promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvásárolta barátja élettársát több millió forintért, aztán megtörtént a tragédia
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emberkereskedelem és gyilkosság Csongrád-Csanád vármegyében.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki érzelmi viszonyba keveredett barátja élettársával, amely a sértett halálához vezetett - írja Magyarország Ügyészsége.

Az említett vármegyében történt, hogy egy férfi 3,5 millió forintért megvásárolta barátja élettársát. A két férfi régóta ismerte egymást, a vádlott cimborája megyebeli tanyáján segített a gazdálkodásban. Ezen ismertség alatt a vádlott férfi és a sértett élettársa között szerelmi viszony alakult ki, aminek az lett a vége, hogy a két férfi üzletet kötött egymással. Abban maradtak a pénzátadáskor, hogy a részleteket később beszélik meg.

Aztán a sértett és az élettársa még aznap összeveszett, aminek következtében a nő a közös gyerekükkel együtt elment otthonról. A nő felhívta a vádlottat, és miután elmesélte neki, mi történt, a férfi elment a tanyára, ahol vitába keveredett a barátjával. Ugyanis a sértett közölte a férfival, hogy csak akkor viheti el az élettársát, ha további 1 millió forintot fizet neki.

Ezután dulakodni kezdtek, majd a vádlott felkapott egy vascsövet és azzal a sértettet kétszer fejbe ütötte, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A vádlott ezt követően üzenetet küldött a nőnek, hogy még ne menjen haza, majd a holttestet letakarva, átkötözve a vascsővel együtt a gépkocsi csomagtartójába tette és azokat ismeretlen helyre rejtette. A vádlott a vérnyomokat is megpróbálta eltüntetni, ruháit is elégette - olvasható a közzétett vádiratban.

Ezzel azonban nem ért véget a tragikus történet: a vádlott megállapodott a nővel, hogy félre fogják vezetni a hatóságokat, és azt fogják elhitetni, hogy a sértett nem halt meg, hanem önszántából ment el otthonról, és a haragosai találták meg. Hogy hihető legyen a sztorijuk, a vádlott a sértett telefonjáról és nevében hamis üzeneteket küldött a nőnek azzal, hogy őt elkapták, ne szóljon a rendőröknek.

Két hét után a nő bement a rendőrségre és bejelentést tett valótlanul, hogy az élettársa - akit korábban a vádlott meggyilkolt - horgászni ment, majd ismeretlen helyre távozott.

A vádlott és a nő természetesen lebuktak: az ügyészség a férfit emberkereskedelem és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésével, a nőt pedig bűnpártolás vétségével vádolja. Bűnösségükről a Szegedi Törvényszék fog majd dönteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás