promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 27: a Nyilas szerelmi élete a feje tetejére állhat, a Mérleg pedig erőteljes útmutatást kaphat az univerzumtól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának már lehet a hét elején az asztalra kell csapnia, míg a Ráknak a jövőjével kapcsolatban muszáj rendbe tenni néhány dolgot. Ne bánkódj, ha nem sikerült túl jól a hétvége, mert egy kiegyensúlyozott hétkezdés után meg fogod tudni találni a helyed. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Érdekesen indulhat számodra ez a hét, és a mai nap is elkezdődhet néhány változás, azonban ettől egyáltalán nem kell tartanod. Ismerd fel a pozitív jeleket, és kezd el sodródni az árral. Ha esetleg mégis úgy érezd, nem találod a helyed, akkor a közeli barátaid rengeteget tudnak ebben segíteni. Ha van néhány problémád, akkor azt érdemes velük komolyan átbeszélni, mert most jó tanácsokat tudnak adni.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok minden megviselhetett mostanában érzelmileg, de a következő időszak meglehetősen megnyugtató lesz a számodra. Ki kell használnod ezeket a hullám nélküli periódusokat, hogy rátalálj az érzelmi harmóniára és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. A hét első napján se engedd, hogy bárki az őrületbe kergessen, és legyél abszolút határozott. Tudod jól, ha muszáj, akkor az asztalra kell csapni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az a legjobb, ha visszaveszel a tempóból és mindenben lenyugszol egy picit. Ez főleg igaz akkor, ha nem sikerült minden tökéletesen a hétvégén. Nem muszáj a problémákat verejtékkel megoldanod. Lassíts, és valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal. Nemsokára egy új időszak veheti kezdetét, ha összepontosítasz a céljaidra. Erre persze ahhoz van szükség, hogy előbb kitisztítsd a fejedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Most sok kompromisszumra lehetsz képes, amit okosan a javadra tudsz fordítani. Ha valakivel nézeteltérésed volt a környezetedben, akkor azt el tudod simítani. A következő napokban új kérdések merülnek fel a jövőddel kapcsolatban. Nem ártana picit távolabb nézned és néhány elvedet is újragondolni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás jótékony hatással lehet a karrieredre. Már a mai nap kellően összeszedett tudsz lenni, ha rendesen kipihented magad. Főleg magaddal kellene foglalkoznod – tanácsot is csak akkor adj, ha kifejezetten kérnek rá. Építgesd a saját céljaidat, mert igazán kifizetődik ez az időszak, ha aktív vagy. Hamarosan egy vissza nem térő alkalom is a te malmodra hajtja a vizet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne engedd, hogy bárki elrontsa most a hangulatodat. Nagyon oda kell figyelned, miképp kommunikálsz, mert olyan szaladhat ki a szádon, amit megbánhatsz. Tele lehet meglepetésekkel és pozitív fordulatokkal ez a nap, csak engedd, hogy rád találjanak. Ha passzívabb is vagy, délután vissza fognak térni az energiáid.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy fokkal céltudatosabbnak kell lenned. Ne pazarold az időd felesleges dolgokra – fel kell fedezned, hogy mi az, ami abszolút nem visz előre. Legyél magabiztos, és csak annyi merészséget vállalj be, amennyit feltétlenül szükséges. Az univerzum új célok felé sodorhat, amikre nem szabadna nemet mondanod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napi bolygóállás befolyásolhatja a szerelmi életedet. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való. A munkádban minden rendben mehet, ha koncentrálsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Hosszú lehet ez a hét, szóval fejben el kellene kezdeni rákészülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás