promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin halálos beteg? Újabb súlyos tünetekről árulkodik egy felvétel az orosz elnökről
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre betegebbnek tűnik az orvosszakértők szerint Putyin, Oroszország elnöke.

 

Hónapok óta szólnak a sajtóhírek arról, hogy Putyin súlyosan beteg lehet. Kezdetben olyan pletykákat hallhattunk, amelyek szerint rendszeresen látogatja őt egy onkológus, ezt követően pedig gyomorrákra utaló hírek érkeztek. Pár napja a biztonsági őre által kiszivárogtatott Telegram-információ alapján tudtuk meg, hogy otthonában elesett, farokcsontja sérülést szenvedett, eközben pedig nem tudott uralkodni testén, és összepiszkította magát.

A The Sun brit bulvárlap szerint újabb bizonyítékok láttak napvilágot, amik arról árulkodnak, hogy kritikusan beteg lehet az orosz vezér. Putyin nyilatkozatot tett, amelyben arról beszélt, hogy a háború még eltarthat egy ideig, illetve egyre inkább sodródnak a felek a nukleáris atomháború irányába. Azt viszont leszögezte, hogy biztosan nem Oroszország lesz a kezdeményező fél.

„A nukleáris háború esélye egyre növekszik, nálunk vannak a világon a legfejlettebb fegyverek, de nem szeretnénk fitogtatni azokat. Minden erőket mozgósítok annak érdekében, hogy megvédjem Oroszországot, és ez nem blöff"

- tette hozzá Putyin, akinek az arcával kapcsolatban szokatlan dolgot vett észre a Sun. 

Forrás: The Sun

A videót elemezték szakorvosok is, akik szerint Putyin arca felettébb duzzadtnak, feldagadtnak tűnik, ami a rák tünete is lehet. A napokban elemezték azt is, hogy Parkinson-kórra utaló jeleket is fel lehet ismerni az elnökön. Arról már korábban is lehetett olvasni, hogy az orosz vezérkar egy ideje már készül arra, hogy Putyin meghalhat és pótolni kell őt. Valószínűleg hétről hétre megtudhatunk majd többet az orosz elnök egészségügyi állapotát körülvevő rejtéllyel kapcsolatban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás