promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 16: a szingli Rák felé nagy lehetőség közelít, míg a Szűz pont, hogy elveszíthet valakit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika alaposan megbonyolíthatja a dolgokat, persze most is feleslegesen, a Halaknak pedig a túlköltekező énjét kell visszaszorítania valahogy. Ha a csillagjegyeden eluralkodik a lustaság, akkor az egy elégé rossz szériát indíthat be a hét további részében. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Kifejezetten ragaszkodó és szeretetteljes hangulatban leszel ma. Ne is fogd vissza magadat, ha szeretnéd valakinek kimutatni az érzéseidet. Most még a mindennapok bosszúságai sem igazán tudnak kizökkenteni ebből. Arra viszont fokozottan vigyáznod kell, hogy senki se éljen vissza a kedvességeddel. Legyél ébre is, mivel még jöhetnek váratlan események a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, amivel így nagy kavart okozhatsz magad körül. Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. Este próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba sem most, sem a hétvége előtt. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni, különben alaposan beteríthetnek a gondok. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé szerelmes hangulatban vagy. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni. A gyengédségeddel még inkább le tudod venni a lábáról. Szinglinként adj esélyt minden lehetőségnek. A szenvedélyeddel rengeteget hódolót tudsz szerezni magadnak a hét további részében. Legyél nyitott mindenre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne próbálj túlságosan belemerülni a körülötted folyó konfliktusokba. A te feladatod pont az lenne most, hogy lenyugtasd az embereket. Úgy néz ki az egyik családtagodnak vagy barátodnak segítségre lesz szüksége. Olyan dologba keveredik, amiben még tapasztalatlan, de te mindenképpen támaszt fogsz tudni neki nyújtani. Ez fordulatot is hozhat az életében.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég egy helytelen lépés, és elveszíthetsz valakit, akit szerettél volna megtartani. Erre mindenképpen figyelj oda a hét további részében. Vigyázz minden konfliktussal, ne kelj ki magadból. Ha ez megvan, akkor a mai napon egy igazi szerencse széria indulhat el. Végre kedvező fordulat fog várni rád a szerelemben is, amit meg kell becsülnöd. Hobbiddal végre magasabb szinten foglalkozatsz majd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, és még mindig érzed magadon a fáradtságot. Jobb lenne kicsit kikapcsolnod magad. Ha felkeltél, ne rögtön a munkával, vagy valamilyen feladattal kezdj. Jobb lenne, ha ezeket fokozatosan építenéd fel. Vontatottan nem éri meg belevágnod semmibe, inkább töltődj fel, főleg a következő napokban ne vállalj magadra mindent.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobb, ha figyelsz ma, mert visszaélhetnek a kedvességeddel. Persze ez nem mindig szokott bántani, mert örülsz, ha segíthetsz. Arra azonban jobban oda kellene figyelned, milyen emberek használnak ki. Ha nem látsz viszonzást, nyugodtan fordíts nekik hátat. A bolygók végre felerősíthetik a határozottságodat, de azért ne kelj ki magadból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma könnyedebben tudsz barátságokat kötni, mint máskor, pont ezért kellene kimozdulnod a négy fal közül. Igazán hasznos emberekkel találkozhatsz, akik akár a karriereden is lendíthetnek egyet. Ha szingli vagy, és magányos, akkor jelenleg elég könnyen vonzod az ellenkező nem tagjait is. Arra azért figyelj, hogy ne tarts több vasat a tűzben.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy nem várt személyt sodorhat az utadba a sors, aki nagyon meg fogja tudni bolygatni a fejedet. Még az is megfordulhat benned, hogy rosszul választottad meg a társad. Ezt bizony neked kell eldöntened, de vigyázz, mert valami ármány is lehet a levegőben. A bolygók szerint nem kellene belefolynod ebbe a kalandba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jegyeden átvonuló bolygók nyugtalanná is tudnak tenni egyben. Most bármilyen apróbb dolog miatt előtörhet belőled ez negatív tűz, de nem szabad, hogy bármi miatt is nagyon feszültté válj. Érdekes élményekben lehet részed, de ehhez az kell, hogy el tudj lazulni. Ha társaságba mész, akkor a barátaid tudnak segíteni ezen.

Halak (február 20. - március 20.)

Jó a hangulatod, és a nagyvonalúságod nem ismer jelenleg határokat. Ha társaságba mész, szívesen fizetsz egy pár kört, de vigyázz, azért ne szaladjon el veled a ló. A pénzügyeid jól alakulnak, de nem szabad, hogy ismét előtörjön a feleslegesen költekező éned. A jelenlegi bolygóállás az, ami segíthet neked ebben, hogy ésszerűbben átláss mindent.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás