promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: angyal jelent meg Ukrajna fölött az égen, ez mindenkinek reményt adhat a világon
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akár igaz, akár nem, szívmelengető a látvány.

Szinte az egész évünket végigkísérte a február végén kirobbant orosz-ukrán háború, és egyelőre nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben véget érhet. Nyugati elemzők is arra figyelmeztetnek, hogy ha a harcokat nem úgy zárják le, hogy mindkét fél elégedett legyen, akkor az oroszok hamarosan újrakezdhetik a hadműveleteket.

A világ egy ilyen feszült helyzetben nyilván mindenben a reményt, sőt a csodát keresi, így születnek azok a videók is, amelyek hónapok óta elárasztják a TikTokot. A témájuk az, hogyan tűnik fel az égen egy olyan jelenés, amely akár mennyei teremtménynek, angyalnak is tekinthető.

Ebben a rövidke videóban például előbb izgatott emberi hangokat hallhatunk, aztán pedig hangos sikoltozást, amikor az egyik felhő tetején hirtelen felbukkan egy titokzatos alak, majd – mint akit lelepleztek – ugyanilyen gyorsasággal el is tűnik:

@myuz_gaza1 People scream after seeing an angel among the clouds in Ukraine #myuzgaza1 Myuzgaza1 - (9M)

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az állítással ellentétben aligha Ukrajnában készülhetett. Az indításnál a politikus Jasszer Arafat jellegzetes, kockás kendős feje látható egy plakáton, az írás pedig arab, nem cirill betűs, vagyis a videó jó eséllyel palesztin területről származik, és feltehetőleg a felbukkanó angyal is csak ügyes trükk eredménye.

Efféle felvételek egyébként már 2014 óta sorozatban készülnek Ukrajnáról, az oroszok akkor kebelezték be a Krím-félszigetet. Most pedig a harcok erősödésével sokan szeretnének hinni abban, hogy Isten figyelemmel kíséri a szenvedéseket, és be fog avatkozni a béke érdekében – ezt azonban elsősorban nekünk, embereknek kell elérnünk és megteremtenünk.

Hasonló angyalos videók ITT találhatók. KATT!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás