promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennek a három csillagjegynek 2023 kisebb tragédiák folyamatos sorozata lehet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy újabb év egy újabb lehetőség arra, hogy a lehető legtöbbet kihozd az életedből. Bár hamarosan leszűkítjük a szót a szerencsétlen csillagjegyekre, akiknek feltehetően 2023 lesz a legrosszabb év, de azért ezt nem érdemes annyira a szívedre venni, ugyanis. mind a 12 csillagjegynek lesznek csúcs-és mélypontjai.

Nem különösebben érdemes a tényeket cukorral hinteni, a hideg időjárás és a hosszú sötétség a halálhoz kapcsolódik, de ez csak azért van így, mert a valódi "újjászületésünk" tavasszal történik meg. Ennek ellenére ne csüggedj, ha januárban a dolgok nem haladnak teljes sebességgel. Végtére is, az évet a Mars és a Merkúr retrográddal kezdjük, amely nem feltétlenül ideális, különösen azért, mert mindkét személyes bolygó kulcsszerepet játszik mindennapi életünkben. De nézzük, melyik az a három csillagjegy, amely 2023-ban a legszerencsétlenebbnek kikiáltható. 

[[cikk]]

Oroszlán

2023 minden bizonnyal próbára tesz, de ettől csak még ellenállóbb leszel. Idén nemcsak az intim kapcsolataid alapjait fognak megkérdőjeleződni, hanem ez a kapcsolataid katalizátoraként is szolgál. Igaz, szorgalmasan dolgoztál azon, hogy stabilitást teremts a személyes kapcsolataidban, és bár voltak barátságok, kapcsolatok és párkapcsolatok, amelyek nem állták ki az idő próbáját, gondolj arra, hogy egy újabb helyzettel kevesebb, ami miatt aggódnod kellene. A Szaturnusz hivatalosan március 7-én lép be a Halak jegyébe, amely fegyelmet  hoz mindenbe. Ha ragaszkodsz egy olyan kapcsolathoz, amely már nincs összhangban valódi elképzeléseiddel, a Szatunusz kitörölheti ezt az energiát az életedből. A Plútó március 23-án belép a kapcsolatok házába, amely felfedi majd a kapcsolataid dinamikájának árnyoldalát.

A Plútó egyébként a pusztulás és az átalakulás bolygója, de egyben egyfajta alkímiai energiája is van. Vajon melyik az a terület, ahol öntudatlanul hagytad, hogy elvegyék tőled az erődet? Ez a körül foroghat, ahogyan másokhoz viszonyulsz, vagy hogy milyen típusú egyéneket választottál magad köré. Akárhogy is, életed ezen területén jelentős változásra számíthatsz, talán a következő két éven belül - írja aStylecaster

[[cikk1]]

Vízöntő 

A Plútó a jegyedbe lép március 23-án. A pusztulás, átalakulás és újjászületés bolygójaként is ismert Plútót jellemzően a halállal és az újjászületéssel, valamint az ember személyes hatalmi dinamikájával vonják párhuzamba. A Plútó hatásával a fájdalmat és az alacsonyabb rezgési energiákat erővé alakíthatod, és a főnix módjára felemelkedhetsz a hamuból. Azonban tekintettel a bolygó lassú mozgására, előfordulhat, hogy csak egy év múlva fogod érzékelni ezeket a változásokat.

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz, ez egy jelentős leleplezés történhet hamarosan, amellyel a Plútó újra összekapcsol az árnyoldaladdal, hogy felülemelkedj ezeken a tulajdonságokon. Ez nagyjából bármi lehet, ami kapcsolatos a hatalom és az irányítással kapcsolatos vágyaiddal. A munka, amit végzel, a legnagyobb javadat szolgálja. A Szaturnusz szintén március 7-én fejezi be utazását a jegyeden keresztül, ahol átvált a Halakba és a pénzügyek és értékek stabilitásra törekvő második házba. Ez a tranzit azért van, hogy segítsen erős alapot építeni önmagad és az anyagi biztonságod számára. Ez azonban nem fog egyik napról a másikra megtörténni, szóval fogadd nyitott szívvel a változást. Ugyanez vonatkozik az önbecsülésére és a bizalom hiányára. A Szaturnusz azért van itt, hogy bátorítson téged. 

[[cikk2]]

Halak

Nos, kedves halak, ismered a mondást: addig nincs vége, amíg véget nem ér. A Szaturnusz a határok, struktúrák és korlátok bolygója 2023-ban korlátokat hoz neked, de csak a saját stabilitásod érdekében. A Szaturnusz március 7-én debütál a jegyedben először 1996 óta, úgyhogy nyugodtan gondolj vissza életednek arra az időszakára.. A jegyedben a Szaturnusz fegyelmet és durva valóságellenőrzést hoz azokra a területekre, amelyektől jellemzően elhatárolódsz, vagy inkább elkerülöd, hogy megküzdj vele. Nincs semmi baj egy kis álmodozással, de ha folyamatosan egy illúzióhoz kötöd magad, a Szaturnusz nem hagyja, hogy homokba dugd a fejed. A jó hír az, hogy a bolygó olyan szintre emel téged, amelyre most gondolni sem mersz.

Mindaddig, amíg hajlandó vagy elvégezni a munkát, és elkötelezed magad egy szilárd cselekvési terv mellett, rendben vagy. A Plútó ezzel szemben március 23-án lép be a Vízöntőbe – a bezártság, az álmok és a gátlások 12. házába –, ahol nagyobb valószínűséggel kell szembenézned a múlttal. Legyen szó akár félelemről, teherről vagy haragról, készülj fel egy komoly mélytisztításra.

A múlt energiáival való szembenézés nem egy kellemes séta a parkban, azonban minél őszintébb vagy önmagadhoz, annál jobban fejlődsz. Ez egy kiváló tranzit az intuíció erősítésére és a spiritualitásoddal való újrakapcsolódásra.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás