promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andrew Tate-re pizzarendelés közben törtek rá a román kommandósok
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nőgyűlölő exsportoló még Greta Thunberggel is összerúgta a port.

Andrew Tate nevét sokan ismerik, egyesek csodálják vagánysága, szupergazdagsága, páratlan autógyűjteménye miatt, de talán azért is, mert az egykori kick-box világbajnok szívesen oltogatja szövegeivel a nőket.

Most azonban óriási baklövést követett el azzal, hogy belekötött a klímaaktivista Greta Thunbergbe, és a 20 éves lánnyal folytatott szóbeli huzavonája közben egyre több minden derült ki róla.

Tate-ről ugyanis régóta feltételezik, hogy a pénzét nem legális tevékenységekből szerzi, de eddig a hatóságok valamiért lusták voltak lecsapni rá. A kiállhatatlan modorú influenszer bő öt éve általában Romániában él, talán ez is belejátszhatott abba, hogy sikerült a bűnüldözés látótávolságán kívül maradnia.

„Az amerikai nagykövetség már áprilisban tájékoztatta a szervezett bűnözésért és terrorizmusért felelős román hatóság, a DIICOT csapatát arról, hogy ideje kiszállni a helyszínre, mert többek közt egy amerikai nőt is pornográf felvételek készítésére kényszerítenek a házban, akarata ellenére”

– mutatott rá az ügy hátterére a Totalcar is. Megindult tehát a nyomozás embercsempészet vádjával, ám akkor Tate és a testvére még megúszták a dolgot. A háttérben azonban tovább folyt a vizsgálódás, és a román kommandósok éppen szilveszter előtt csaptak le a nagyszájú exsportolóra.

A vicc az, hogy ha nem köt bele Greta Thunbergbe, akkor talán ismét megússza a dolgot. Amikor viszont a lány burkoltan „kis p*csnek” nevezte, a fickó agyát alighanem elöntötte a düh. Hencegni kezdett az autógyűjteményével, sőt azok környezetszennyezésével, ráadásul vagányul rendelt magának egy pizzát is, hogy a lány lássa a lazaságát.

Mivel a kajás dobozon a Jerry's Pizza neve volt olvasható, a román hatóságok azonnal tudták, hogy Tate és a testvére biztosan az országban vannak. Onnantól már nem volt nehéz elcsípni őket, amihez Greta Thunberg kárörvendőn csak ennyit fűzött hozzá:

„Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzás dobozod.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás