promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 10: egy kegyetlen vihar közelít a Rák felé, míg Vízöntő és a Halak nehéz döntés előtt áll
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpióban felmehet alaposan a pumpa, ha nem figyel oda magára, míg a Baknak meg kell küzdenie azokkal az emberekkel, akik nem őszinték vele. A legtöbb csillagjegynek elő kell vennie a tartalékenergiákat, hogy hétvége előtt be tudjanak fejezni mindent. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szívesen összpontosítanál az előrelépésre, és az öngondoskodásra is, mielőtt teljesen kikészülnél. Az a legbölcsebb, ha megtalálod az egyensúlyt magadban. Ennek a segítségével szakmai és személyes sikereket egyaránt elérhetsz. Nem jó, ha most egymillió dolgot próbálsz megtenni – korlátozd magad, mielőtt teljesen lemerülsz.

Bika (április 21. - május 20.)

A nyitottságod sokat segíthet, hogy előre tudj haladni, de abban is, hogy el tudd kerülni a félreértéseket a jövőben. Nyugodtan beszélj a belső körödnek a gondjaidról, mert előfordulhat, hogy a megoldás teljesen közel van, csak egy kis megerősítésre van szükséged. Közben próbáld kitakarítani a fejedet – el kellene engedned azokat a dolgokat, amik nyomasztanak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy az önbizalmad a csúcson legyen. Megbízható, valamint nyugodt tudsz lenni azokban a pillanatokban, amikor szükség van rá, de ha muszáj, akkor fel is tudod pörgetni magad. Az utat jól látod, a sebváltót pedig te irányítod. Használd ki ezt a jó szériát, és ugorj át az akadályokon. A szerencséd tényleg öt csillagos, csak tudd ezt kihasználni.

Rák (június 22. - július 22.)

Bár most még a nyakadba zúdulhat egy vihar, de ahogy melegszik az idő az egyre jobb hatással lesz rád. Könnyedebbnek érzed magad, és szabadabban is kommunikálsz a környezeteddel. Ha valami probléma merül fel, akkor rögtön azon kattogsz, hogy miképp lehetne azt minél hamarabb semmissé tenni. Ez a hozzáállás remek, és várhatóan sokáig ki fog tartani nálad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit felpezsdülhet a véred, de ezt azért igyekezz kordában tartani. Olyan dolgokra pazarolhatsz el energiát, amik nem biztos, hogy kifizetődőek lesznek később. Ügyelj arra, hogy olyan emberekre szánd az időt a közelgő hétvégén, akik valóban törődnek veled, és ne csak azokra, akik izgalmasabbá teszik az életed.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pusztán azért, mert olykor repkednek a fejedben a negatív gondolatok, még nem jelenti azt, hogy valódi probléma van. Legyél óvatos, mert a félelmeid becsaphatnak. Az aggódást félre kell tenned, és muszáj leszel kockázatokat vállalni, mert így tudsz pontot tenni a legtöbb gond végére. Ha előveszed a magabiztos énedet, akkor nem lesznek előtted akadályok a hétvége előtt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned, mert a legtöbb ember nem őszinte veled valamiért. Benne lehet az is a levegőben, hogy félnek a kritikáidtól. Fontos, hogy ha valaki becsületesen elmondja mi a baj, akkor ne harapd le ezért a fejét. Bizony te is követhetsz el hibákat, és lehet fogsz is a mai napon. Jobban kell összpontosítanod a célra, és ne engedd, hogy lankadjon a figyelmed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon még az apróbb részletekre is különös figyelmet kell fordíts. Könnyen el tudnak kalandozni a gondolataid, ami felesleges problémákat okozhat. Csak akkor kapcsold ki az agyad, ha már minden fontosabb feladatot magad mögött hagytál. Érzelmileg is befolyásolhatóbb vagy – ne engedd, hogy mások rád erőltessék az akaratukat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon még az apróbb részletekre is különös figyelmet kell fordíts. Könnyen el tudnak kalandozni a gondolataid, ami felesleges problémákat okozhat. Csak akkor kapcsold ki az agyad, ha már minden fontosabb feladatot magad mögött hagytál. Érzelmileg is befolyásolhatóbb vagy – ne engedd, hogy mások rád erőltessék az akaratukat.

Bak (december 22. - január 20.)

Ideje sok mindenben elengedned a múltat. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, eszedbe juthatnak a régi szép idők, de vigyázz, hogy ezzel nehogy valamilyen sebet szakíts fel. A változások olykor furák lehetnek, de ne ragaszkodj mindenben a régihez. Kezdheted az újat azzal is, hogy a közeledő hétvégén átalakítod picit a környezeted.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A semmiből váratlanul szorongás törhet rád. Úgy vagy vele, hogy sokszor nem tökéletes, amit csinálsz, vagy vannak problémák, amiknek nem fogod megtalálni a megoldását. Ezek az aggasztó gondolatok visszaszoríthatnak téged, szóval valahogy úrrá kell lenned rajtuk. A barátaid segíthetnek kimászni a gödörből és a pozitív irányba terelni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha túl sok probléma van terítéken, akkor nagyon könnyen besokallhatsz. Igyekezz apró szüneteket tartani, még akkor is, ha úgy érzed, hogy sose lesz vége ennek a napnak. Inkább vizsgáld felül a döntéseidet, mert ha hibázol, akkor csak nagyobb káoszt fogsz teremteni magad körül. Hétvégén jó lenne, ha a testedet és a lelkedet is kényeztetnéd picit.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás