promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jóízűen befalt egy zacskó chipset egy nő, és csak utána döbbent rá, micsoda végzetes bakit ejtett
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposabban oda kellett volna figyelnie.

Sokszor érezhetjük úgy, hogy a sors ízetlen tréfát űz velünk, és amikor csak egy karnyújtásnyira kerül tőlünk valami váratlan nagy lehetőség, akkor hirtelen kegyetlenül elrántja előlünk.

Valahogy így érezhette az a szupermarketben dolgozó angol nő is, aki vásárolt magának egy csomag Walkers burgonyachipset, hogy műszak előtt még nasizhasson egy jót. A kétgyermekes anyuka egyszer csak egy tökéletesen szív alakú chipset rántott elő a zacskóból, amelynek a fotóját el is küldte az egyik barátjának, mielőtt befalta volna.

Ez pedig végzetes tévedésnek bizonyult, nem tudta ugyanis, hogy a gyártó szánt szándékkal gyártotta le a szív alakú csemegéket, mégpedig a Valentin-nap alkalmából rejtette el azokat néhány termékében. A szerencsés megtaláló pedig elvileg 100 ezer font (vagyis bő 43 millió forint) jutalomban részesült volna – ám a lehetőség elúszott.

„Kicsit csalódott voltam, de ez még nem a világ vége, nem igaz? Szerezhettem volna egy kis pénzt, hogy boldogabb legyen az életem, ám ez nem sikerült, szóval most már nem számít”

– próbált pozitívan viszonyulni a dologhoz a gyerkőceit egyedül nevelő nő. Sokan sopánkodnak neki, hogy mennyire pechesnek érezheti most magát, ő azonban úgy gondolja, hogy talán éppen a töméntelen pénz hozhatott volna rá szerencsétlenséget.

A többi vásárlót viszont maga is arra biztatja, hogy chipsevés közben tartsák nyitva a szemüket, nehogy az ő hibájába essenek. A gyártó ugyanis még mindig keresi a legtökéletesebb alakú szívet, március 20-ig lehet izgatottan turkálni a csemegék között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás