promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 26: a Bikának inkább pokoli lehet a karácsony másnapja, míg a Rákban régi sérelmek szakadhatnak fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán romantikus hangulatba kerül, amit így karácsony másnapján érdemes kihasználni, míg a Mérlegnek ideje elkezdenie foglalkoznia a párkapcsolatával, már ha van. Nem árt résen lenni, mert ha csak a pihenésre figyelsz, akkor előfordulhat, hogy összeomlik néhány dolog körülötted. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás szeszélyes energiákat indíthat be nálad. Ne félj otthon megosztani az új ötleteidet, mert díjazni fogják. Ne csak a pihenésre fókuszálj, hanem próbáld meg fejleszteni is magad. Nem árt azon sem elgondolkodnod, hogy mit szeretnél kihozni még ebből a hetedből. Este el kell tudni engedned magadat.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki nehezen fogsz túllendülni ezen a napon. Hiába van karácsony, de stresszes lesz, és kihívásokkal teli. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben az emberismeretedre nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Ingerlékenyebb vagy a kelleténél, szóval próbálj meg figyelni a kommunikációdra. Ha megsértesz valakit, akkor még a bűntudat és a fejedben fog motoszkálni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok mindent vittél véghez a múlt héten, és ne aggódj, ez mindenképpen meg fog térülni. Ne hagyd, hogy kizökkentsenek az egyensúlyodból. Most lehetsz önző, és hárítsd csak másra a gondokat. Nemsokára erősnek, fittnek és fizikailag egészségesnek fogod magad érezni, mintha a két kezeddel megragadhatnád a világot. Mindenképpen használd ezt ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma sok dologban úgy hozhatja a sors, hogy neked kell diktálnod a feltételeket. Bíznod kell magadban, hogy meg tudod állni a helyedet. A mai napon a kényes helyzetek egy picit fel tudják borítani az érzelmi egyensúlyodat. Nem szabad, hogy régi sérelmek felszakadjanak benned, mert azok nagyon rossz hatással lehetnek a hangulatodra. Próbálj meg csak előre nézni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ez pozitív dolgokat is magával hoz, mivel sokat gazdagodhat az ön és emberismereted. Arra viszont figyelned kell, hogy kerüld el a nyersebb személyeket. Ők most nem igazán tudják megérteni, hogy mi is zajlik benned. Ha van párod, akkor nagyon romantikus estétek lehet, mivel egymásra tudtok hangolódni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kommunikációdra nagyon oda kellene figyelned a mai nap folyamán. Szinte mindenkibe belefojthatod a szót erőszakosan, akár a barátaidba is. Értékes információktól esel el így, és itt nem a pletykákra kell gondolni. Lehet már sokan úgy érzik, nem szívesen nyílnak meg neked. Nem szabad mindig a saját problémáiddal foglalkoznod, meg kell hallgatnod másokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pillanatnyi sikerélményeid lehetnek, és a karácsony másnapja is inkább döcögősen indul. Ez egy ilyen széria lesz, így kell elfogadnod. A lényeg, hogy ne ostorozd magad semmiért, bármennyire is nem alakulnak a saját szájízed szerint a dolgok. A szabadidődben jó lenne, ha a párkapcsolatodra tudnál koncentrálni. Ne adj esélyt annak, hogy elhidegüljetek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég régóta húzódik már egy ügy, amit végre le tudsz zárni. Önerőből kellene ezt véghezvinned, nem pedig segítséggel, mert akkor lesz igazi a győzelem. Ráadásul mások félrevezethetik a gondolataidat, vagy esetleg rossz tanácsokat adhatnak, aminek hatására ismét nem lesz lezárás. Bízz magadban, és tegyél egyedül pontot a végére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne feledd, ha nagyot akarsz markolni, akkor kicsit fogsz fogni. Ne akarj karácsony másnapján mindent egyszerre letudni, vagy éppen bepótolni. Érd be azzal, amit higgadtan el tudsz érni. Kesergés helyett legyél nyitott az új stratégiákra. Ha minden kötél szakad, akkor nyugodtan kérd a barátaid segítségét. Az estét mindenképpen felszabadult pihenéssel töltsd.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán érzed jól magadat a bőrödben, de egy nagy pihenés vissza tud terelni a helyes útra. Most előtérbe kerülhet néhány családi ügy, amiből ha kimaradsz, akkor nagyon elharapódzhatnak a dolgok. Legyél nyitott és őszinte mindenkivel, és segíts ott, ahol tudsz, mivel neked is az érdeked, hogy meglegyen a harmónia.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felborulhat a mai nap néhány váratlan helyzet miatt. Ne engedd magadat felbosszantani, ha keresztülhúzzák a számításaidat. Tartsd a kezedben az irányítást - tudod jól, hogy mindenre meg tudod találni a megoldást. A bolygók jelenleg felerősítik a kreatív énedet, és ezt nem ártana kihasználnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad bepánikolnod egyik kihívásod miatt sem, amik karácsony után várnak rád. Kis lépésekkel haladj előre és legyél megfontolt. Higgadtan igyekezz rendezni minden helyzetet, mert ha kiborulsz, akkor nagyon elmerülhetsz a mélyben. Féltékenyebb hangulatban vagy a kelleténél, de rá fogsz jönni, hogy ennek semmi alapja sincs.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás