promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató videó a férfiról, akit valódi csoda, hogy nem gázolt halálra a vonat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg csak egy hajszálon múlt az élete.

Ha csak egy videót nézel meg ma, akkor ez legyen az. Olyan döbbenetes felvétel kering ugyanis a neten, melyet végignézve garantáltan végigfut majd a te hátadon is a hideg. 

Angliában, a cheshire-i állomáson történt az eset, és azóta sem térünk magunkhoz, hogy lehet valaki ekkora mázlista. Ugyanis egy férfi olyan teljes lelki nyugalommal sétált át a síneken, mintha egy virágos mezőn andalogna, miközben halálos sebességgel közeledett felé a vonat. A felvételt többször is megnézve, nem tudjuk a mozdonyvezetőt hibázatatni, ugyanis a síneken átkelő férfi egyáltalán nem látszik a videón hamarabb, tényleg csak a majdnem katasztrófa pillanatában. 

A Network Rail és az Avanti West Coast szerint piros figyelmeztető lámpa világított. A vasúti személyzet vezetői szerint az eset az egyik legveszélyesebb helyzet volt, amit valaha láttak. A vonatok ezen szakaszon akár a 200 kilométer/órás sebességet is elérhetik - írja a Chesire.live. 

A helyi vasút munkatársa, Lucy Jordan, a Network Rail északnyugati biztonsági vezetője elárulta, hogy amikor ilyen felvételeket lát, mindig levegőért kapkod.

„Néhány másodperc különbség is tragédiához vezethetett volna”

– mondta.

"Fontos, hogy a Network Rail megossza ezt a videót, hogy másoknak is erőteljes figyelmeztetést adjon, és emlékeztesse őket a vasúti átjárókra vonatkozó szabályainkra. Nem számít, hogy mennyire jól ismeri valaki az átjárót, mindenkinek be kell tartania a kihelyezett jelzéseket. Ha van figyelmeztető lámpa, mindig álljanak meg, amikor pirosat mutat: egyszerűen nem éri meg a kockázatot"

– tette még hozzá.

Itt nézheted meg a félelmetes esetről készült videót:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás