Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi csillagjóslás – január 24: vajon van alapja a Kos féltékenységének? A Mérleg közben jobban jár, ha háttérbe szorítja a kalandvágyát

Napi csillagjóslás – január 24: vajon van alapja a Kos féltékenységének? A Mérleg közben jobban jár, ha háttérbe szorítja a kalandvágyát

Élet

Napi csillagjóslás – január 24: vajon van alapja a Kos féltékenységének? A Mérleg közben jobban jár, ha háttérbe szorítja a kalandvágyát

Élet

Ezo Terézia 04:04

Az Ikreknek valaki alaposan bele akar szólni a magánéletébe, míg a szingli Nyilas előtt most új ajtók nyílhatnak ki. Néhány csillagjegy rossz döntéseket hozhat, de ha hamar érkezik a felismerés. akkor ezt még a mai napon korrigálni tudják. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mostani horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mostani bolygóállás miatt kicsit manipulatívvá válhatsz és ez előhozhatja a negatív oldaladat. Erre mindenképpen oda kell figyelned. A féltékenység is felébredhet benned, pedig most aztán valóban teljesen megbízhatsz a párodban. Jó köztetek az összhang, ne akard ezt semmivel sem elrontani. Helyezd a háttérbe a zsarnoki viselkedésed, akármennyire nehéz is.

Bika (április 21. - május 20.)

A mostani bolygóállás miatt érzelmesebb vagy a megszokottnál. Ezek mellett több időt kellene szánnod a pihenésre, főleg akkor, ha ez az utóbbi napokban nem jött össze. Vigyázz, mert semmi perc alatt ki tudsz égni, ha nem figyelsz eléggé. Próbáld meg a feladatokat megosztani a többiekkel. Hidd el, aki tud, az a segítségedre lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valaki bele akar szólni a magánéletedbe, ami miatt eléggé kiakadhatsz. Ráadásul az illető olyan dolgokat hozhat fel, amik rosszul eshetnek neked. Állj a sarkadra, és mindenképpen állítsd le ezt a személyt, mielőtt túl messzire megy. Ilyenkor még azt is elhiheti az ember, hogy segít a jótanácsaival, pedig épp az ellenkezőjét éri el.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre elégedettséget, és harmóniát vagy képes árasztani magadból. Ezt a környezeted is észreveszi majd, és komoly hatással lesz rájuk. Jelenleg mindenki szívesen fogja keresni a társaságodat. Lehet van is olyan ember, akivel a rengeteg gondod miatt már nagyon régen nem beszéltél. Mindenképpen keresd fel őt, még akkor is, ha csak interneten tudtok beszélni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány helyzettel nem vagy kibékülve magad körül, és érzed is a levegőben, hogy ideje lenne változtatni. Kellő energia van benned, hogy ebbe bele tudj vágni. Minden lehetőséget ragadj meg, mert előfordulhat, hogy sokáig kell majd várnod a következőre. Muszáj lenne most már kikapcsolódnod is picit. El kell terelned a gondolataidat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég sok dolog összegyűlt mostanában körülötted. Ha nem bírsz el egyedül velük, akkor bátran kérj segítséget a barátaidtól. Így tudsz a legkönnyebben átlendülni a nehézségeken. Érzékenyebb lehetsz ebben a periódusban, és könnyebben sértődhetsz meg. Figyelj oda, és próbálj meg nem magadra venni minden megjegyzést. Sokan csak motiválni akarnak, nem bántani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy érzed az utóbbi időben nem tudod rendesen kipihenni magad. Lehet túl sokat vállalsz magadra. Jobb, ha feltöltődsz, és az aktív pihenés helyett inkább valami megnyugtatóbbal próbálkozol. Érzed magadban a kalandvágyat, de ezt lehet háttérbe kellene szorítanod. Ne is vegyél részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lesz néhány gond körülötted, mivel csak később fogod tudatosítani magadban, hogy egy nagyon rossz döntést hoztál. Sajnos a hibádat nem fogod tudni korrigálni, szóval csak annyit tehetsz, hogy tanulsz belőle. Ezután minden rendben lesz. A bolygók állása stabillá tesz, így bele fogsz tudni vágni a komolyabb projektekbe.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem vagy elég pontos, ami a munkád rovására mehet. Próbálj meg precízebb lenni, és ha lehet, most inkább duplán ellenőrizz mindent magad körül. A gondatlanságodból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek. Pozitív energiákat sugárzol, így alkalmas ez az időszak a randizásra. Fontos, hogy kicsit aktívabb legyen a társadalmi életed.

Bak (december 22. - január 20.)

Most száz százalékosan ki tudod használni a képességeidet, és ezt érezned kell magadban. Ne fordíts energiát a felesleges dolgokra. Fel kell állítanod egy sorrendet. Lehet van olyan probléma, amire nem is kell időt szánnod, mert megoldódik magától is. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű események veszik kezdetét.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mostanában sok új embert ismerhetnél meg, de nagyon elronthatod az első benyomással, amit nem veszel túl komolyan. Jobban kellene erre figyelned, mert hidd el, fontos dolog tud lenni. Romantikára vágynál, de ez eléggé elkerül. A legfontosabb, hogy ne gyere össze senkivel a közeli környezetedből, csak rosszul sülhet el.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem mindig szokott működni, de most hallgathatsz a megérzéseidre – sok mindenben jót fognak súgni. Érdemes vigyáznod, mert sokan el akarnak téríteni a célodtól. Lassítanod kell egy picit, ha hibák nélkül akarod átvészelni a napot. Ne feledd, a kapkodás jelenleg az ellenséged. Este végre kikapcsolhatod az agyad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia