promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 15: a Skorpiónál felütheti a fejét egy új szerelem a semmiből, a Mérleg pedig elviselhetetlen lehet a front miatt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikánál egy őszinte beszélgetés segíthet ma helyretenni a dolgokat, míg a Szűz jelenleg könnyen le tud térni a helyes útról. Ez a szabadnap rengeteg csillagjegynek segíthet, hogy ki tudja tisztítani a fejét, és ezzel megalapozzon egy új kezdetnek. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit felszabadultabbnak kell lenned, főleg a mostani szabadnapon. A felgyülemlett feszültség miatt nehezen viselheted, ha nem irányíthatsz mindent a kedved szerint. Pedig tudod jól, hogy többnyire erre semmi szükség. Csináld csak a dolgod, aztán engedj utat a pihenésnek. Utána lazán kell venned az akadályokat, de azért ebben se ess át a ló túloldalára.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehetséges, hogy kissé elszigeteltnek érzed magad, mintha lemaradtál volna a hajóról, amin mindenki rajta ült. Ha nem találod magad, akkor a közeli barátaidtól mindig tudsz segítséget kérni. Nyomja valami a szívedet? Akkor nyílj meg, mert ha kiadod magadból, és mellé tanácsot is kapsz, akkor ismét feltámadhat benned az energia.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit már az jár a fejedben a mostani pihenőnapon, hogy mit kellene másképp csinálnod a hét további részében. Előfordulhat, hogy változtatnál, de inkább azzal foglalkozz, hogy minél több gondot magad mögött tudj hagyni. Lelkileg szép lassan elkezdhetsz egyenesbe kerülni, de az nagy probléma, ha nem tudtad magadat kipihenni mostanában. Minél hamarabb pótold, mert a nyűgös énedre nincs szükség.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha állandóan felüti a fejét valami probléma, akkor nagyon nehéz lehet motiváltnak maradni. Minél több pozitív dolgot harcolsz ki, annál könnyebb megtartani ambícióidat. Ne félj semmitől, mert a hét további részében meg tudod találni a lehetőségeket. Akkor se ess kétségbe, ha valamiben kiskaput kell használnod – olykor mindenki szokott.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jelenleg eluralkodhat rajtad egy kis szorongás, aminek a kényes szituációk nem tesznek jót. Nem szabad hagynod, hogy a kudarctól való félelem bármiben visszatartson. A magabiztosságodat könnyen vissza tudod szerezni az apró sikerélményektől is. Építkezz lassan, de tudatosan – ez majd eltereli a figyelmed a pesszimizmusról.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezebben viseled, ha nem ismerik el az igazadat, ami problémákat, felesleges vitákat okozhat. Ismered a mondást, hogy okos enged, szamár szenved? Lehet nem ártana elővenned ezt a taktikát. Most jó ideje rajta tudtál maradni a helyes úton, amiről nem szabad letérned. Ha hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek, abból csak káosz lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vannak olyan problémák, amelyeket ma meg kell oldani, de ezek közül nem mind feltétlenül a te feladatod. Nehezebben viseled a hidegfrontot, ezért téged is nehezebb elviselni. Ügyelj arra, hogy ne akard mindenben kioktatni a környezetedet, és ne keresd mindenkiben a hibát. Csak akkor osztogass tanácsokat, ha valóban kérik tőled.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehetséges, hogy valaki hamarosan el fog távolodni tőled. Okosnak kell lenned, és átgondolni, hogy tett-e eleget az adott illető, hogy benne maradhasson a bizalmi körödben. Nehéz lesz, de jól fogsz dönteni. Ne felejtsd el, hogy igazából olyanok vagyunk, akikkel körülvesszük magunkat. A szerelemben szerencsét jósol a jelenlegi bolygóállás, szóval használd ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit alábbhagyott a lelkesedésed az utóbbi időben. Jelen pillanatban tényleg nehéz, de valahonnan energiát kell merítened. Tarts rövid szüneteket, és ne engedd, hogy felforrjon az agyad otthon, ha esetleg vár rád feladat. A jelenlegi bolygóállás segít a békülésben. Ha valakivel rossz kapcsolatot ápolsz, és szeretnéd, hogy újra minden a régi legyen, akkor most lépj.

Bak (december 22. - január 20.)

Meg kell húznod a saját határaidat, és megtalálni az egyensúlyt. Vannak apró dolgok, amikbe túl sok energiát ölsz. Ezek egyáltalán nem fognak neked hasznot hozni a jövőben, szóval el kellene engedned őket. Vigyázz, mert harapósabb kedvedben lehetsz – még attól sem tűröd el a kritikát, aki alapból közel áll hozzád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kezdhetsz kizökkenni a rutinból, ami nagy baj, mert ez tud most egyenesben tartani téged. A hidegfront miatt abszolút nem úgy működik az agyad, ahogyan szeretnéd. Nem találod a kreatív megoldásokat, szóval tényleg a gyakorlatias énedre van szükség. Estére semmiképpen ne foglalkozz a következő nappal, hanem engedj magadnak egy kis kényeztetést.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma egy kicsit borúsabbnak láthatod a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Igyekezz feldobni magadat, na meg olyan emberekkel körülvenni, akik jó kedvre tudnak deríteni. A nyűgösséged így hamar el tud tűnni. Nem ártana kimozdulnod a négy fal közül, még ha rossz is az időjárás. Olyan embereket sodorhat az utadba a sors, akiknek később nagy hasznát tudod venni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás