promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 8: a Rák be tudja vetni a csábítása erejét, míg a Vízöntőnek kerülnie kell az enegiavámpírokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek türelmetlensége nagy zűrt okozhat, az Oroszlán pedig azzal tesz igazán rosszat magának, ha most kifecsegi a titkait. Néhány csillagjegynél fordulhat a kocka, aki jól kezdte a hetet, de emiatt nem szabad pánikba esned. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos egy igazán rossz körforgásba kerülhetsz bele, a végén pedig rád maradhat egy probléma megoldása, ami igazából nem is téged kellene, hogy terheljen. Ha a családodon belül van ez, akkor köszönetet nem igazán fogsz kapni, inkább csak békét kell teremtened. Próbáld meg kerülni a nem kedvelt személyeket, elég rossz hatással lehetnek rád. Amúgy sem vagy csúcsformában, de szép lassan visszalendülsz majd.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét közepe megnyugvást kellene hozzon, de később bonyolult döntéseket kell meghoznod. Ha most úgy érzed, nem látsz tisztán, akkor ezekben nem muszáj egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Igyekezz felmérni milyen kihívás áll előtted, és tervezz előre. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás miatt abszolút türelmetlen lehetsz. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja. Ez talán még szerelmet is hozhat.

Rák (június 22. - július 22.)

A csillagok és a bolygók rengeteg szerencsét sugároznak feléd. Pont ezért meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt a munkád során is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba, ha beveted a csábításos erejét. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ahogy mindenkinek, neked is vannak titkaid. Ügyelj arra, hogy kinek fecseged ki őket, mert most több megbízhatatlan ember vehet körbe a kelleténél. A jelenlegi bolygóállás a helyes irányba tud terelni, szóval egyáltalán nem baj, ha néhány esetben a megérzésedre hallgatsz. Ne aggódj, fogod érezni mikor teheted ezt meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma egy picivel érzékenyebb vagy a szokásosnál - mások gondolatai és véleménye is mélyebben érint. Szerencsére olyan szériában vagy, hogy a jó teljesítményed miatt elkerülnek a kritikák. Persze fontos, hogy kordában tudd tartani az egódat, különben átesel a ló túloldalára. Hogy megtartsd a jó teljesítményedet, ahhoz kell az egészséges önértékelés is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most sok lépés remekül jöhet ki a munkahelyeden. Ha úgy érzed voltak is ott problémák, azokat hamarosan rendbe fogod tudni rakni. Nem is ártana végre látnod a munkád gyümölcsét, mert ez lökést tud adni, és új dimenziókat is tud megnyitni. Nem ártana esténként több időt áldoznod magadra, hogy érezd végre, hogy élsz.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók biztosítják számodra a fejlődést. Ha nem figyelsz, akkor lemaradhatsz néhány fontos leckéről, amit az élet akar neked tanítani. Legyél nyitott, mert igazán jól fogsz vele járni. Olyan tapasztalatokat halmozhatsz fel, amik növelni fogják a rutinodnak az erejét. Végre megakadályozhatod, hogy ugyanazokat a hibákat kövesd el az utadon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok energia szabadulhat fel, de hogy ezeket hová akarod fókuszálni, az teljesen rád van bízva. Ügyesen át kell látnod, hogy hol van jelenleg szükség kicsivel nagyobb erőbedobásra. Kemény munkával és elszántsággal nagy előrelépéseket tehet a magánéletedben, valamint a karrieredben. Igyekezz szünetet is tartani, mert könnyen kimerülhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen fejfájást és káoszt okozhat, ha az utolsó pillanatig halogatod a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiknek már most pontot kellene tenned a végére. A lustaságod picit eluralkodhat rajtad, de ezt egy nagy lendülettel magad mögött is tudod hagyni. A barátaid remekül tudnak motiválni, szóval kommunikálj velük sokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A különböző emberek most elég sok energiát szívhatnak el tőled. Valahogy össze kell hoznod, hogy magadra is tudj koncentrálni, különben csendben megérkezik a mindennapjaidba egy kis befordulás és depresszió. El kell kerülnöd az energiavámpírokat, és ezt úgy lehet a legokosabban, ha végre megtanulsz nemet mondani.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán szereted, ha tanácsokat osztogatnak neked, de jobb lesz, ha most megfogadod őket. A saját döntéseid eléggé félremehetnek, fokozottan figyelj oda erre. Inkább kérj tanácsot, amiben tapasztalatlan vagy. Felpörögnek az események, de nem szabad túlhajtanod magad. Olyat ne vállalj el, amiről tudod, hogy biztosan nem lesz időd rá.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás