promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 19: a Nyilasnak esélye lesz egy szerelmi tévedését helyrehoznia, míg a Vízöntővel pont a romantika tolhat ki erősen
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának valahogy el kell ásnia jó mélyre a depresszióját, a Skorpió pedig jobban jár, ha már most megtervezi a következő hetet, mert nincsen kiemelkedő formában. Bármi is történik a mai napon, az estét próbáld meg kikapcsolódással tölteni. A csillagjegyed tudja, hogy mire van szüksége, de lássuk, hogy mellé mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet egy nyugodt napot szántál magadnak, de egy húzós viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet barát, vagy egy családtag is, akivel nagyon nem pendülsz egy húron mostanában. Na akarj rögtön magadnak igazat adni, inkább nézzétek meg hol van a probléma gyökere, és találjatok közösen megoldást. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig. Este inkább maradj otthon, és igyekezz feltölteni a lemerült energiáidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Pont jó szériában vagy, de a rosszkedv és depresszió mégis eluralkodhat rajtad. Néha úgy érezd, hogy lassabban haladsz mindennel, de akadnak dolgok, amiket nem szabad erőltetni. Igyekezz elfogadni a környezeted tanácsát, mivel nem akarnak rosszat neked. Este lehet a kedvenc hobbidhoz kellene fordulnod, és kizárni picit a külvilágot. A feltöltődés lendületet adhat a következő hétre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé lemerülőben vagy, és ha van feladatod a hétvégén, akkor a kapkodás sem tesz jót a csillagjegyednek. Külön kell választanod, hogy mik az elengedhetetlen problémák, amiket meg kell oldanod, és mi az, amit el lehet halasztani picit. A bolygóállás esélyt ad arra, hogy rendbe tudd rakni a környezetedet. Mindenképpen kerüld az olyan dolgokat, amik lehúznak lelkileg.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet, hogy most csapdában érzed magad néhány probléma miatt, de ideje elővenned a határozott énedet. Ha odacsapsz, és előretörsz, akkor olyan dolgokra lehetsz képest, amikről nem is álmodtál volna. Most semmiképpen ne vállalj extra feladatot, még ha nagyon csábítónak is érezd. Csak azzal végezz tökéletesen, ami ténylegesen a dolgod, utána pedig pihenj végre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Figyelned kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Különösen a tűz jegyűek lehetnek nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érzed magadon, hogy erősen lemerültek az energiakészleteid. Próbálj meg minél többet pihenni. Erre meg is van a lehetőséged, mert jelenleg harmonikusnak kellene lennie a magánéletednek. Ha vannak gondok, azokkal ne törődj a mai napon. A stresszt ki kell zárnod picit, a nagy kihívásokon ráérsz jövő hét elején gondolkodni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit az érzelmeid uralkodhatnak a józan eszed felett. Oda kellene figyelned arra, hogy ne mondj olyan dolgot, amit később megbánsz. A hevességed csak mélyebb viszályokat tud szülni, és nem fog megoldani semmilyen problémát. Az estét próbáld meg nyugalomban tölteni. A kedvenc hobbidat is ugyanúgy előveheted, mint egy jó könyvet vagy filmet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szétszórt, feledékenyebb lehetsz az utóbbi időben. Az sem árt, ha a jövő hétre csinálsz magadnak egy ütemtervet. Ha valamikor, hát most nem szabad, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás. Mindenben legyél határozott, különben kihasználhatják a kedvességedet. Ha minden kötél szakad, akkor ne félj segítséget kérni a barátaidtól.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok mindent, amit elrontottál az életben, most lesz esélyed helyretenni, vagy legalábbis elindulhatsz a helyes úton. Főleg akkor, ha a szerelemben hibáztál. Ha alkalom nyílik rá, akkor próbáld meg helyre tenni a dolgokat. A változás szele erősen hat rád, szóval a következő időszakban valamilyen káros szenvedélytől is megszabadulhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

A hétvégén a szerelmi életed kerülhetett előtérbe, már ha engedtél neki. Remélhetőleg kihasználtad, de még az is lehet, hogy másban találtad meg a harmóniát. Ez nem baj, csak az a lényeg, hogy töltődj fel teljesen. Jövő héten picit jobban meg kell küzdened mindennel a hétköznapokban, mint általában. Döcögősebb periódusok mindenkinél vannak, ne pánikolj be ettől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nincsen minden rendben a szerelmi életedben, akkor sem szabad elkeseredned. Az a legjobb, ha kézben tudod tartani a dolgokat. Szívügyekben nehéz határozottnak maradni, de ha valaki, akkor te száz százalékosan képes vagy rá. A nehéz időszakokban mindig számíthatsz a barátaidra és a családodra. Igyekezz megnyílni, és ne félj semmitől.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán tűröd a kritikát, pedig nem ártana nyitottabbnak lenned. A barátaid nem akarnak rosszat neked, hanem fel akarják hívni olykor a figyelmedet arra, hogy min kellene változtatnod. Ha nem leszel makacs, gördülékenyebben mehetnek a dolgaid a megszokottnál. A jövő héten ez lebegjen előtted, és minden fontosabb döntésed előtt gondolkozz, valamint informálódj.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás