promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat szelvénnyel nyert egyetlen lottósorsoláson egy férfi, már tudja is, mire költi a mesés nyereményt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogy lehet hat szelvénnyel nyerni egy lottósorsoláson? Hát így!

A karácsonyi hétvége sem telhet szerencsejáték nélkül: december 24-én, szenteste a megszokott időben fogják húzni az Ötöslottó nyerőszámait, december 25-én, karácsony első napján pedig a Hatoslottó-sorsolását követhetjük élőben a Duna TV-n. Magyarországon milliók játszanak a lottón, és mindenki nagyon örülne, ha az év végét egy mesés nyereménnyel zárná. Bár sokan vannak, akik véletlenszerűen választják ki a nyerőszámokat, bőven akadnak olyan lottózók is, akik mindig ugyanazokat a számokat ikszelik be a szelvényen.

Egy amerikai férfi is fix számokat tett meg, és be is jöttek neki nem is egyszer, hanem hatszor; ráadásul ugyanazon a sorsoláson. Raymond Roberts Bostontól 80 kilométerre, Fall Riverben lakik, és ott is rakta meg a számait, ami különböző évfordulók és születésnapok dátumai voltak. A férfi már 20 éve ezeket a nyerőszámokat teszi meg, de sosem volt még rá példa, hogy nyert is volna velük. Most azonban az ösztönei azt súgták neki, hogy ezúttal ne egy, hanem mindjárt hat lottószelvényt vásároljon, és mindegyikre a fix számait ikszelje be.

Hihetetlen, mégis igaz: Raymond ösztönei jót súgtak neki, ugyanis megnyerte a lottó aktuális főnyereményét. Öt szelvényre rögtön fel is vette a nyereményét, ami nagyjából 2 millió dollár - vagyis 756 millió forintot - jelent, a hatodik szelvényre viszont évente kérte az utalást: ez azért jó neki, mert így a következő 20 évben 25 ezer dollárt - átszámítva nagyjából 9,4 millió forintot - kap majd minden egyben esztendőben, vagyis havonta több, mint 783 ezer forintnak megfelelő dollárt kap majd a számlájára.

A Fall Riverben élő, vietnámi veterán férfi december 15-én vette fel a nyereményét, és már azt is tudja, mire fogja költeni: az biztos, hogy mindenek előtt egy új motort fog magának venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás