promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 25: a Bika hetét egy váratlan kiadás teheti tönkre, de az Oroszlánra se lesz jó hatással a mostani bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek nagyon örülhet, mert végre pénzt látni a jövőjében, a Vízöntőnek pedig óvatosnak kell lennie, mert könnyen összeszólalkozhat emberekkel. Ha ez egy nehezebb nap, akkor próbáld meg bevetni az eddig megszerzett tapasztalataidat, na meg használd a csillagjóslást. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon rengeteg mindenben befolyásolhatnak az érzelmeid, pedig néhány kérdésben nem ártana objektívnek maradnod. Ne akarj lehorgonyozni egyik oldal véleményénél sem, mert mind a kettőben akadnak hibák bőven. Ki tudod hoznod a jót az emberekből, de ehhez megfelelően kell velük kommunikálnod. A vitákból biztosan vesztesen kerülnél ki, szóval azokat mindenképpen hanyagold.

Bika (április 21. - május 20.)

Az anyagi kérdésekben abszolút nem megy most neked a tisztán látás. Ezzel nem ártana néhány napot várnod, mielőtt komoly döntést hozol. Előfordulhat, hogy nincs birtokodban minden tudás és információ, ami segíteni tudna. Nem ártana a közeli barátaid véleményét is kikérned. Készülj fel minden eshetőségre, még arra is, hogy a hónap vége előtt összejön valami váratlan kiadás.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás szerint pénz állhat a házhoz. Lehet végre vissza fogsz kapni egy kölcsönt? Bármi is legyen az, nagyon fogsz neki örülni. Általában mindig magabiztos szoktál lenni, de most többen is kizökkenthetnek ebből. Ne engedd senkinek, hogy feléd tudjon kerekedni és szerezd vissza az önbizalmadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet túl szigorú vagy magaddal mostanában. Meg kell tanulnod, hogy legyél egy picivel felszabadultabb. Nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie. A precíz éned mindig segít, de sokszor hátráltat is dolgokban. Ha megteheted, akkor mozogj többet – az a lelkednek is jót tenne. A fizikai aktivitás most az agyadat is fel tudja ébreszteni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Óvatosnak kellene lenned, mert a jelenlegi bolygóállás rendesen összekuszálhatja az érzelmeidet. Lehet egy harmadik személy kavarhat bele a kapcsolatodba. Nincsenek komoly szándékai az irányodba. Ő akkor is feltűnhet, ha szingli vagy, így nem árt odafigyelned, nehogy összetört szívvel gyere ki a dologból. Legyél határozott!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezd előtörni belőled, hogy vágysz a jóval több szabadságra. Engedj is neki, de azért még legyél óvatos. A jelenlegi bolygóállás szerint nyugodtan hallgathatsz most a megérzéseidre. Nem is baj, ha nem követnéd mindenben a napi rutint, és kicsivel spontánabb lennél. Dobd fel a környezetedet valamivel, jelenleg jót tesz neked a változás.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A barátaid most remek hatással lehetned rád. Ha közeledik valamilyen fontos döntés, akkor mindenképpen beszéld át velük. A helyes irányba tudnak terelni, és meg is tudnak nyugtatni – rengeteget tanulhatsz tőlük, szóval legyél nyitott mindenre. Ha most elszalasztasz valamilyen lehetőséget, akkor az már nagyon nehezen fog újra az utadba kerülni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok lehet a dráma az életedben, talán túl sok is. Nem szereted a konfliktusokat, de a jelenlegi bolygóállás szerint bőven lehet bennük részed. Igyekezz megvédeni magad, még akkor is, ha közben ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Később váratlan segítség tűnhet fel melletted, és végre megnyugodhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon be fog tudni indítani a mostani időszak, és fel fog tölteni energiákkal. A kedved is kezd majd jobb lenni, bár ehhez többet kellene kimozdulnod a négy fal közül. Sokszor forognak a gondolataid a pénzügyek körül, de nem szabad pánikba esned semmi miatt. A munkahelyeden lehetnek konfliktusok, de ha higgadtan kezeled őket, akkor azok is hamar lezárulnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha szeretnél változtatni a dolgokon, akkor ne félj kimondani a véleményedet. Nem várhatod másoktól, hogy megoldják helyetted ezt. Határozottan gondold át, és mondd is ki mit akarsz pontosan. Nem is ártana kicsit elmenned szórakozni valamelyik este. Fontos lenne, hogy fel tudj szabadulni a következő napokban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néhány embernél tartsd meg a megfelelő távolságot, főleg azoknál, akikkel nem jössz ki igazán jól. Ha valami, hát a felesleges összeszólalkozás most nem hiányzik az életedből. A hét maradék részében nem szabad kapkodnod. Inkább készíts egy listát a fejedben, hogy mikre kell időt szánnod. Nem vagy romantikus hangulatban – ha párod igen, akkor ebből lehetnek nézeteltérések.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet megint nem osztod be rendesen az energiáidat. Ha fáradtan dolgozol, akkor elég sokat hibázhatsz, főleg, ha valamilyen kreatív projekt van terítéken. Szánj időt a pihenésre, és ne akarj mindent egyszerre. Ha túl kemény vagy magaddal, akkor nagyon be fogsz sokallni. A változásokat is csak lépcsőzetesen vezesd be az életedbe.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás