan célok felé terelhetnek, amit mások túl kockázatosnak, vagy irreálisnak tartanak. Nem szabad hagynod, hogy a véleményük megállítson. Objektíven vizsgálj meg mindent, és ha úgy látod sikerülhet, akkor mindenképpen vágj bele. Ha megtörténik, már nem is lesz annyira furcsa ez az álom.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma olyan információkat kaphatsz, amik alaposan be tudják indítani a fantáziádat. Ne merülj el ebben teljesen, mert még vannak feladataid, amikre koncentrálnod kell. Sok minden összeállhat a fejedben, csak keresd ösztönösen a megoldást. Még a konfliktusokban is megláthatod a lehetőségeket, csak higgy magadban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Álmodozó hangulatban vagy – kalandra, izgalomra vágynál, de ez jelenleg még nem elérhető. Muszáj leszel két lábbal a földön maradni, és a hétköznapokra koncentrálni. Ettől még ne zárkózz el azoktól a dolgoktól este, amik örömet okoznak neked. Nem árt előre tervezned. Ez határozottságot ad, így a legtöbb váratlan pillanat nem fog tudni kizökkenteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Hála égnek téged aztán nem fenyeget a kiégés. Jól forog az agyad, és rá tudsz találni arra az énedre, ami jelenleg a leghatékonyabban tud működni. Ne is töprengj sokat, mert az első döntésed általában mindig betalál, szóval nem kell gondosan mérlegelned a lehetőségek között. Szorítsd háttérbe a morfondírozást, és lépj a tettek mezejére. A hétvégéig még nagy sikereket érhetsz el.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás