promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 14: a Kosnak és a Mérlegnek is egy kis csendre van szüksége, különben elkövethetik az életük egyik nagy hibáját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának sem árt távol maradnia a zűrzavartól, míg a szingli Oroszlánnak alaposan oda kell figyelnie, nehogy beszívja egy borzasztó kapcsolat. Érdemes már a nap elején észrevenned a zavaró tényezőket, és minél hamarabb kizárni őket. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet, hogy ma egy kicsit összezavarodsz, főleg érzelmileg. Ilyenkor jó a legközelebbi baráthoz fordulni tanácsért, de úgy néz, hogy most ő is csak még inkább kavarodást fog okozni a fejedben. Az a legtisztább, ha te teszed helyre a dolgokat a fejedben. Eljött az a pillanat, amikor minőségi időt kell eltöltened egyedül. Mindent alaposan át kell gondolnod, mielőtt drasztikus lépéseket teszel valamilyen irányba a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

Finom és érzékeny hangulatban vagy, szóval nem tudsz csatát nyerni olyanokkal szemben, akik a leghangosabban kiabálnak és dörömbölnek az asztalon. Nem is kell, mert tudod jól, hogy te sokkal jobb vagy ennél. Az agresszió és az igazságtanság ki tud borítani, de lehet jobb, ha most elengeded a füled mellett. Maradj távol a zűrzavartól!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fel kell mérned, hogy hol tartasz a szakmai életedben. Lehet nem haladsz olyan tempóban, ahogyan szeretnél? Még nem késő változtatni, és picit felpörgetni magad. Hamar megérkezhet egy újabb változás az életedben, és jó lenne addig minden problémát magad mögött hagyni. Jelenleg remekül működik a meggyőző képességed, szóval használd!

Rák (június 22. - július 22.)

Szokásod, hogy nem megfelelően használod ki a képességeidet. Jól működik a kreativitásod, de ha hagyod szunnyadni, akkor nem fog olajozottan működni. Most nagy lehet a stressz rajtad, mert az emberek sokat várnak tőled. Ne feledd, hogy nem tudod mindenki problémáját megoldani a környezetedben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerelmi életedben változások jöhetnek. Ha kapcsolatban élsz, akkor most picivel több szabadságra vágynál. Bármi is nyomja a lelked, üljetek le megbeszélni. Szingliként azonban vigyázz – egy olyan ember tűnhet fel az életedben, aki első ránézésre tökéletes, azonban nagyon nem passzoltok egymáshoz. A munkában mindenképpen a rutinodra támaszkodj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy utolsó, összehangolt erőfeszítéssel képes leszel eljutni egy olyan probléma gyökeréig, ami már régóta nem hagy nyugodni. Mindenképpen iktasd ki, bármibe is kerül, mert visszaüthet a héten. A munkádban meg tudod találni az örömet, ami kellő lendületet tud adni mindenhez. Egy remek napod lehet, csak koncentrálj minden erőddel a célodra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hangulat ma eléggé nyomasztó körülötted, és elég bonyolult lesz feldobni. Nehezen tudsz megfelelni a mindennapok kihívásainak, szóval inkább befordulsz. Valószínűleg egy kis nyugalomra és csendre vágysz, amivel abszolút nincsen semmi gond, csak értesd meg ezt a környezeteddel. A feladataidba és vigyél egy kis rendszert, és ne akarj mindent azonnal megcsinálni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé le tudsz lassulni, szóval nem indul felhőtlenül a napod. A rutinfeladatok könnyen mehetnek, de ha valami merészebb kihívás kerül eléd, akkor az már gondot okozhat. Fontos, hogy ne akarj túlbonyolítani mindent. Lehet nem minden lesz tökéletes, de végül készen leszel és fellélegezhetsz. Este mindenképpen csak a pihenésre koncentrálj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rendkívül kitartó vagy, ami kell is ahhoz, hogy rendben pontot tudj tenni ennek a napnak a végére. A jelentéktelenebb ügyekkel most ne foglalkozz, old meg azokat a gondokat, amik ki tudnak fogni rajtad. Nem éppen jókor, de hamarosan átalakulások jöhetnek az életedben. Ezek szükségesek, szóval felesleges harcolni ellenük.

Bak (december 22. - január 20.)

A pozitív hatások kerülhetnek előtérbe hála égnek. Igazán eltökélt vagy, ami a munkahelyi teljesítményeden is megmutatkozhat. Nem is árt, ha ki tudod hozni magadból a maximumot. Meg tudod oldani azokat a problémákat, amik alapból igazán nagy fejtörést szoktak okozni. Este igyekezz kikapcsolni az agyad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma a többséget el tudod bűvölni a humoroddal és a lendületeddel. Van benned egy adag lazaság, ami csak a jó irányba fog terelni. Közben azért vigyázz, mert akadnak emberek, akik keresztül akarják húzni a számításaidat. A közeljövőben bebizonyosodik, ha egy valamiben, hát az érzéseidben biztos lehetsz. Kicsit jobban kell bíznod magadban.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana ma elfogadnod mások tanácsait. Ez sokszor nehezedre szokott esni, de meg kellene bíznod mások szakértelmében. Gyorsabban menne a munka, és sok másik projektedben is a segítségedre lehetne ez a fajta elfogadás. Nem zökkenőmentes a családi életed, de hamarosan helyre fog billenni az egyensúly. Azért figyelj, mert a héten akadhatnak kátyúk, amiket illene elkerülni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás