promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 3: kész zűrzavar alakulhat ki az Oroszlán és a Nyilas körül a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak megpróbálhatnak néhányan keresztbe tenni, a Szűztől pedig hamarosan elpártolhat a szerencse, de csak a határozottságán múlik ez meddig marad így. A legtöbb csillagjegynek muszáj kimozdulnia a négy fal közül ma, ha elég pocsék hétköznapokon van túl. Nézzük, hogy jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy átalakulás van kitűzve a naptárban. Sok tényező segíthet abban, hogy végre azzá válj, amivé szeretnél. A mostani bolygóállás abszolút nyitottá tehet a fejlődésre. A háttérbe is kellene szorítanod néhány olyan dolgot, ami nem segít az előrelépésedben. Legyél kedves a hozzád legközelebb álló emberekkel, mert ők segíthetnek a legtöbbet, hogy ez az átalakulás beinduljon. Ez most valóban fel fog tudni ébreszteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel picivel nyitottabb lenni. Ha nem találod meg a kiskapukat, akkor sokszor toporoghatsz egy helyben. Pedig oda kell figyelned, mert nem mindenre maradhat időd. Halogatni a dolgokat nem a legjobb taktika most. Amit lehet, azt mindenképpen oldj meg ma. Nehezebben tudod most kimutatni az érzelmeidet, de figyelj, hogy ne legyél túl nyers.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok minden szakadhat ma a nyakadba, és olykor olyan érzésed lehet, mintha mindent egyszerre kellene csinálnod. Biztosan örülnél, ha kapnál néhány extra órát ehhez a naphoz. Ne legyél feldúlt, ha nincs időd most annyit pihenni, mert hamarosan megoldódik körülötted minden, és fellélegezhetsz. Szükség lesz a kitartásodra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól. A szerencse elpártolhat tőled a hétvégén, de egyensúlyba tudod hozni magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mostani bolygóállás nem tud teljesen megvédeni: oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni a hét utolsó napjaiban, de figyelj arra, hogy ne vidd ezt túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hét maradék napjában érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. A következő napokban ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy ne térítsen el senki az eredeti célodtól. A környezeted úgy is tudja, hogy minden döntésedért vállalni szoktad a felelősséget. Ha döcögősen indul a napod, akkor se akarj kapkodni, mert csak eluralkodik a káosz. A türelem most tényleg rózsát terem.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás szerint lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán jól alakulhatnak a következő napjaid, mert pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha a nap végén megpróbálnál feltöltődni. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. A mostani bolygóállás elég erős hatással van rád. Nagy célokat tűzhetsz ki magad elé, de ezekbe még nem szabad belevágnod. Hagyd, hogy érlelődjenek benned a dolgok, utána csapj oda a világnak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás