promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 28: az Ikreknek a pénzügyiben, míg a Skorpiónak a szerelmi életében történhet hirtelen változás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak épp itt az ideje helyrehoznia a hibákat, amiket az utóbbi időben elkövetett, a Szűznek pedig oda kell figyelnie, mielőtt alaposan túlhajtja magát. Néhány csillagjegy akár az ösztöneit is követheti, akkor sem kerül bajba, míg mások jobb, ha maradnak a rutinnál. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Abszolút nem szabad félnek az előtted álló változásoktól, mert a következő időszakban mindenhez jobban fogsz alkalmazkodni. Ne feled, hogy változás nélkül az életed megtorpanna, és most igazán szükséged van rá. Hidd el, hogy a régi dolgok egy idő után elégedetlenné fognak tenni, és az agyadra is mennek majd. Meglátod, nemsokára az álmaid is elég közel kerülhetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Néhány ügyre nem tettél pontot anno, amik felszínre kerülhetnek, és nagyon felboríthatnak mindent körülötted. Ezeknek jobban tennéd, ha utánajárnál, mielőtt óriási galibát okoznak. Ha ügyes és talpraesett vagy, meg tudod előzni a súlyosabb gondokat. Viszont azt se hagyd, hogy folyamatosan a gondokon járjon a fejed. Este mindenképpen kapcsolódj ki, ha az utóbbi napokban nem sikerült.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki most nyugodtan költekezhetsz picit, mert nem várt bevétel áll majd a házhoz. Lepd meg valamivel magad, erre már úgyis régen szántál pénzt. Érzékenyebb vagy, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg. Most olyanokkal kell körbevenned magad, akikkel megoszthatod a gondolataidat, és akikben igazán megbízol.

Rák (június 22. - július 22.)

Erős változást szeretnél, ami nagyon is jót tenne neked. Úgy érzed, mentened kell a menthetőt, ezért igyekszel olyan hibákat helyrehozni, amiket az utóbbi időben elkövettél. Pont ez az első lépcsőfoka annak, hogy elindulj a változás felé. A lelki nyugalmad hosszú távon mindennél fontosabb, szóval először ezt tedd helyre, és ezt ápold.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakul minden, és ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod. Ráadásul most feltűnhet az életedben egy olyan személy, aki abszolút hozzád illik, itt viszont neked kell nyitnod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le. Próbálj meg hamarabb nyugovóra térni, hogy visszaszerezd az energiáidat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat. Ezzel még plusz energiákat is tudsz szerezni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne becsüld le magadat. Sokkal többet érsz, mint azt valójában gondolnád. Hamarosan ezt be is bizonyíthatod, mert komoly kihívásokat kell teljesítened. Ne rettenj meg semmitől, és ha kell, akkor vállalj egy picivel több kockázatot. A hangulatingadozásaid hatással lehetnek a hétköznapjaidra, de próbáld meg kordában tartani ezeket.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás