promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 26: a Szűz beleszerethet valakibe, akibe nem kellene, a Nyilast pedig az óraátállítás kavarhatja alaposan össze
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek semmiképp sem szabad elnyomni azt a bizonyos belső hangját, mert jó irányba terelheti, az Oroszlán életében pedig első helyre kerülhet a romantika. Néhány csillagjegy valószínűleg nehezebben fogja megteremteni a békét ma maga körül. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kicsit túl magasra tetted a mércét, amit olykor elvársz az emberektől, pedig tudod jól, hogy te sem vagy tökéletes. A bolygók előhozhatják ezt a negatív énedet, amikor akaratlanul kritizálsz és lenézel másokat. Ilyenkor az sem rossz taktika, ha elvonulsz picit, és tartasz egy kis én-időt a hét utolsó napján. A következő hét elején próbáld meg megoldani az aktuális problémáidat, mert ez is lehet egy stressz forrás körülötted.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez a nap ideális lehet arra, hogy otthon egy kis változtatást eszközölj. Fontos, hogy a lakásod vagy a házad olyan helyszín legyen az életedben, aki alkalmazkodik az igényeidhez. Ha nem egyedül élsz, akkor persze nem szabad túlzásokba esned. Ilyenkor figyelj másokra, és találd meg harmóniát, hogy ne csak neked legyen megfelelő ez a környezet, hanem mindenkinek. Változtatnod azért is kell, hogy fejlődni tudj érzelmileg, főleg akkor, ha túl sok volt a stressz körülötted a közelmúltban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma jobban felszínre kerülhetnek az érzelmeid, és ezt ki is tudod használni. A benned lévő emóciók meg tudják teremteni az egyensúlyt. Még azzal is meg tudod találni a közös hangot, akivel alapból nem szeretsz annyira beszélgetni. A belső hangok fontos kérdésekre adhatnak választ. Előfordulhat, hogy egy másik utat kell majd választanod?

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon nem viseled jól, ha valaki megtámadja a nézeteidet. Vigyázz, ha erre terelődik a téma, és ne reagálj feszülten. Higgadtan is meg tudod védeni álláspontodat, felesleges ehhez háborúznod bárkivel. Ha a munkában nagy a tempó, az sem tehet jót neked. Vissza kell szorítanod a pörgést, és nyugodt döntéseket hozni a következő héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A romantika főszerepet játszhat a napodban, ha engedsz neki. Bárkit le tudsz venni a lábáról, főleg a párodat, akinek hiányzik is ez az éned. A környezeteddel sem lesz konfliktusod, mivel mindenkivel kedves, és együttműködő tudsz lenni. A jövő hétre nem árt majd picit előre tervezned, nehogy kapkodás legyen belőle – azzal sok mindent elszúrhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kommunikáció főszerepet játszhat a napodban. Ha van rá időd, akkor igyekezz ráírni néhány régi ismerősre. Biztosan van olyan közeli barátod is, akit elhanyagoltál mostanában. Ráadásul valakivel elég közel kerülhetted egymáshoz. Ha engedsz neki, akkor ebből talán több is lehet, mint egyszerű ismertség, bár lehet nem kellene határokat átlépned. A szerencse mindenben a te pártodon áll, szóval nyugodtan vágj bele mindenbe, amit alapból merésznek tartasz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok energiád van, és lehet vannak olyan otthoni teendők, amikre időt és energiát kellene szánnod. Akár fel is dobhatod kicsit a környezetedet, ha túl sivárnak érzed. Amúgy is kellene egy kis színt és változást vinni az életedbe. Ne legyél nyugtalan, mert akkor felboríthatod a harmóniát, és összekaphatsz a családdal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma egy kicsit provokatív a stílusod, és a kommunikációdat sem tudod megfelelően megválogatni. Ezt bizony nem fogja mindenki szó nélkül hagyni, szóval figyelj oda. Nem hiányzik a felesleges konfliktus vagy összekapás a napodból. Ne feledd, hogy nem mindig csak neked van igazad. Ügyelj arra, hogy nyugalom vegyen körül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sok az energiád, ha végre fel tudtál töltődni tegnap. Remélhetőleg nem csörgött a vekker sem, mert akkor nyugodtan tudsz belevágni ebbe a napba. Persze az óraátállítás eléggé megkavarhatja a fejedet. ne feledd, hogy egy órával kevesebb van mindenre. A hobbidban és a szerelmi életedben különösen aktív lehetsz. Utóbbinál el tudod kápráztatni a párodat, ha pedig szingli vagy, akkor jók az előjelek, hogy megismersz valakit, aki később fontos lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon kreatív hangulatban vagy és jók az ötleteid. Viszont az agyadnak is kell néha egy kis pihenő, szóval próbálj meg lazítani, ha teheted. Nem kellene ma semmilyen komolyabb kihívással foglalkoznod. Hamarosan rendbe fog jönni a pénzügyi helyzeted, de addig még ne kezdj felesleges költekezésbe. Jövő héten is csak a legfontosabbakat vedd meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bizonytalanság elkezdhet eluralkodni rajtad. Sok dolog miatt teljesen feleslegesen aggodalmaskodsz, és ezt ismét kivetítheted a környezetedre. Most az lenne a legjobb, ha megpróbálnál megnyugodni. Legyél picit súlytalan, és ne foglalkozz komoly dolgokkal. A következő nap is ráérsz megoldásokat keresni, ha nem ég a ház.

Halak (február 20. - március 20.)

A szíved és az elméd végre ugyanazon az oldalon vannak, így könnyebben ki tudod bogozni, hogy pontosan mit érzel legbelül. Szánj ma egy kis időt az önismeretre, és új kapuk nyílhatnak meg előtted. Már tervezheted fejben a jövő hetedet, és a legfontosabb szabály, hogy ne kapkodj, még akkor sem, ha valami komoly projekt áll majd előtted.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás