promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 31: a Bika és a Rák is konfliktusokra számíthat az év utolsó napján, de azért ezeket el is lehet kerülni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg el fogja tudni engedni egy rossz szokását, míg a Nyilas nagy lehetőségekről marad le, ha lustálkodással tölti ezt a napot éjfélig. Akkor sem szabad pánikba esned, ha esetleg nagy változások történnek körülötted mostanában, mert a 2023 is egy új kezdetet hoz sok csillagjegynek. Lássuk, hogy mit súg most neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szerencsés lehet a csillagjegyed, mert a bolygóállás magasabb szintre tudja emelni a szenvedélyedet. Ez nagyon kell most, szóval igyekezz minél jobban kihasználni. A környezeteddel is könnyebben tudod megtalálni a közös hangot. Ha van valami vita, akkor most tökéletesen véget tudsz vetni neki, csak maradj higgadt. Már a következő nap fogsz érezni pozitív változásokat.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy picit feszültebb napra számíthatsz, szóval igyekezz tiszta fejjel indítani. Most kifejezetten nem tudsz rendesen kijönni az emberekkel. Benne is van a levegőben, hogy kicsit ellened dolgoznak, legalábbis akkor, ha az érdekeik úgy kívánja. Ne hagyd, hogy mások akarata eltérítsen arról az útról, amiben belekezdtél. Nem árt egy kis rugalmasság is, ha mindennel végezni akarsz, és nyugodtan szeretnéd várni az éjfélt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé bekavarhat a szívügyeidbe. Igaz, hogy sok mindenre kell koncentrálnod, de ezt sem szabad elhanyagolnod. Ha kell, ígérj meg dolgokat, de ezek ne legyenek üres ígéretek. Ne legyél semmiben rámenős, a feladatokkal pedig a saját tempódban haladj. Neked pont nem jó, ha kapkodsz, és erőltetett menetben haladsz.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap konfliktusokkal teli lehet, ha nem vigyázol eléggé. Próbáld meg elkerülni a kellemetlen helyzeteket, és az éles nyelvű embereket. Ha vannak feladataid, akkor azokat még próbáld meg ma elvégezni. Ne temetkezz bele teljesen a gondokba, mert akkor kimaradsz azokból a dolgokból, amikre igazán vágysz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Találd meg a nyugalmadat. Ha ez sikerül, akkor számos kérdésre is megtalálhatod a választ. Észre fogod venni, hogy néhány megoldás az orrod előtt volt, csak hát a stressz miatt teljesen másképp működött az agyad. Nem szabad alábecsülnöd a képességeidet. Álmodj nagyot 2023-ra, és igyekezz később megvalósítani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet, hogy nem feltétlenül helyesled a körülötted lévő emberek döntéseit, de pont ezek a napok azok, amikor nem kellene ezzel foglalkoznod. Próbálj kizárni mindent a fejedből, ami kicsit is kellemetlen. Ne érezd úgy, hogy most bármiben leckét kellene adnod a többieknek, mert nem érted az életmódjukat. Csak magaddal foglalkozz!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Feltámadhatnak a fizikai energiáid, amit igyekezz kihasználni. A buli előtt még egy magányos séta is beleférhet, hogy kitisztítsd a fejedet. Otthon igyekezz olyan elfoglaltságot találni, amivel aktivizálod is magad picit. A hétvégén próbálj meg változtatni valamin. Most a bolygóállás kedvez annak, hogy el tudd engedni az egyik rossz szokásodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Változásokon mész át, amit a hétvégén tisztázhatnál magadban. Mindig új forgatókönyveket akarsz keresni az életedhez, amikor még sok mindent nem fejeztél be. Jövő héten eljuthatsz kritikus döntésekhez, szóval most mindenképpen töltődj fel. Ne akarj semmi komoly projektbe belevágni, csak sodródj az árral, és így lépj át 2023-ba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Legszívesebben sok mindent elkerülnél ma, és nagyon az ágyból sincs kedved kikelni. Pedig ha aktivizálod magad, akkor elég sok boldogság érhet. Ne zárkózz el semmitől, de ami ennél is fontosabb: ne kritizálj senkit. Szokásod azt hinni, hogy a te megoldásaid a jók, de tudod, hogy ez nincs mindig így. Köss kompromisszumokat, és minden rendben lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Minden egy új kezdet, egy új esély lehet. Ez most igaz a közelgő hétvégére is. Mindenképpen takarítsd ki a fejedből a negatív dolgokat ebben a pár napban, és próbálj meg úgy nekilendülni a jövő hétnek, mint aki az egész világot meghódíthatja. Mindenképpen el kellene engedned azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet túlságosan kritikusan viszonyulsz a párodhoz mostanában, ami konfliktusokhoz vezethet. Muszáj leszel vele leülni beszélgetni, különben elharapódzhat a helyzet. A környezetedben is óvatosabban kell bánnod a szavakkal, mert sokakat megsérthetsz. Ha párkeresésben vagy, akkor ebben most nem kedvez neked a szerencse, azonban ne legyél türelmetlen.

Halak (február 20. - március 20.)

Találd meg a közös hangot a környezeteddel, és kapcsolódj ki velük. Sokkal jobban fogod így érezni magad, mintha elvonulnál. Engedd, hogy természetes és könnyű legyen minden. Ne feszülj rá a dolgokra, még akkor sem, ha esetleg nem sikerül valami. Fontos átalakuláson mehet át a személyiséged a hétvégén, és hála égnek pozitív irányba.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás