promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 29: a Bikának egy új ember forgathatja fel az életét, a Vízöntőre pedig egy nagyszerű győzelem várhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos, valamint az Oroszlán is nehéz helyzetbe kerülhet, mert kemény döntéseket kell meghozniuk. Nem szabad magányosan őrlődni, mert a barátok, vagy a közeli családtagok előfordulhat, hogy olyan tanácsot adnak, ami mindent megváltoztathat körülötted. Lássuk, hogy mire figyelmeztet most a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon úgy néz ki néhány igazán kemény döntést kell meghoznod a következő napokban, de ne félj, nem lesz magadra hagyva. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét, mint külsős szemlélő. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni a következő időszakban. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok izgalmas ötleted lehet, de érdemes olykor lelassítani, és mérlegelni, mire tudsz időt szánni. Új ember jöhet az életedbe, aki változást hozhat a számodra. Ebből talán még egy szerelem is összejöhet. Érdemes kimozdulnod, és felszabadítani a tudatodat a tavasz kezdetén. Ne ess pánikba, ha nem olyan ütemben haladsz a dolgaiddal, mint kellene. Inkább tényleg lassíts, de menj biztosra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már a mai napon felmerülhetnek kényesebb szituációk, de kezelj mindent türelemmel. Hidd el, energikus vagy, és készen állsz bármire, ami az utadba kerül. Az izgalom és lelkesedés áthatja jelenleg egész lényedet. Az elszántság legyen a jelszavad a mai napon. Közben ne feledd, hogy értékelik az emberek az őszinteségedet, de azért ne legyél túl kritikus.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne ijedj meg, de jobban hatással van most rád ez a bolygóállás, mint kellene. Ezért is érezheted tompábbnak magadat, ami hibákat hozhat a nyakadra. A tüzes jellemed segíteni fog energiákat gyűjteni, és össze fogod tudni szedni magad. Törekedj arra, hogy mindenből ki tudd hozni a legjobbat. Ha jelenleg romantikus kapcsolatban állsz valakivel, akkor számíthatsz arra, hogy kapcsolatotok az elkötelezettség következő szintjére lép.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előfordulhat, hogy nehéz döntéseket kell hoznod mostanában. Muszáj leszel valahogy megtalálni az egyensúlyt a munkád valamint a magánéleted között. Ha hanyagoltad a barátaidat, akkor mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot. Néhány jó tanács tőlük önbizalmat adhat, és egyenesbe is hozhat pár dolgot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet a mai napon jobban kell koncentrálnod a kelleténél. Az apró hibák összeadódhatnak, és az elég nagy zűrzavart tud okozni. Vedd elő a rutinodat, és akkor rendbe fog menni minden. Próbára tesz egy kicsit a jelenlegi bolygóállás, de abszolút győztesen tudsz belőle kijönni. A jelentéktelen dolgokkal ne foglalkozz, csak azzal, ami igazán fontos.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Különböző érzések kavaroghatnak benned. Ez nem meglepő, mert a jelenlegi bolygóállás hangulatingadozásokat okozhat. Legyél óvatos, és kétszer is gondold át, hogy reagálsz valamire. Ha nem úgy jön ki a lépés, akkor magadra haragíthatod a környezetedet. Szívesen letérnél az útról, de most ne kísérletezgess, hanem maradj a rutinnál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olykor igazán irritáló felismerni, hogy a múlt bosszantó problémái nem oldódtak meg. Egy kis szemléletváltásra van szükség. Ebben a barátaid és a párod is nagy segítségedre lehet. Fedezd fel, hogy min kell változtatnod. Mik azok a gondok, amiket ideje lezárni, mert egyszerűen nem jutsz előre, ha felszínen maradnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tempót váltanál, de ez nem túl jó ötlet. Lassan és egyenletesen kell haladnod. Akkor is maradj ezen az úton, ha több időt kell szánnod egy probléma megoldására. Koncentrálj, és ne engedd, hogy bármi elvonja a figyelmedet. A számodra idegesítő embereket is ki kell tudnod zárni valahogy. Később jönnek a kalandok, és rendkívüli élményekben lesz részed.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán felgyorsulhatnak körülötted a dolgok, főleg a szakmai életedben. Te is gyorsabban fejlődhetsz, mint amire számítottál. Figyelj oda, és ügyesen vedd fel a ritmust, mert most valóban megállíthatatlan lehetsz. Ne engedd ki az irányítást a kezed közül. Este végre meghitt hangulatba kerülhetsz – használd ki a nyugalmat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kommunikációdban lehet a kulcs, mert most sok emberrel tudod megtalálni a közös hangot. A szavaid igazi önbizalmat árasztanak. Az energiaszinted jelenleg magas, és nem is szabad megállnod. Jelenleg olyan problémákat oldhatsz meg, amikre azt hitted, hogy nagyon el fognak húzódni. Ha ügyesen kevered a lapjaidat, akkor győzelem vár rád.

Halak (február 20. - március 20.)

A munkádban jól tudsz haladni, de sok mindent elhanyagolsz. Figyelsz például mostanában az egészségedre? Ha van káros szenvedélyed, akkor lehet nem ártana tőle megszabadulnod. Ne hagyd megrekedni az energiáidat, mert még rendkívüli dolgok várhatnak rád a héten. Jó esélyed van a sikerre, ha össze tudod kapni magadat. Nincs befolyásoló tényező, sok minden csak rajtad múlik.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás