promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 22: a szingli Bakra egy váratlan fordulat várhat, míg az Ikreknek önzőnek kell lennie a mai napon

Napi csillagjóslás – január 22: a szingli Bakra egy váratlan fordulat várhat, míg az Ikreknek önzőnek kell lennie a mai napon

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán okosabban tenné, ha most nem nyitná ki minden szituációban a száját, a Vízöntő pedig jobb, ha figyel, mert valaki be akarja csapni a háta mögött. Nem szabad hagynod, hogy valamilyen kellemetlen helyzet elrontsa a hét utolsó napját. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon nagy örömet tudsz lelni mások társaságában. Talán tényleg ők is azok, akik ki tudnak most rángatni a mókuskerékből. Minél kevésbé próbálod ráerőltetni másokra az akaratodat, annál inkább azt fogod tapasztalni, hogy a dolgok maguktól is jóra fordulhatnak. Ne feledd, hogy nem kell mindig neked irányítanod. Inkább csak dőlj hátra, és élvezd, amit elértél a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez bizony ma a meglepetések napja lehet. Talán egy barátod révén érdekes információkhoz juthatsz, amik segítenek neked, vagy valaki váratlan ajándékkal lephet meg. Az is benne van a levegőben,hogy kellemesen fogsz csalódni egy emberben, akiben nem igazán bíztál eddig. Ez is meglepetésnek számítana nálad, nem is akármilyennek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Továbbra sem tudsz nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőled. Jó dolog az önzetlenség, de olykor már túlzásba szoktad vinni. Túlhajthatod magad, saját magadra pedig abszolút nem jut idő. Kicsit néha önzőnek kell lenned, emiatt nem szabad rosszul érezned magad. Lehet lesz néhány komolyabb feladatod, de este remekül fel tudsz töltődni, holnap pedig nyugodtabb lesz minden körülötted.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég nehezen tudsz koncentrálni, de hátha meg tudod úszni ezt a napot úgy, hogy komoly feladatokon kelljen túllendülnöd. A megszokott rutint nehezebben viseled a kelleténél. Ha mindenképpen dolgoznod kell, vagy otthon vannak feladataid, akkor oszd be okosan az idődet. Sok apró dologgal megzavarhatnak, de ne engedj neki. Minden szituációból ki tudod vágni magad, csak legyél türelmes.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók a hét utolsó napján kicsit rámenőssé tehetnek téged. Ebből lehet hasznod, de akár károd is. Ki kell tapasztalnod, meddig mehetsz el, és legközelebb már jobban alakulhatnak a dolgok. Ügyelned kell arra, hogy most ne mondd ki azonnal azt, amit gondolsz. Szeretsz mindig őszinte lenni, de a környezetedben jelenleg vissza kellene fognod magad, főleg , ha idegenek vesznek körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindig is hajlamos voltál arra, hogy átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz erre. Az lenne a legjobb, ha a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresnéd a mai napon. Ők tudnak igazán feltölteni. Ne hagyd, hogy bárki lehúzza a kedved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napján a barátaid tudnának a legjobban feltölteni. Ha lehet, akkor mindenképpen mozduljatok ki együtt a négy fal közül. Nagyon jól tudsz kommunikálni az idegenekkel is. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei komolyan befolyásolhatják a gondolkodásmódodat, ráadásul teljesen pozitívan kell ezt nézni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A legtöbb bolygó most nagyon is kedvező irányba befolyásolhatja a vállalkozókedvedet. Jó benyomást szeretnél tenni a környezetedre is. Azok az energiák, amik körülvesznek, azok át tudnak ragadni másokra is. Ha viszont valakivel vitába keveredsz, akkor nem szabad támadnod, mert rosszul sülhet el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma leginkább arra lenne szükséged, hogy elvonulj mások elől, és kipihend magad. Más emberek jelenléte feszülté tehet, és felesleges vitákba keveredhetsz. Vedd elő azt a hobbid, amit egyedül tudsz csinálni, és közel áll a szívedhez. Ha bágyadtan kezdesz bele a holnapi a napba, akkor az felboríthatja az egész hetedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a partneredre figyelnél a mai napon. A munka és egyéb elfoglaltságok is bekebeleztek mostanság. Ne hagyd, hogy kihűljenek a dolgok, mert tudod, hogy annak csak rossz vége lesz. Ha szingli vagy, akkor sok ajtó állhat nyitva előtted, csak nem még te sem tudod igazán, mit, vagy kit szeretnél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbálsz kiszabadulni a hétköznapokból. Nagyon is szükséged van arra, hogy végre feltöltődj. Ha szingli vagy, akkor egy vonzó idegennel is megismerkedhetsz. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolatod volt, talán ezért is vonz ennyire. Most amúgy is benned van, hogy újdonságokat szeretnél felfedezni. Engedj ennek mindenképp.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás