promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 5: a Kos hatalmas hibát követhet el már így december elején, a Szűz életében azonban egy pozitív fordulat érkezhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak olyan személy tűnhet fel az életében, akit régen nem látott, a szingli Skorpió pedig belevághat a randizásba a héten. Néhány csillagjegy sajnos lassabban fog tudni felpörögni a hétvége után. Lássuk, hogy mit üzen neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Valamilyen nagyobb vásárláson törheted a fejedet. Ne ess abba a hibába, hogy ha sok pénzt akarsz költeni, akkor nem nézel utána rendesen mindennek. Hajlamos vagy beleugrani, pedig ha okosan döntesz, akkor rengeteg ideig kiszolgálhat az adott dolog, amit le szeretnél cserélni. Kérdezd körbe bátran az ismerőseidet is, hogy ők mit ajánlanak.

Bika (április 21. - május 20.)

Hiába kezdődik egy újabb hét, hála égnek fizikailag és szellemileg is a csúcson lehetsz. Kiemelkedő ötleteid lehetnek, és meglesz benned a kellő erő és motiváció, hogy ezeket véghez is vidd. Bár úgy érezheted, hogy végre ideje lenne kiengedni picit, de ne tedd, mert elő fog kerülni a lusta éned. Az jelenleg senkinek sem hiányzik, főleg neked nem.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad radikális dolgoknak tekintened azt, amiket mostanában teszel. Ha valami az előrehaladásodat szolgálja, akkor járd csak szépen be az utat, amit elkezdtél. Ne szorítsd vissza magad, még akkor sem, ha a többiek aggódva figyelik a törekvéseidet. Persze engedj ki néha, de lelassulnod nem kellene.

Rák (június 22. - július 22.)

Benned van a változás, de el kellene gondolkoznod azon, hogy várj vele egy kicsit. Ha nagyon kapkodósra veszed a dolgot, akkor nem tudsz megfelelően átalakulni. Lépcsőzetesen haladj, bármilyen célt is tűztél ki magad elé. Lehet még nem tudtad teljesen kipihenni magad a hétvégén, szóval este ezzel, vagyis magaddal foglalkozz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előtörhet belőled az igazi társasági ember, és minden beszélgetést meg tudsz fűszerezni. Így a világ is egyre jobban kitárul előtted, mert olyan információkat szerezhetsz, amik segíthetik a hétköznapjaidat. A közeljövőben újra felbukkanhat egy barát vagy rokon, akit már régóta nem láttál. Ki akar békülni, vagy valami más van a dologban? Ki fog derülni, viszont legyél résen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nemsokára pozitív változások történhetnek a pénzügyi helyzetedben. Ez lehet jövedelem növekedés, vagy valamilyen váratlan fordulat, ami megkönnyít mindent. Közben felfedezheted valamelyik rejtett tehetségedet, amiről eddig nem volt tudomásod. Ez egy másik életet indíthat el, de ahhoz persze kell, hogy jól használd. Előbb inkább tapasztald ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az elméd most igen éles, szóval hirtelen sokat tudsz tanulni, és ezeket gyorsan fel is tudod használni. Lehet olyan fordulatok jönnek az elkövetkezendő pár napban, amik miatt az éles elme igazán a hasznodra lesz. Ma a megérzéseid a szokásosnál aktívabban. A bolygól azt súgják, hogy nyugodtan hallgathatsz rájuk.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre igazán elő fog törni belőled az optimizmus. A kalandvágyad is a csúcson van, így szívesen vágsz bele új dolgokba. A randizásra is jó esélyed van, mert nagyon jól tudsz kommunikálni, de ha kell, akkor flörtölni is. Nem kell álarcot viselned, a saját stílusoddal is le tudsz venni mindenkit a lábáról. A karanténos estéket azzal töltsd, hogy tágítod a látókörödet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet vannak olyan feladataid, amik rád maradtak, de ezeket ne rohanva pótold. A bolygók most az aktív kikapcsolódást támogatják, ha erre nem jutott idő a hétvégén. Ha kipihened magad, akkor újult erővel vághatsz bele a kihívásokba ezen a héten. Sokkal jobb így, mintha fásultan indulsz neki. A rossz kedved csak depresszióba fog átesni, az pedig senkinek sem jó.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég hullámzó lehet a kedved, amit a környezeted is észre fog venni. Ne vetíts ki senkire semmi negatív hangulatot. Át kell gondolnod azt is, hogy nem vállalsz-e be túl sok teendőt ezen a héten. Egy kis változtatással, átszervezéssel lehet mindenre időd, amire szeretnéd. Legyél kreatív, és találd fel magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Picit érzékenyebb lehetsz a kelleténél. Úgy érezheted mindenki ellened van, vagy nem értékelnek eléggé. Lásd át a helyzetet, nézz körbe a környezetedben, és rá fogsz jönni, hogy csak bebeszéled magadnak. Nincs ellenségeskedés körülötted, ha csak te nem adsz neki okot. Ettől még érvényesülnöd kell, de ne vidd túlzásba.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre megkaphatod azt a kezdő lökést, ami tűzbe tud hozni. Kicsit el vagy veszve az utóbbi időben, szóval ez nagyon jót fog tenni neked. Megteheted az első lépéseket egy jobb élet felé. Amúgy is elég vakmerő vagy az utóbbi időben, de vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára. A vakmerőségedben benne van az is, hogy nagyon rossz döntéseket hozhatsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás