promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 23: az Ikrekre és a Kosra is borzalmasan hat a jelenlegi bolygóállás, így oda kell figyelniük
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak be kell fejeznie a pénzszórást, de a Szűznek sem árt figyelnie a költségvetésére. Akkor is állj fel a padlóról, ha a bolygók inkább negatív szériát okoznak neked jelenleg. Lássuk, hogy mire számíthatsz a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók most sajnos nem igazán állnak a te oldaladon, és rendesen bekavarhatnak a karrieredbe. Igyekezz elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád ebben az időszakban. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Bika (április 21. - május 20.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Akárcsak a Kosra, rád is elég rossz hatással lesz a mostani bolygóállás, csak neked a pénzügyeidbe kavarhat be. Az ilyen előfordul, szóval ne ess pánikba. A lényeg, hogy feleslegesen biztosan ne költs most, mert valami kiadás közeledhet feléd. Alapból nem szabad most olyan döntéseket hoznod, amik hosszú távra szólnak. A csillagok jelenlegi állása azonban kedvezően hat az érzelmeidre. Próbáld meg kifejezné azok felé, akik igényelnék, de nem mindig kapják meg ezt az oldaladat.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég pörgős lesz a mai napod, de te próbálj meg mindent megtenni, hogy ne zökkentsenek ki az emberek. Meglátod, hogy ha elkapod a fonalat, akkor remekül tudsz haladni mindennel. A mostani bolygóállás azt jelzi, hogy semmiképpen se hagyj fontosabb feladatokat a közeledő hétvégére. Még van időd, szóval haladj csak szép sorban. Most ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelned kell a pénzügyeidre, főleg ha úgy érzed, hogy egyre jobban nőnek a kiadásaid. Valahol kifolyik a kezeid közül a pénz? Most inkább ne akarj extra dolgokat vásárolni. Valami történhet a családodban valakivel, vagy egy hozzád közel álló személlyel, ami homályos nyugtalanságot kelthet benned. Igyekezz mindenki mögé látni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Alaposan oda kell figyelned, mert rengeteg téves információ kerülhet a füledbe. Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon – jobb, ha most a saját ítélőképességedre támaszkodsz. Ne akarj kapkodni, mert az rosszul sülhet el, szóval mindenképpen a saját tempódban haladj. A költségvetésedet muszáj leszel picivel jobban beállítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most igazán ki tudod használni a bolygók pozitív energiáit. Ne engedd, hogy az emberek lehúzzanak a mélybe. Akiből árad a passzív gondolkodás, azt inkább kerüld el. Ha nem vigyázol, akkor nagyon frusztrált lehetsz, és még a legégetőbb problémákat se fogod tudni megoldani. Ne akarj kritizálni senkit saját magadon kívül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás igazán segíteni tudja a fejlődésedet mindenfajta szempontból. Úgy tűnik új technikákat, terápiákat és módszereket fedezhetsz fel, amiket nem csak a magánéletedbe, hanem a munkádban is hasznosítani tudsz majd. A gondok megoldásán már most kezdj el dolgozni, és akkor nem csak a napoddal lehetsz elégedett, hanem a heteddel is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Összefuthatsz valakivel, aki nagy hatással lehet a jövődre. Ez azt is jelenti, hogy mindenképpen igyekezz kimozdulni a négy fal közül. Új és izgalmas utak nyílhatnak meg előtted, csak ne legyél lusta. Ha nagyon elakadsz valamivel, akkor nyugodtan kérj segítséget. Most csak egy valaki állhat az utadba, és az te magad vagy.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma reményteli és magabiztos hangulatban leszel. Ennek az a veszélye, hogy végül olyan embert engedhetsz közel, akit nem kellene. Győződj meg róla, hogy ha valaki a társaságodat keresi, annak egyáltalán nincsen hátsó szándéka. Ha az elmúlt napokban nézeteltérés merült fel, akkor most ezt tudod tisztázni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Előfordulhat, hogy a mai napon több vitával kell szembenézned, mint amennyit elviselsz. Nehéz a szituáció, mert a jelenlegi bolygóállás gátolja, hogy ügyesen érvényesíteni tudd az igazadat. Ma nehezen fogod tolerálni a zavaró tényezőket. Lehet az a legjobb taktika, ha meghúzod magadat picit. Nem is baj, ha csak a belső hangokra figyelsz.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás igazán be tudja indítani az elmédet. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Annyira jól mehet minden, hogy ezeket akár a közelgő hétvégén meg is tudod valósítani. Mindenképpen aktívnak kell lenned, különben az energiád elúsznak a semmibe. Még a környezetedet is fogod tudni ösztönözni. Készülj fel, mert a jövő hét nagy változásokat hozhat, viszont pozitív irányban.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás