promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 1: a Szűz 2023-as éve rögtön vitával indulhat, de a Nyilas is roppant nyugtalanná tud válni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bak fejét megpróbálhatja elcsavarni valaki az újév elején, míg a Vízöntő igazi csábítóvá válhat. Hála égnek itt van még ez a nap, hogy rendesen át tudd gondolni a következő hetet. Nézzük, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma mindenképpen fel kell töltődnöd a tegnapi után. Bármibe is kezdesz, állandóan megzavarhatnak. Meg kell tanulnod, hogyan zárd ki az embereket magad körül, hogy ne zökkentsenek ki. Emiatt ingerülté válhatsz, és feszült lehetsz. Szívósnak és kitartónak kell lenned, hogy ne vegye el semmi a kedvedet az eltervezett céloktól 2023-ban. Az estéd igazán üdítő lesz, de muszáj elvonulnod picit.

Bika (április 21. - május 20.)

Az elkövetkező napokban alkalmad lehet felmelegíteni egy régi barátságot. Benne van a pakliban, hogy az egésznek csak egy buta félreértés miatt lett vége. Nem ártana végre megbeszélnetek a dolgot, viszont neked kell kezdeményezned. Könnyen haragra tudsz gerjedni, de elő tudod venni a megbocsájtó énedet is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olykor túlságosan lelkiismeretes vagy, és mindig a legtökéletesebb eredményre törekszel. Ez egy nagyon jó tulajdonság, de sokszor a kisebb dolgokra is annyi időt szentelsz, hogy nem jutsz fontosabb dolgoknak a végére, ráadásul az energiáidat is pazarolod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, és ne feledd, hogy nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie, főleg a mai napon.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha az egyik barátod, vagy a társad másképp vélekedik valamiről, azért nem kellene, hogy felmenjen benned a pumpa. El kell viselned, hogy ahány ember, annyi különböző vélemény is lehet. Inkább örülnöd kellene, hogy ennyire színes és határozott emberek vesznek körül. Próbálj meg nyitott lenni mindenre, főleg 2023 első hetében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma mindenképpen képes kell legyél a kompromisszumokra. Ne próbálj senkivel sem vitába szállni, de a nagyobb terveidről is tegyél le. Nem jól állnak a bolygók ahhoz, hogy meg tudd valósítani az ötleteidet. Olyan akadályok üthetik fel a fejüket, amik csak el fogják venni a kedvedet. Töltsd az estét végre pihenéssel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma alaposan próbára tehetik a béketűrésedet. Valaki túllőhet a célon és tapintatlan kérdésekkel ostromolhat, de egy hozzád közelálló személy is olyan dolgot vághat a fejedhez, ami miatt teljesen kiakadsz. A türelmedről vagy híres, de most komoly dühöt válthat ez ki belőled. Határozottan kell reagálnod, és felvállalni a konfliktust, de vigyázz, ne mondj olyat, amit utólag megbánhatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bár a pihenésre kellene koncentrálnod, de mégis elsöprő intenzitása lehet a napnak, ami megnehezítheti a béke megőrzését. A családodban erős vélemények és mély érzelmek ütköznek egymással. Lehet valaki nem fog egyetérteni a 2023-as céljaiddal? Lehet inkább a barátaiddal kellene kommunikálnod. Sok remek terv juthat az eszedbe, már közben is, és ez teljesen fel fog szabadítani. Most ne félj használni az agyadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A pénzügyeid jól alakulhatnak 2023 elején, de nem szabad, hogy ismét előtörjön a feleslegesen költekező éned. A jelenlegi bolygóállás segíthet neked ebben, hogy ésszerűbben átláss mindent. Ma extrán magabiztosnak érzed magad, ami miatt jobban ki tudod mondani és megtenni azokat a dolgokat, amiket általában magadban tartasz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás izgatottá, de közben nyugtalanná is tud tenni egyben. Most bármilyen apróbb dolog miatt előtörhet belőled ez, de nem szabad, hogy bármi miatt is nagyon feszültté válj. Érdekes élményekben lehet részed, de ehhez az kell, hogy el tudj lazulni. A barátaid tudnak segíteni, ha esetleg nagyon tartanál a 2023-as évtől.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy nem várt személyt sodorhat az utadba a sors, aki nagyon meg fogja tudni bolygatni a fejedet. Még az is megfordulhat benned, hogy rosszul választottad meg a társad. Ezt bizony neked kell eldöntened, de vigyázz, mert valami ármány is lehet a levegőben. A bolygók szerint nem kellene belefolynod ebbe a kalandba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az év elején könnyedebben tudsz barátságokat kötni, mint máskor, pont ezért kellene kimozdulnod a négy fal közül a következő héten. Igazán hasznos emberekkel találkozhatsz, akik akár a karriereden is lendíthetnek egyet. Ha szingli vagy, és magányos, akkor jelenleg elég könnyen vonzod az ellenkező nem tagjait is. Arra azért figyelj, hogy ne tarts több vasat a tűzben.

Halak (február 20. - március 20.)

Jobb, ha figyelsz ma, mert visszaélhetnek a kedvességeddel. Persze ez nem mindig szokott bántani, mert örülsz, ha segíthetsz. Arra azonban jobban oda kellene figyelned, milyen emberek használnak ki. Ha nem látsz viszonzást, nyugodtan fordíts nekik hátat. A bolygók végre felerősíthetik a határozottságodat, de azért ne kelj ki magadból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás