promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 23: az Ikrek álmai fontos üzenetet hordoznak, a Baknak pedig lehet örökre búcsút kell vennie valakitől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának a szerelmi életében jöhet egy komolyabb változás, a Szűz viszont kivételesen nem fog értelmes válaszokat kapni az élettől. Most még sok csillagjegynek lesz ideje helyrebillenteni a dolgokat, de ehhez kell az elszántság. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A környezeted kritikákat fogalmazhat meg veled szemben, de ezt nem rosszindulatból teszik, csak te most elég érzékeny lehetsz erre. Nem ártana végiggondolnod, mikről beszélnek veled, mert így sosem fogsz tudni változtatni a rossz szokásaidon. Mielőtt visszavágnál, gondolkodj el azon, hogy nincs-e valami igazság abban, amit hallasz. Meg kell értened, a jelenlegi közeli környezeted építeni akar téged, és nem rombolni.

Bika (április 21. - május 20.)

Egyenesen mosolyt csalhat az arcodra, hogy a bolygók sugározzák feléd a szerencsét. Ami igazán jó hír, hogy ez a következő időszakra is hatással lesz. Később olyan emberekkel is kapcsolatba kerülhetsz, akik óriási segítséget tudnak nyújtani a jövőben. Hallgass az ösztöneidre, mert ma ezzel meg tudod oldani a bonyolultabb problémákat, amik eléd kerülnek. A szerelemi életedben is pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana figyelned, mert az álmaid üzenni akarnak neked valamit. Ezek többnyire a belső igényeidet jelzi: milyen dolgokat akarsz elérni, milyen gondokat szeretnél leküzdeni. Olykor nehéz ezeket összerakni, tényleg olyan, mint valami bonyolult puzzle, de megéri vele foglalkozni. Ne hanyagold el önmagad, mert akkor könnyen depresszióba eshetsz. Nem lehet minden tökéletes, de te igyekezz a legjobbra törekedni mindenben.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagy változás várhat rád a karrieredben, és fentebb léphetsz egy fokkal a ranglétrán. Mindenképpen használd ki az eléd kerülő lehetőségeket, még ha úgy is látod az elején, hogy nehéz őket kivitelezni. Jelenleg pozitív energiákat sugároznak feléd a bolygók. El tudsz rendezni egy olyan vitát is, ami régóta húzódik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezebb lesz elkerülnöd a problémákat. Ha valamit megoldasz, akkor felütheti a fejét egy másik gond. Mindenkinek vannak az életében ilyen napok, de ne stresszeld túl magad. A kreativitásoddal ügyesen túl tudsz lendülni mindenen. Nem mindig lehet zökkenőmentesen haladni, ezt te is jól tudod. Egy egészséges adag türelem is segít kivédeni a csapásokat néha.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most nehezebben kapod meg a válaszokat az élettől. Figyelj, hogy ne sodródj bele az aggodalomba, mert az nem fog segíteni. A határozott éned mindig ki tud húzni a csávából, ezt ne feledd, szóval ne dugd a fejedet a homokba. A félelem olykor alapból szükségtelen, mert hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, amik egyszerűek lennének.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valamelyik kapcsolatod picit bonyolult lehet, mert egy félreértés ütheti fel a fejét. Ne söpörjetek semmit a szőnyeg alá, és azonnal beszéljétek meg, ha valami problémát éreztek a levegőben. Néha te is rossz szavakkal kommunikálsz, ami viszályokat szülhet. Figyelj oda, hogyan fejezed ki magad. Este rád férne egy nagy pihenés.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most előfordulhat, hogy jóval több lesz rajtad a felelősség. Igyekezz ezt jól kezelni, mert ha pánikba esel, akkor felborulhatnak körülötted a dolgok. Benned van az, hogy önként segítesz az embereken, de így elhanyagolhatod a saját életedet. Csak akkor vállalj be plusz feladatokat, ha körülötted már minden rendben van.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jelenleg nehezen tudod megtalálni a motivációt. Ha valamilyen nagyobb probléma áll előtted, akkor többszörösen is lemerülhetsz. A jelenlegi bolygóállás is gátolja picit, hogy az állóképességed a csúcson legyen. Ezen a kávé nem segít, inkább ki kell pihenned magad, vagy új erőre kapni a kedvenc hobbiddal. A kikapcsolódás terápiás lehet, de azért ne hanyagold teljesen a munkát.

Bak (december 22. - január 20.)

Az emlékeket felkavaró események miatt megrekedhetsz a múltban. Valaki, akivel már nagyon régóta nem beszéltél, visszatérhet a közeljövőben az életedbe. Nosztalgikus lehet az egész, de negatív élmények is rád törhetnek. Neked kell eldöntened, hogy akarod-e ezzel a személlyel tartani a kapcsolatot, vagy inkább örökre búcsút vennél tőle.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned magadra. Lehet, hogy egy ártatlan kis hazugsággal jót akarsz valakinek, de rosszul sülhet el a dolog, és vitákat generálhat később. Legyél őszinte a közeli környezeteddel mindenben, az most a legbiztosabb, még akkor is, ha nem lesz jó a hangulat miatta egy ideig. Értékes emberekkel gazdagíthatod a baráti körödet, szóval mozdulj ki gyakrabban otthonról.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani bolygóállás miatt nem szabad semmiben felesleges kockázatot vállalnod, mert nagyon rosszul jöhetsz ki belőle. A stabilitáshoz vezető út ködös lehet, ezért haladj picivel lassabban, mert így érhetsz biztosan célba. A távolabbi kapcsolataiddal is óvatosnak kell lenned, mert előfordulhat, hogy valaki csúnyán át akar verni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás