promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híres pornósztár elárult a férfiaknak egy hálószoba titkot, amitől jobb lesz az együttlét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angela White jelenleg az egyik legnépszerűbb felnőtt filmes, így mondhatni van tapasztalata a témában.

A 37 éves Angela White először Ausztrália pornóiparát, majd az Egyesült Államokét hódította meg a bomba testével, amivel elképesztően sok rajongót/hódolót szerzett magának az évek alatt. Sokak szerint ő minden idők egyik legdögösebb felnőtt filmese, akinek minden bizonnyal ebben a pillanatban is több millió ember nézi a munkáit a különböző oldalakon – ő pedig nagyon büszke erre.

Angela White mindig őszintén beszél a munkájáról, illetve magáról az intim együttlétről is, hiszen fontosnak tartja, hogy a mai világban már ne legyen tabu a szexualitás. Úgy néz ki, hogy az is közel áll a szívéhez, hogy jobbá tegye az emberek szexuális életét, ugyanis most olyan tanácsot adott a férfiaknak, aminek köszönhetően biztos, hogy sokat fognak fejlődni az ágyban, hiszen egy valóban fontos dologról van szó.

Angela White szerint egyáltalán nem a méret a lényeg, hanem az, hogy a férfiak kommunikáljanak a partnerükkel együttlét közben, vagyis folyamatosan érdeklődjenek, hogy amit csinálnak, az kellemes-e, illetve, hogy mivel tudnák jobbá tenni, amit éppen csinálnak – lényegében nem magára az aktusra kéne koncentrálniuk, hanem arra a személyre, akivel együtt vannak.

Lehet, hogy egyesek szerint klisés, amit Angela White tanácsol, de elég ideje van a szakmájában ahhoz, hogy jól tudja, miről beszél, szóval érdemes megfogadni a tanácsait a férfiaknak, ha jobbá akarják tenni a partnerük számára az együttlétet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás