promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 24: a szingli Skorpiókra rámosolyoghat a szerelem, míg a Mérleg napját még az időjárás is befolyásolhatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek fel kell készülnie egy váratlan kiadásra a közeljövőben, a Ráknak pedig akár egy személy is blokkolhatja a pozitív energiát. Néhány csillagjegynek nem lesz könnyű a hétvégébe vezető út, de kitartással minden elérhető. Nézzük, hogy mit üzen neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ahogyan a mondás tartja, sajnos most nincs ott az égen a szerencsecsillagod. Ez azt is jelenti, hogy ne vágj bele semmilyen kockázatos dologba, főleg így hétvége előtt. A környezeteddel is nehezebben tudsz kijönni, akik azonnal tudatni fogják veled, ha tévedtél valamiben, és nem lesznek túl kedvesek. Ez egy olyan nap, amikor mindenért alaposan meg kell harcolnod. azonnal tudatni fogják veled, ha tévedtél valamiben, és nem lesznek túl kedvesek, és legyél túl a rutinon.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás buktatókat jósol, de ezeket ügyesen el tudod hárítani, ha koncentrálsz és határozott vagy. Az persze ronthatja az esélyeidet, ha szinte már minden energiádat felhasználtad így a hét vége felé közeledve. Az óvatos énedre van szükség, és ha nem bízol magadban, akkor kétszer is ellenőrizz le mindent. Inkább ez, mint hogy valami hatalmas galibát okozz, amit iszonyatosan nehéz lesz helyrehozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érzed elengedheted magadat pénzügyileg? Inkább most jött el az a pillanat, amikor háttérbe kell szorítanod a vakmerő kiadásokat. Bekövetkezhet a közeljövőben valami gond, és jól fog jönni a megtakarításod. Előtérbe kerülhet a kíváncsi természeted, és sok új dolog keltheti fel az érdeklődésedet. Ha nyitott vagy, akkor olyan ingerek érhetnek, amik segíthetik a fejlődésedet. Ne zárkózz el semmitől!

Rák (június 22. - július 22.)

Szívesen lenyűgöznéd a környezetedet, de nem igazán vagy a csúcson. Valami blokkolhatja az energiáidat, ami lehet valamilyen probléma, de akár személy is. Ha az első, akkor szüntesd meg, ha a második, akkor pedig igyekezz háttérbe szorítani azt az embert. Ne legyél frusztrált, ha most éppen nem érkeznek futószalagon a sikerek, mert hamar magadra tudsz találni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy türelmesnek kell lenned mindenben. Ma elégedj meg azzal, hogy neked van igazad, viszont ne ragaszkodj ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsd. Rendszerezned kellene a teendőidet és jobban beosztanod az idődet. Akadnak olyan dolgok és személyek, amiket, és akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vigyázz, hogy nehogy becsapjanak, és így magadra vállald másoknak a terheit. A hétvége előtt nagyon nem hiányoznak neked a plusz feladatok. Segítőkész hangulatodban vagy, de ez ne vonatkozzon mindenkire, csak maximum olyan emberekre, akik nagyon közel állnak a szívedhez. Van elég problémád bőven, szóval azoknak a megoldásaival kellene törődnöd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Te is érzed, hogy döcögősebben megy minden körülötted. A változó időjárás, így a közeledő hidegfront miatt is melankolikus hangulatba kerülhetsz. Csak akkor tud rendbe jönni a magánéleted, ha el tudod engedni a régi sérelmeket. Nem szabad a múlton rágódnod, főleg a jelenlegi helyzetben. Ha így teszel, az negatívan befolyásolhatja a hangulatodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon oda kell figyelned magadra, mert lehet mindent egyszerre akarsz befejezni a hétvége előtt. Ha túl sok feladatot vállalsz, akkor túlhajthatod magad. a úgy van, bátran vonj be másokat is. Ne félj csapatban megoldani a problémákat, úgy jelenleg tényleg minden gördülékenyebben mehet körülötted. Ha szingli vagy, a bolygók állása szerint csak úgy van esélyed találni valakit, ha kimozdulsz otthonról, és bizony kezdeményezőbbnek is kell lenned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki néhány dolog miatt feleslegesen pánikolsz. Ne hagyd, hogy megijesszen ez a nap, csinálj mindent úgy, mint eddig. Nem szabad, hogy magad alá gyűrjön a mindennapok mókuskereke. Ha úgy van, ezen az estén nyugodtan mozdulj ki a barátaiddal picit. Segítségedre is lehetnek, hogy néhány belső vívódásodat átgondold.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindig pontos vagy, és általában azt sem szoktad tűrni, ha valaki késlekedik. Most azonban úgy néz ki neked lesznek olyan akadályok az utadban, amik hátráltatni fognak. Ennek is van jó oldala, mert lehet át kellene gondolnod egy sorsfordító lépést. A kapkodásod tudod jól, hogy nem vezet semmi jóra. Nyugodtan, higgadtan reagálj a váratlan eseményekre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felesleges problémákon tudsz még mindig idegeskedni, pedig ideje lenne megnyugodnod. Ha nem bízol magadban, akkor kérj tanácsot a barátaidtól. Ők mindig őszintén megmondják, ha esetleg nem menne valami rendben körülötted. Jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy semmi komolyabb változástól nem kell félned a hétvége előtt.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki picit engedékenyebbnek kell lenned, és akkor sikerülhet jól minden. Ha megbízol mások szakértelmében és tudásában, hamarabb célba tudsz érni mindenben. Ez bizony a közeledő hétvégére is érvényes. Ez pozitívan sülhet el, mert több idő jutna magadra. A családban lehet nem lesz minden zökkenőmentes, de hamarosan tisztázódni fog.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás