promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 25: a Kosnak egy ismeretlen férkőzhet be a szívébe, míg a Nyilasnak váratlan eseményekre kell készülnie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek remek lehetőséget kap a mostani bolygóállástól, amit alaposan kihasználhat, a Ráknak pedig nehéz döntést kellene átgondolnia ezen a hétvégén. Néhány csillagjegy életében változás jöhet, de ezek nem derült égből villámcsapásként érkeznek. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kicsit zűrösen indulhat a napod, és lesznek otthon problémák, de ezek hála égnek nem olyanok, amiket lehetetlenség megoldani. A környezeted hajlamos lustálkodni, és figyelned kell, hogy ne hárítsák rád a felelősséget. Ha mégis, akkor legyél határozott, és te diktáld a feltételeket. Ha este kimozdulsz, akkor találkozhatsz valakivel, aki nagyon el tud bűvölni. Ha szingli vagy, akár több is lehet a dologból, mint egy jó ismeretség.

Bika (április 21. - május 20.)

Most jött el az idő, amikor egy kis visszavonulót akarsz fújni. Magányra vágynál, mert elég sok volt a pezsgés körülötted. A mostani időszak alkalmas az önfejlesztésre, és hogy jobban meg tud ismerni a belsődet. Noha ezt nehéz megmagyarázni a körülötted élőknek, bölcs dolog időt szakítani a feltöltődésre. A testednek és az elmédnek is szüksége van erre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Határozottságot sugároznak feléd a bolygók, amit mindenképpen ki kell használnod. Ilyenkor nincs mese, a kezedbe kell venned a gyeplőt, és irányítani mindent. Ami korábban elérhetetlen volt, az most valóra válhat. Ne hallgass azokra az emberekre, akik azt súgják, hogy ne kövesd az álmaidat. Ragadj meg minden pillanatot, nehogy túl késő legyen.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet mostanában nehezebben tudsz eligazodni a karrieredben. Még te sem tudod mit akarsz? Hétvégig lesz időd végiggondolni, hogy boldog vagy-e a jelenlegi munkahelyeden. Váltanál, vagy fentebb lépnél a nyugodtság érdekében? Ha úgy érzed nem vagy boldog, akkor legyél merész, és igyekezz váltani. Szerencsére a barátaidnak valószínűleg van néhány jó tanácsa és megnyugtató szava hozzád.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az univerzum egyre jobban fog tudni motiválni. Szebbé teheted a környezetedet, és olyan problémákat oldhatsz meg, amikhez nem mindig van kedved. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert ez jótékony hatással lehet rád. Olyan gondokat tudtok most megbeszélni, amik már régóta nyomják a szívedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed néha, hogy a környezeted ellened van, és nehezen tudsz érvényesülni. Nem szabad hagynod, hogy bárki elnyomjon. Az apróbb győzelmek vagy viták megnyerése rögtön visszahozhatja a határozott énedet. Ne felejtsd el, hogy akiknek fontos vagy, azok az emberek mindig tisztelni fognak. Hamarosan nagy dolgokat vihetsz véghez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelmesnek kell lenned, mert ma könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás. Ha vannak még feladataid a hétvégén, akkor haladj lassan, de biztosan. Talán azt sem árt, ha tervet dolgozol ki a fejedben a különböző gondok megoldására. Előtérbe kerülhet a gondoskodó éned, amivel leveheted a lábáról a környezetedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mostani bolygóállások nagyon jót tudnak tenni a lelkednek. Sokkal vidámabban és kiegyensúlyozottabban tudod belevetni magadat a hétvégébe. Persze arra figyelj, hogy ne hajszold túl magad, ha esetleg valamilyen feladatod van. Nagy változásokba most ne nagyon fogj bele. Mindenben próbálj meg a biztosra menni, a bizonytalanság felőrölhet jelenleg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed olykor jól, olykor pedig rosszul alakulnak a dolgok körülötted. Rád is szükség van, hogy ezt az ingadozást kiiktasd az életedből. A párod vagy a barátaid sokat tudnak segíteni ebben. A családodtól jelenleg ne nagyon fogadj el tanácsot, mert nem a legjobb irányba tudnak terelni. Készülj fel váratlan eseményekre, de nem kell félned, ezek nem lesznek drasztikusak.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a magánéletedbe. Neked kell tudnod,hogy merre vezet az utad. Ez jelenleg nem makacsság, egyszerűen csak ki kell olykor állnod magadért. Ha szeretnél igazán boldog lenni, ahhoz egy picivel merészebbnek kell lenned. Persze nem sokkal, az nem lesz jó, ha ingoványos talajra lépsz. Találd meg az egyensúlyt ezen a hétvégén, és pihenj sokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mit mondasz, főleg ezen a hétvégén. Olykor mindenkiben ott lapul a pletykálkodás, de most igen kellemetlen helyzeteket szülhet körülötted. Inkább magaddal foglalkozz, és minden rendben lesz. Ezen kívül kiegyensúlyozott napok várhatnak rád, nem kellene ezzel felborítanod mindent.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokkal pozitívabb hozzáállást kell magadra erőltetned. Most amúgy is érezheted úgy, hogy kicsit egyhelyben állsz. Ilyenkor nem rossz dolog leírni a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni rövid időn belül. A távoli, nagyobb tervekkel ne foglalkozz, előbb a kisebbeket csináld meg. Hidd el, így az életed is lassan elkezdhet egyenesbe kerülni. Az estéket igyekezz a feltöltődésre áldozni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás