promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Sarolta milliókat keresett a vetkőzéssel és énekléssel, most mégis nagy bajba került
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 75 éves énekesnő nincs irigylésre méltó helyzetben.

A napokban ünnepelte a 75. születésnapját Zalatnay Sarolta, akit valószínűleg az is ismer, aki nem kedveli különösebben a táncdalokat és a popzenét. Az énekesnő ugyanis gondoskodott róla, hogy a magánéleti húzásai miatt is állandóan beszéljenek róla.

53 évesen vetkőzött le a Playboynak, minden idők egyik legsikeresebb eladási számát produkálva a hazai férfimagazinnak. Előtte még pikánsabb képek jelentek meg róla a Tutti Frutti magazinban, amiről a közelmúltban mi is megemlékeztünk:

Cininek idősebb korára sem adatott meg a nyugodt élet, nemrég például kiderült, hogy nagyobb lakásba költözött, de nem azért, mert felvitte az Isten a dolgát, hanem éppen ellenkezőleg: a saját házát elvitte a hitel, ezért kénytelen egy barátjánál meghúzni magát.

A Blikk értesülései szerint az énekesnő továbbra is az Érdhez közeli Tárnokon él, ám a saját otthona helyett egy idegen helyen. Szerencsére csak egy utcányit kellett arrébb költöznie, így a pakolás talán nem volt olyan körülményes.

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam”

– jegyezte meg Cini a költözéskor, elárulva azt is, hogy nem egyedül kényszerült a váltásra. A törlesztőrészletei az idők során megnégyszereződtek, amit már ő sem tudott kigazdálkodni. Végül a bank el is vitte a házát, amelyben 16 éven keresztül élt a lányával.

Zalatnay példája nem egyedi, nem először hallunk arról, hogy korábban sikeres pályát befutó és feltehetőleg sokat kereső magyar sztárok ilyen helyzetbe jutnak. Az énekesnő két évtizede például bő 5 millió forintot kapott a Playboy-fotózásért – de hol van már a tavalyi hó?

Most egy Németországban dolgozó barátja házában él, és csak a rezsiköltséget kell fizetnie, ami nyilvánvalóan nagy segítséget jelent a szorult helyzetében. A tervei szerint utána is maradna Tárnokon, és mivel továbbra is rengeteg fellépést vállal, ezért jó esély mutatkozik arra, hogy az újabb költözésig összekapja magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás