promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 20: az Ikreknek otthoni veszekedésekre kell készülnie, a Baknak pedig pokolian nehéz döntést kell majd meghoznia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosra igazán pozitív hatással lehet a mostani bolygóállás, míg a Rák készen fogja magát érezni arra, hogy meghódítsa a szerelmét. A legtöbb csillagjegynél a rutin lehet a fegyver a váratlan helyzetekben, de azért nem árt figyelni arra, hogy mit súg a mai napi horoszkóp! Nézzük, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás rád lehet a legnagyobb hatással a csillagjegyek közül. Észre fogod venni, hogy picit racionálisabban tudsz gondolkodni. Ne is menj bele semmilyen kibontakozó vitába, csak az idődet pazarolnád vele. Ha az időjárás engedi, akkor mindenképpen mozdulj ki, és az aktív pihenéssel töltsd a napod maradék részét. Hidd el, még egy hosszabb séta is nagyon jót fog tenni neked.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét további részében végre azt fogod érezni, hogy az energiáid koncentráltak, és szabályozottak. Jól, és eredményesen tudsz dolgozni, aminek hamarosan le is arathatod a gyümölcsét. Most mélyebb önismeretre is szert tehetsz, és érezni fogod magadban az ambíciót, bármibe is kezdesz. A pároddal is szép napokat tölthettek együtt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók felerősíthetik benned a művészi hajlamot, ráadásul romantikus hangulatba sodorhatnak. Természetesen azért utóbbiért neked is tenned kell. Nem árt nyitottnak lenned a közeljövőben, mert így találhatod meg az igazi boldogságot. Most otthon érhetnek kritikák, de ne vegyél mindent magadra, inkább engedd el a füled mellett. Ha beleállsz a konfliktusokba, akkor magadat alatt vágod a fát.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki nemsokára minden alkalmat ki fogsz használni, hogy valakit meghódíts. Ő lesz-e az igazi, azt nem tudni, de a bolygók állása pozitív dolgokat jelez. Közben próbálj meg racionális maradni, és kerüld a felesleges illúziókat. Meg kell tanulnod, hogy ne éld bele túlságosan magadat minden szituációba. A mai napod legyen szép, de aztán ébredj fel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád a mostani héten. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek, mert ezek csak megbonyolítják az életedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj oda magadra, mert hangulatváltozások várnak rád, amik főleg a bizonytalanságod miatt törnek elő. Még lehet a nézeteid is megváltozhatnak pár dologban, de ezeket nem kellene reklámoznod, mert nem tartósak. Semmiképpen ne vágyakozz olyan dolgok után, amikről úgyis tudod, hogy sosem lesznek elérhetőek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rendkívül találékony vagy, szóval lehet nem ártana megoldanod néhány munkahelyi és otthoni problémát, ami már régóta nyomja a válladat. Utána a háttérbe kellene húzódnod, pihenni, és hagyni másokat érvényesülni. Észrevétlenül téve ezt a családod sok érdekes kihívást találhat magának. A heted közepe hála égnek nyugodtan fog indulni, de azért koncentrálj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha szingli vagy, akkor hamarosan egy érdekes ismerősöd veheti fel veled a kapcsolatot, akihez már régóta vonzódsz. Ne hagyd kicsúszni a kezedből a lehetőséget. Nyugodtan pihenhetsz és lustálkodhatsz kicsit este, és ez járna is neked. Nem ártana összegyűjtened az energiáidat, mert a héten még nagy kihívások gördülhetnek eléd a semmiből.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki ezen a napon is terítékre kerülhet egy nehéz döntés. Legyél megfontolt, mert bármit választasz, az befolyásolhatja a következő időszakodat. A bolygók úgy állnak, hogy meg tudod találni a saját szerencsédet. Kicsit meg is lepődsz, hogy a családodban teljes megértésre tudsz találni – használd ki ezt az időszakot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Közeleg az idő, amikor ideje lenne lazítanod, és egy kis szórakozást belevinni a szürke hétköznapokba. Elég kevés az önbizalmad és nem tudod megfelelően képviselni az álláspontodat. Pont ezért el kellene kerülnöd a nagyobb vitákat. Igazat megvallva teljesen feleslegesen mennél bele egy ilyenbe. Ne hagyd provokálni magadat semmilyen szempontból.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán érzed biztosnak a jövőbeli terveidet. Nem ártana egy nagy átbeszélés ezekről, hogy meg tudj nyugodni végre, vagy kieszelni a fejedben a megoldást. Ha magánéleti problémákra kerülne a sor, akkor bizony az ellenkező nem tudja a legjobb tanácsokat adni. Az aprólékosságod most az őrületbe kergethet másokat. Inkább vonulj vissza picit a nehezebb döntésektől.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás