promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató bizonyíték a Mátrixra: megjelent egy város tükörképe az égen, lázban tartja az összeesküvés-elmélet hívőket Kínában
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen látványra ébredtek egy kínai város lakói, városuk tükörképét pillantották meg az égbolton.

Kínában egyre többször fordul elő, hogy a város felett felhőkarcolókat pillantanak meg az égbolton. Ezek valójában csak anomáliák, ha nagyon tüzetesen megnézzük nem is hasonlítanak városra, de sok embert megtéveszt a látvány.

Igaz, hogy ez egy légköri jelenség, de azért nagyon sokan szkeptikusok a látványt illetően.

Pedig valóban lehet, hogy itt csupán csak a fizikáról van szó. Érdekes, hogy a világ több pontján is láttak már ehhez hasonló légköri jelenségeket.

A lakosok mindannyian arról számoltak be, hogy felhőkarcolókat, házakat, épületeket, látnak körvonalazódni az égbolton, mintha csak a mátrixban lennénk, és valami hiba csúszott volna a gépezetbe. Természetesen ilyenkor lecsapnak a konteó hívők és rögtön világvégét kiáltanak és azt mondják, íme itt a bizonyíték egy rejtélyes párhuzamos dimenzióra.

A mátrix valójában azt jelenti, hogy egy szimulált világban élünk, ami nem valós, hanem egy előre megírt program szerint történik, akár csak egy számítógépes program, vagy maga a mátrix című film, aminek részese az egész emberiség.

Ezek az események pontosan azért tudják a hívőket lázban tartani, mert vaójában egyértelmű tudományos válasz nics arra, hogy miért történnek ezek a felhő transzformációk.

Bizonyos konteós csoportok szerint a NASA keze is benne lehet, mint például a YouTube Paranormal Crucible csatorna, ahol azt sugallják, hogy ez a NASA munkája, akik a Project Blue Beam tesztjeit végzik. Ez egy népszerű összeesküvés-elméletet, amely azt állítja, hogy az űrügynökség egy idegen inváziót vagy Krisztus második eljövetelét tervezi szimulálni hologramokon keresztül.

Mindenesetre az biztos, hogy szívesen megnéznék egy ilyen légköri eseményt, nálunk sajnos egyelőre még ilyen nem volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás