promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját fiával kufircolt a kívánós anyuka, a 44 éves nő nem tudott ellenállni sármos csemetéjének
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 44 éves anyuka többször is ágyba vitte a 25 éves fiát.

Felnőttfilmekben gyakran látunk olyan jelenetet, hogy egy anyuka vagy egy nevelőszülő megkívánja a saját gyerekét, és a fiatal sem ellenkezik, mikor a tapasztalt öreg rámászik. Azonban nem csak ezekben a korhatáros produkciókban létezik ez a jelenség, az életben is sokszor volt már rá példa, hogy egy apa összefeküdt a lányával, vagy egy kívánós anyuka kufircolt a saját fiával.

Utóbbi esett meg az észak-karolinai Buncombe megyében is, ahol egy anyát és fiát tartóztattak le vérfertőzés bűntette miatt. Az elfogatóparancs szerint a Weaverville-i Melissa Nell Kitchens a saját fiával szexelt, az akkor 25 éves Shaun Thomas Pfeifferrel.

A vérfertőzés miatt letartóztatott családtagokról a New York Daily News írt még 2016-ban; akkor annyit lehetett tudni, hogy ha elítélik őket, akár 3 év börtönt is kaphatnak. Nem sokkal később kiderült, hogy a fiút már korábban őrizetbe vették többek között tisztességtelen szabadságjogok, valamint fenyegetések közlése, ittasság és rendbontás miatt.

Az akkori börtönbejegyzések szerint a két gyanúsítottat a Buncombe megyei börtönben tartották fogva: az anyukát 5000 dollár óvadékkal, a fiát pedig 70 500 dollárral. Utána nem volt hír arról, hogy mi történt a kívánós anyukával és a fiával; egyes pletykák szerint nem kellett börtönbe vonulniuk, míg mások szerint miután kiszabadultak, illegális házasságot kötöttek egymással, de hamar lebuktak, és visszakerültek a rácsok mögé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás