promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 21: a Mérleg örömét negatív emberek marcangolhatják szét, míg a Skorpió teljesen új útra léphet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikánál szintén elérkezhet a változások időszaka, a Szűznek pedig messziről el kell kerülnie a felesleges kockázatvállalást. Ha úgy érzed nincsen megalapozva a csillagjegyed hete, akkor ne csinálj semmilyen rizikós butaságot. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Alaposan oda kell figyelned, mert sok ember akar kihasználni a tudtodon kívül. Lehet a munkahelyeden is van olyan ember, aki mindig mosolyog amikor köszön, de közben a hátad mögött pletykákat terjeszt. Megbízható személyt találni, aki valóban a segítségedre lehet nehezebb, mint gondoltad volna. Persze a közeli barátok mindig körülvesznek, de ők sem érnek rá mindig. Néha meg tudsz ijedni attól, ha egyedül kell teljesítened egy nagyobb dolgot, de bíznod kell a képességeidben.

Bika (április 21. - május 20.)

Most újra a változások időszaka köszönthet be rád, de hidd el, hogy ez újra felpezsdítheti az életedet. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet, de kitartónak kell lenned. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a napot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igazán elemedben érzed magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, na meg a bulikhoz, pedig vissza kellene fognod magad. A tavasz még tartani fog, inkább koncentrálj a fontosabb dolgokra.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet sokan lehurrogják a rendhagyó ötleteidet, de nem biztos, hogy rossz úton jársz. Jobban kell bíznod magadban – ne hagyd, hogy bárki letörje a lelkesedésedet. A bolygók is arra ösztönöznek, hogy vállalj be szokatlan dolgokat. A nyitottságod miatt új ismertségekre tehetsz szert, akik megadhatják a kezdő lökést.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma semmiképpen sem szabad kockáztatnod. Támaszkodj a rutinodra, és legyél biztonsági játékos. Akadhatnak olyan szituációk, amikor úgy érezd, hogy rizikót kell vállalnod, de hidd el, hogy ez csak rosszul sülhet el most. Összpontosíts a feladataidra, és legyél túl minél hamarabb ezen a napon. Este nem árt, ha teljesen kikapcsolod az agyad, főleg ha nem sikerült az utóbbi napokban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szeretet lehet ma a jelszavad. Jó hangulatot tudsz teremteni magad körül, amit a környezeted nagyon tud élvezni. Ne engedd, hogy a negatív emberek megpróbáljanak lehúzni a mélybe. A mai küldetésed az öröm befogadása. A munka vagy a feladataid után tegyél meg valami olyat, amit már régen akartál és fel tud villanyozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma egy olyan nap jöhet, ami új utakat nyithat meg előtted. A bolygók kellő energiát biztosítanak, hogy valami frisset, vérpezsdítőt vigyél az életedbe, vagy végre elhagyd valamelyik rossz szokásodat. Ha belevágsz ebben, akkor az rövid időn belül meg fog térülni. Közben ne feledkezz meg a problémákról – ne söpörj semmit a szőnyeg alá, hanem igyekezz azonnal megoldani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerencse kedvez a bátraknak, és te sem vagy kivétel. A fokozott magabiztosságod segíthet megoldani sok olyan problémát, ami eddig a fiók mélyén lapult. A kreativitásod most igazán felerősödhet, ha teret engedsz neki. Ne kerüld most a reflektorfényt, hanem engedd, hogy teljesen rád irányuljon. Jelenleg te tudod magadat a legjobban motiválni.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindannyiunknak szüksége van valakire, akire néha támaszkodhat. Neked most egy olyan barát lehet az, aki mindenben megért. Ha nyomja valami a szívedet, akkor mindenképpen ki kell adnod magadból. Ez a személy felnyithatja a szemedet egy olyan dologban, amit egyedül elég nehezen tudsz átlátni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha javítani akarsz a helyzeteden, akkor picit jobban mozgásba kell lendülnöd. Nem érzed olykor úgy, hogy egyhelyben topogsz? A lendület elvesztése most nagy károkat okozhat, szóval fel kell ébredned. A kommunikációban is óvatosabbnak kell lenned. A jelenlegi bolygóállás miatt indulatosabb lehetsz. A türelmedre nagy szükség lesz, ha túl akarod élni ezt a napot.

Halak (február 20. - március 20.)

Olykor nagyon mélyponton van a biztonságérzeted. Valahogy vissza kell szerezned a magabiztosságodat, mert új lehetőségek kerülhetnek eléd, amiket muszáj leszel kiaknázni. Nehezebben tudod megemészteni a nagyobb problémákat, de a kreatív elméddel simán meg tudod őket oldani. Most bátornak kell lenned!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás