promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
15 percig halott volt, és a mennyországba jutott - most elmesélte, milyen volt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nő azt állítja, hogy 5 évig élt a mennyországban, miközben 15 percig halott volt.

Valószínűleg mindenki elgondolkodott már legalább egyszer arról, hogy mi történik, ha meghalunk. Sokan abban hiszen, hogy életünk utolsó pillanatában fehér fényt látunk, majd feljutunk a mennyországba, ahol örökre együtt lehetünk a szeretteinkkel, boldogan – de vannak, akik szerint egyszerűen csak nyomtalanul elmúlunk, mintha sose léteztünk volna, szóval megoszlanak a vélemények.

Egy Dr. Linda Kramer nevű nő viszont biztosan állítja, hogy létezik mennyország, hiszen ő is oda jutott. Még 2001-ben történt az eset, mikor reggel kiment a toalettre, hirtelen elálmosodott és rosszul lett. Állítólag 15 percig halott volt, de ő ezt úgy élte meg, hogy 5 éven keresztül a mennyországban élt – és nem félt megosztani a világgal, hogy mit látott, milyen érzés volt ott lenni.

A nő szerint egy hatalmas, virágos mező volt a mennyországban, a távolban pedig akkora hegyeket látott, amik 30 ezerszer nagyobbak voltak, mint a Mount Everest. Városok, gigantikus felhőkarcolók is voltak, ráadásul beszélgetni is tudott más emberekkel, akiknek az életébe is betekintést nyert.

De talán az volt számára a legmeghatározóbb élmény, hogy egyik pillanatról a másikra olyan helyeken tudott lenni, amikről eddig még csak álmodni sem mert – egyebek között hegycsúcsokra is gond nélkül „teleportált”, ahogy a kedve tartotta.

Többen is vannak, akik Dr. Linda Kramerhez hasonló módon a klinikai halál beállta után tértek vissza az életbe, de talán ő az egyetlen, aki ennyire élénken emlékszik arra, hogy mi is történt vele közben. Mindenképp érdekes, amiket mondott, de azt persze magunknak kell eldöntenünk, hogy miben hiszünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás