promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 22: a Kos számára sajnos izzasztó napok következnek, míg a Mérlegnél pont beindulhat egy szerencseszéria
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek el kell gondolkoznia, hogy végre kizár néhány embert az életéből, a Vízöntőnek pedig muszáj megszüntetnie a szakadékot a munkája és a magánélete között. A legtöbb csillagjegynek figyelnie kell a kommunikációra, ami ha jól megy, akkor igazán kiváló fegyver lehet a kényes helyzetekben. Nézzük, hogy mit súg most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Izzasztó napok jöhetnek, és rajtad is múlik, hogy ezeket miképp fogod kezelni. Ha úgy érzed egy helyzetben nem vagy elég erős, akkor a családod és a barátaid nagyszerű támogatást tudnak nyújtani. Közben most olyanokat is elhalmozhatsz szeretettel, akik nem érdemlik meg. Jobban kell mérlegelned, hogy kivel vagy jóban. Sokan bizony hátat fognak neked fordítani, ha te kerülsz bajba.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana felfrissítened néhány baráti kapcsolatodat, amik pozitívan befolyásolhatják a kedvedet. Nyugodtan írj rá azokra, akikkel úgy érzed már rég beszéltél. Ha van is munkád, azt nem ártana a háttérbe szorítanod kicsit. Ha túlhajszolod magadat, akkor kimerülten vághatsz bele a hét második felébe, és a sorozatos hibák végzetesek is lehetnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég jó hallgatóság vagy, szóval engedj a meghitt beszélgetéseknek ezen a napon. Ne zárkózz el semmitől, mert a közeli környezeteddel valóban meg tudod találni a közös hangot. Egy régi konfliktust is lehet a szőnyeg alá tudsz söpörni. Közben azért figyelj, mert a túlzott magabiztosságoddal kudarcot is vallhatsz. Semmiképp ne legyél erőszakos.

Rák (június 22. - július 22.)

Bal lábbal kelhetsz fel, és már reggel bosszúság érhet. Ne engedd, hogy ez befolyásolja az egész napodat. Ha már tiszta a fejed, akkor nem lesz olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. Az estét már felszabadultan pihenéssel fogod tudni tölteni. Közben azért figyelj a környezetedre, mert lesz olyan ember, aki tőled vár egy kis lelki támogatást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy szokatlan ötlet mocorog a fejedben? Lehet ez lesz pont az, ami előre visz majd. Mindenképpen próbáld megvalósítani, bármennyire örültnek tűnik. Legyél körültekintő, mert váratlan történések lehetnek körülötted. A humorod abszolút a csúcson van, ami még a nehéz és kínos helyzetekből is ki tudnak húzni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Összefújhat a szél egy régi kedves ismerősöddel. Mindenképpen beszélgessetek, mert olyan információ lehetnek, ami megváltoztathat valamit az életedben később. Fel vagy villanyozva, és jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet. Az önbizalmad erős, és zárd ki azokat az embereket az életedből, akikkel csak a baj van.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerencse a te oldaladon áll ma, így olyan problémákból is kikeveredhetsz, amik alapból nagyon sok időt vennének el tőled. Jobban alakulhat minden, mint ahogy eltervezted. Ha marad időd, akkor viszont gondolkozz el azon, hogy mik azok a dolgok, amiket régóta halogatsz. Ha problémáitok vannak a pároddal, akkor azoknak is pontot tudsz tenni a végére.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana foglalkoznod picit az egészségeddel, amit lehet, hogy elhanyagoltál mostanában. A stresszt is vissza kellene szorítanod az életedben, mert egyáltalán nem tesz jót neked. Találd meg, mivel tudod kiiktatni az életedből. Viszont nagyon nem szabad beleesned abba a hibába, hogy bebeszélsz magadnak egy csomó mindent. Ne legyél hipochonder, mert az csak még nagyobb kavarodást okoz a fejedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy igen csak pörgős nap vár rád, de kellő koncentrációval túl tudod élni. Az aprólékos munka nem igazán hoz lázba jelenleg. Gyors sikereket szeretnél, és ha ügyes vagy, el is tudod érni őket. Meg tudod érteni mások lelki állapotát, és érzelmileg fogékonyabb is vagy. Kezdesz visszatérni önmagadhoz, és ez pozitívan fog hatni rád. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy szakadék lesz a munkád és a magánéleted között. Ez feszültséget generálhat mindenkivel, aki fontos neked. Fontos megtalálnod az egyensúlyt, méghozzá úgy, hogy magadat se hanyagold el. Vártatlan helyzetek üthetik fel a fejüket a mai napon. Ne dőlj be mindennek, és láss a dolgok mögé.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma végre tisztázhatsz egy félreértést, ami már régóta nyomasztott. Ehhez azonban neked kell megtenned az első lépést, és nyitni az illető felé. Már ideje is, hogy érettebb legyél ebben. Ha szingli vagy, akkor jól vigyázz, mert egy olyan illető akarja megszerezni a szerelmedet, aki nem az igazat mondja magáról. Minden bizonnyal csak ki akar használni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás