promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 17: az Oroszlán kezéből kicsúszhat az irányítás, míg a Bikának örülnie kellene a mostani bolygóállásnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak nem éppen úgy sülhet el a napja, ahogyan szeretné, de a Mérlegnek is meg kell küzdenie néhány vitával. Terjedelmesebb problémák néhány csillagjegyet megakaszthatnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudják őket legyőzni.

Kos (március 21. - április 20.)

Ki kellene mozdulnod, mert egy remek ajánlat hullhat az öledbe. Egy nem várt helyen, teljesen semleges, sőt, kellemes, laza környezetben, baráti beszélgetésben találhatsz új emberekre, akik képesek lesznek motiválni. Sok remek terv juthat az eszedbe, már közben is, és ez teljesen fel fog szabadítani. Most ne félj használni az agyadat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma mindenképpen képes kell legyél a kompromisszumokra. Ne próbálj senkivel sem vitába szállni, de a nagyobb terveidről is tegyél le. Nem jól állnak a bolygók ahhoz, hogy meg tudd valósítani az ötleteidet. Olyan akadályok üthetik fel a fejüket, amik csak el fogják venni a kedvedet. Töltsd az estét végre pihenéssel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha az egyik barátod, vagy a társad másképp vélekedik valamiről, azért nem kellene, hogy felmenjen benned a pumpa. El kell viselned, hogy ahány ember, annyi különböző vélemény is lehet. Inkább örülnöd kellene, hogy ennyire színes és határozott emberek vesznek körül. Próbálj meg nyitott lenni mindenre. A gondok le fognak csitulni körülötted a hétvége előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

A kihívások előtt, vagy alatta alkalmad lehet felmelegíteni egy régi barátságot. Benne van a pakliban, hogy az egésznek csak egy buta félreértés miatt lett vége. Nem ártana végre megbeszélnetek a dolgot, viszont neked kell kezdeményezned. Könnyen haragra tudsz gerjedni, de elő tudod venni a megbocsájtó énedet is. A munkádban muszáj vagy jobban koncentrálni. Szétszórt lehetsz, ami miatt kicsúszhat a lábad alól a talaj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Összejövetelt szervezel a hétvégén? Akkor bizony figyelj oda, mert kicsúszhat a kezedből az irányítás. Talán jobb, ha te rendezkedsz mindenben. Ha van még munkád, akkor ne kezdj el álmodozni közben, hanem koncentrálj arra. A gondok igazából csak még koncentráltabbá tudnak tenni, így hamar át tudsz rajtuk lendülni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre teljesen magabiztosnak érzed magadat. Az emberek is észreveszik, ahogy békés nyugalmat sugárzol. Képes vagy arra jelenleg, hogy megfékezd a konfliktusokat még a kirobbanásuk előtt. Ha úgy érzed valamelyik csalástagod, vagy barátod rossz úton jár, akkor mindenképpen figyelmeztesd. A szerénységedet tartsd meg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előfordulhat, hogy a közelgő hétvége elején akadályokba fogsz ütközni. Elő kell venned a kreativitásodat, hogy a céljaid közelebb kerüljenek hozzád. A legfontosabb az, hogy bármi gond is gördül eléd, ne ess pánikba. Nem mindenkitől fogod megkapni a támogatást. Figyelj, mert lehet valaki pont ellened fog dolgozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet nem fog rád nagy figyelem összpontosulni a közelgő hétvégén. Ne érezd magad becsapottnak, és ne legyél ingerlékeny, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elvárnád. Minél jobban bosszankodsz, annál inkább elűzöd az embereket magad mellől ahelyett, hogy magadhoz vonzanád őket. Igyekezz kompromisszumokat kötni, és akkor minden rendben lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez egy nagyszerű nap lehet a számodra. Könnyed az aurád, és úgy néz ki a felmerülő problémák se tudnak rajtad kifogni. Pozitív a kisugárzásod, és a jókedvedet át tudod adni a környezetednek is. Ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatodat. A napos személyiséged vonzza a szórakozást és a jó szerencsét, amelyet minden bizonnyal meg is érdemelsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok harcod lehetett a héten, és épp itt lenne az ideje megpihenni. Persze még úgy érezheted, hogy van néhány kérdés a fejedben, amit nem tudtál helyre tenni. Talán ezekkel most már csak a következő héten kellene foglalkoznod. A legfontosabb, hogy nagyobb egyensúlyt teremts az életedben, és ebbe férjen bele az, hogy magadra is áldozol időt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma az érzéseid kontrollálásával és stabilizálásával kezelheted a felmerülő nehezebb gondokat. Jobb, ha türelmesen akarsz megoldani mindent, és nem kapkodással. Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, és ne vegyél magadra minden kritikát. Próbálj meg lazítani, és iktass be olyan programit is, amikor ki tudsz mozdulni a négy fal közül.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai egy csodálatosan eredményes nap lehet számodra, ha megtanulod, hogyan kell kompromisszumot kötni. Ne csak olyan dolgokkal foglalkozz, amik neked kedveznek. Olykor rád törhetnek érzelmi viharok, amik konfliktusokat eredményezhetnek. Ezek könnyen elkerülhetőek, ha először magadban átgondolsz mindent.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás