promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: nagy változás áll be az életedben? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Üzenet: Olyan üzenetet kaphatsz, ami változást hoz az életedbe. Fontos információ birtokába juthatsz, amit ügyesen kell használnod. A lehetőség adott, hogy megoldást találj a jelenlegi problémádra. A lap jelezhet költözést, utazást. Azt is mutatja, hogy most nem szabad kényelmesen hátradőlni, mozgásban kell maradni, tenni kell azért, hogy jól alakuljanak a dolgok. Szerződéskötésre, üzlet lebonyolítására ideális a mai nap.

2. kártya jelentése:

Ellenség: Valaki a közvetlen környezetben nem őszinte veled, elképzelhető, hogy a hátad mögött kibeszél, pletykál rólad. Irigység vagy bosszú vezérli az illetőt. Vigyázz, kivel, mit osztasz meg a nap folyamán! A lap utalhat saját magadra is: bizalmatlan vagy, félsz valamitől. Negatív gondolkozást jelez, ami sajnos rossz energiákat vonz be, ha nem változtatsz rajta.

[[cikk2]]

3. kártya jelentése:

Ház: A ház az otthonunk jelképe, az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat. Légy figyelmes a családtagjaiddal, ez esetben hosszú távú boldogságban, harmonikus családi légkörben élhetsz. Bátran megbízhatsz hozzátartozóidban, barátaidban, mert csak jót akarnak neked. Ők teremtik meg azt a védelmező közeget, amire szükséged van. Arra is utalhat a lap, hogy hamarosan ingatlannal kapcsolatos döntést kell hoznod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás