promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Google Maps lefotózott egy nyugdíjast, aki roppant különös dolgot csinált az ablakban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyugdíjas néninek nem tetszett, hogy a Google Maps az ő házánál készít felvételeket.

Az emberek életét teljesen megváltoztatta a Google Maps és bátran ki is jelenthetjük, hogy teljesen pozitív irányba. Főleg azok lélegezhettek fel miatta, akiknek a béka feneke alatt van a tájékozódási képességük. A Google Maps elvezeti őket az A pontból a B-be, és a legbizonytalanabbak még az Utcakép funkciót is használhatják.

A Google Street View végül 2013. április 23-án lett elérhető egész Magyarországon, és a nagyvárosokat, valamint a főbb utakat fedi le.

A Google Mapsben az elérhető térképeken és műholdfelvételeken az egész Földet be lehet járni, ezért is szoktak néha olyan fotók előkerülni a semmiből, ami teljesen le tudja döbbenteni az embereket, vagy éppen mosolyt tud csalni az arcukra. Akad olyan, akinél ez hobbi, és imádja körbejárni a bolygót a Google Maps segítségével.

Akiknek ezzel ütik el az időt, azok általában saját TikTok csatornát is indítanak, és megosztják a világgal, hogy éppen milyen furcsaságot fedeztek fel az Utcaképeken.

A googlemapssecrets41 elnevezésű TikTok csatornának is már csaknem 300 ezer követője van. Nem olyan rég tettek fel ide egy videót, amiben hirtelen egy nyugdíjas néni lett váratlanul a főszereplő.

A kommentelők meg is erősítették, hogy a nyugdíjas nagyit Lengyelországban kapta lencsevégre a Google Maps autója. Valaki poénból meg is jegyezte, hogy ez a „kamerák háborúja”, mivel az idősebb nénik gyakran figyelik a környéket az ablakból, mint valami térfigyelő kamera.

Sokan azt hiszik, hogy a nyugdíjas a Google Maps autója miatt emeli fel a kezét, afféle „engem te nem kamerázz” stílusban, de lehet valami más miatt magyaráz. Az is kérdéses, hogy éppen a mutató, vagy a középső ujját mutogatja éppen. Elemezzétek ki, és írjátok meg nekünk kommentben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás