promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 11: a Nyilas készüljön fel élete nagy lehetőségére, de az Oroszlánra is egy nagy harc várhat

Napi csillagjóslás – január 11: a Nyilas készüljön fel élete nagy lehetőségére, de az Oroszlánra is egy nagy harc várhat

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák kicsit elhanyagolta magát fizikailag az utóbbi időben, ami ellen tennie kell, és a Skorpiónak is jobban kellene vigyáznia az egészségére. A legtöbb csillagjegy járjon nyitott szemmel, mert az univerzum remek útmutatást fog neki adni. Lássuk, hogy milyen jelekre hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit kezdesz befásulni. A rutin feladatok abszolút nem tudnak kielégíteni. Az is benne lehet a pakliban, hogy túl sokat vállaltál mostanában, emiatt pedig könnyen ki tudsz égni. Ha letudtad a mai feladataidat, akkor estére mindenképpen tervezz be valami szórakozást. Olyan dolgot válassz, ami fel tudja szabadítani a tudatodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Döcögősen indulhat a napod, de minden a helyére fog kerülni. Legyél türelmes, mert ha felkapod feleslegesen a vizet valamin, akkor borulhat a kártyavár. Inkább megerősíteni kell az egészet, és nem újrakezdeni az építését. Lehet mostanában elhanyagoltad az álmaidat. Este teremts magadnak nyugodt környezetet, és engedd szabadon a fantáziádat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma igazán fel tudod használni a tudást, amit eddig szereztél. Sok mindenben tájékozódsz, sok mindent elolvasol, épp itt az ideje, hogy elkezd ezeket a gyakorlatban is hasznosítani. Szellemi, valamint filozófiai kérdésekben is meg tudsz nyílni. Az elméd gyorsabb a szokásosnál, így olyan problémákra is megoldást találhatsz, amik régóta húzódnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet sokat foglalkozol a szellemi egészségeddel, de a fizikaival is kellene. Elhanyagoltad mostanában az edzést? Így a tél miatt amúgy is kevesebbet mozognak az emberek, de nem szabad lustának lenned. Ha belekerülsz ebbe a körbe, akkor onnan nagyon nehéz kikecmeregni. Vágj bele, és napról napra jobban fogod érezni magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdemes minden tapasztalatodat feljegyezned. Nemsokára olyan harcokat fogsz megvívni, amik alatt erős rutint szerezhetsz, és ezeket később fel is tudod használni. Ez nem az az idő, hogy visszahúzódó legyél. Muszáj leszel kinyitni az ajtókat, amik eddig zárva voltak előtted. Legyél merész, és ne félj belépni rajtuk.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy üzenet ma igazán feldobhatja a napodat. Amúgy sem szabad semmivel kapcsolatban elkeseredned. Keresd mindenképpen a pozitív élményeket és embereket. Mozgalmas és ösztönző nap állhat előtted, ha engedsz neki. Ha van párod, akkor semmiképpen se hanyagold el, mert szüksége lenne egy kis gyengédségre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás szemlélődő hangulatot hoz. Szeretsz minden alaposan megvizsgálni, szóval olyan dolgoknak járhatnál a végére, amiket eddig nehéz volt megoldani. A határozottságod is szép lassan előjön belőled, de ehhez hála égnek társul a gondoskodás is. Sokféle lehetőség nyílhat meg előtted, de előbb meg kell találnod az ajtókat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon hiányzik már neked, hogy ne sablonos dolgok vegyenek körül. Mindenkinek nehezebb a mostani időszak a környezetedben, de hamarosan fellélegezhetsz. Közben vigyázz az egészségedre, és ne vállalj be semmilyen felesleges kockázatot. Hallgass a barátaidra, mert nekik meglehetősen jó meglátásaik vannak az utóbbi időben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A két szemed mindig legyen a pályán, és ne kalandozz el. Olyan lehetőségeket kaphatsz tálcán kínálva, amiket kár lenne kihagyni. Nagyban segíthet ez abban, hogy fentebb tudj kapaszkodni a ranglétrán. Minden jel arra utal, hogy sikeres leszel, bármit is vállalsz be. Kell is már egy kis pozitív lökés a bolygóktól.

Bak (december 22. - január 20.)

Szépen haladsz a munkádban, de hogy előrébb léphess a karrieredben, arra még várnod kell egy picit. Tölts most több időt a barátaiddal, valamint a családoddal, és pihentesd az előretörést. Ha állandóan ezzel vagy elfoglalva, akkor elég hamar kiéghetsz. A pénzügyi helyzeteden is javítani tudsz majd, csak legyél türelmes.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon kreatívan forog az elméd, és lenyűgöző ötletek kerülhetnek terítékre a következő napokban. Néhány annyira bonyolult lehet, hogy időbe fog telni, amíg feldolgozod és megérted. Nem is kell mindent azonnal elkezdeni megvalósítani, tudod jól. Nyugodtan hagyd érlelődni az elképzeléseidet. Estére hagyd nyugodni az agyad, és könnyed kikapcsolódást válassz.

Halak (február 20. - március 20.)

Mély, valamint meghitt beszélgetésre kerülhet ma sor az egyik barátod, vagy a párod és közted, szóval engedj teret neki. Picit jobban ki kell nyitnod a tudatod, és megértőbbnek lenni. Sokszor félsz kimutatni az érzéseidet, pedig nem kellene. Ha olyan ember van a környezetedben, aki megért, akkor főleg próbáld meg elengedni magad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás