promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 17: a Skorpióra rátámadhat a depresszió és a Bak hétvégéjét is tönkreteheti néhány dolog
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos életébe új kapcsolatok jelenhetnek meg, a Nyilas pedig örülhet, mert elkezd helyrerázódni az anyagi helyzete. Találd meg az összhangot, és tartsd a kezedben a dolgok alakulását az ünnepek előtt. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Számos új és izgalmas kapcsolat jelenhet meg az életében. Úgy néz ki ezekből néhány nagyon is szoros lehet, de akad majd olyan is, ami el fog halványulni. Amúgy sem ártana, ha érkezne egy kis újdonság, valamint izgalom az életedbe. Nincs meg a kellő motivációd olykor, pedig pont olyan időszak jön, amikor nagyon fel kellene szívnod magad az ünnepek előtt.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad a múlton rágódnod, mert akkor a jelen eseményei elé gördítesz akadályokat. Ideje lenne elfelejtened néhány dolgot, ami nyomaszt. Fogadd meg magadban, hogy tiszta lappal fogsz indulni, mert az elméd kibővülésre vár. Engedd, hogy befelé áramoljanak az energiáid, és ne a semmibe. Tervezz meg néhány dolgot a jövőben, már ez is sokat segíthet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Megállíthatatlan lennél, de sok benned a kétség. Ezeket mindenképpen el kell hessegetned, mert nem tesznek jót a haladásodnak. Gondold át ezeket a hétvégén. Hamarosan olyan szituációban találhatod magad, ahol szükség lesz a határozott énedre. Meg kell harcolnod azért, ami jár neked. Nem szabad lemondanod a kemény munkával és odaadással járó jutalmakról.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki nem igazán kell félned ettől a naptól. Minden, amibe belefogsz, jól sülhet el. Ráadásul egy olyan oldalad láthat napvilágot, ami nagyon pozitív, és nem gondoltad volna, hogy benned van. Ha teljesen bele tudod vinni ezt a tehetséget a hétköznapjaidba, az nagyon hasznos lehet és nagy változásokat hozhat.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok minden elkezdhet inspirálni, szóval csak akkor lustálkodj, ha már abszolút úgy érzed, hogy elfogytak az energiáid. Tedd magad hasznossá, amiben csak tudod. Most sok kreatív projektet be tudsz fejezni, ha megvan benned a kellő lendület. Elég kellemesen meglepődhetsz azon, amit tanulsz, vagy éppen produkálsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A legújabb ötleteid, meglátásaid, illetve elképzeléseid arra ösztönözhetnek, hogy új embereket ismerj meg. Próbálj meg interneten olyan csoportokat találni, akikkel közös az érdeklődésetek. Jó lesz velük olyan dolgokat megvitatni, amiket mással sajnos nem tudsz. Remekül hathat rád, ha meg tudod osztani a tapasztalataidat és mások történeteiből tanulni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az elmúlt napokban sok pozitív és negatív hatás is érhetett. Gondold át ezeket, és próbálj meg belőlük tanulni. Később a tapasztalataidat át is adhatod a környezetednek, amiben igazán jó vagy. Különösen egészségesnek, és energikusnak kell érezned magadat. Úgy vágj bele a hétvégébe, hogy semmi se lehetetlen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit szétszórt lehetsz, szóval ne vágj bele semmilyen komolyabb kihívásba. Próbáld meg egy kis testmozgással kitisztítani a fejedet és elcsendesíteni az elmédet. Ha ezt nem teszed meg, akkor előjöhet néhány probléma, amit ráadásul te magad fogsz előidézni. Ne bonyolódj bele semmibe, ha nem muszáj. A barátaid ki tudnak húzni belőle, ha esetleg kicsit depressziós a hangulatod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok pozitív dolog vár rád, és úgy néz ki az ellenlábasaiddal is sikerül megbékélned. Remélhetőleg tettél is ezért, mert ha nem, akkor csak még több konfliktus vár rád. Az anyagi helyzeted is elkezdhet egyenesbe jönni. Lehet meg fognak keresni egy új munkafeladattal az ünnepek előtt, de jól gondold át, hogy vállalod-e a feladatot.

Bak (december 22. - január 20.)

Óvatosan tervezz, mert elég sok minden felboríthatja a hétvégédet. Szükséged lesz a gyakorlatias énedre, hogy mindent meg tudj oldani. Azonban ezzel még ne törődj, hanem igyekezz pihenni. Mára lehet nem csak az agyadat, hanem a telefonodat is ki kellene kapcsolni. Most ne foglalkozz másokkal, csak magaddal.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet elhanyagoltad az otthoni munkákat. Odahaza számos kisebb, vagy nagyobb feladat várna rád. Addig nem fogod jól érezni magad, amíg ezekkel nem végeztél. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a kötelezettségeken és vágj bele. Most nagyobb hangsúlyt kell fektetned a kommunikációra, mert senki sem gondolatolvasó.

Halak (február 20. - március 20.)

Az anyagi helyzeted nem alakul épp a legjobban a következő időben. Többletjövedelemre számítanál, de annak csak a hűlt helyét fogod találni. Jobban át kellene gondolnod, mire költesz, és lehet stratégiát is kellene váltanod. Semmiképpen ne tervezz, amíg ezeket nem tudtad elrendezni rendesen. Hétvégén egyeztess kicsit a barátaiddal is.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás