promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan döntést hozott III. Károly, ez nemcsak a briteket lepte meg
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

III. Károly váratlan lépésétől zeng az egész világ.

Akik követik a brit királyi család életét, emlékezhetnek rá, hogy András herceg és Sarah Ferguson 10 év házasság után jelentették be a válásukat. Miután megszületett két lányuk, Beatrix és Eugénia, András katonai karrierje miatt hamar tönkrement a házasságuk; bár hozzá kell tenni, hogy nem csak a herceg távolléte miatt dőlt dugába ez a házasság, hiszen sem ő, sem a hercegné nem voltak a hűség mintaképei. Sarah-t javarészt a texasi milliomos, Steve Wyatt társaságában látták akkoriban, de az igazi botrány csak azután tört ki, amikor napvilágra kerültek azok a félmeztelen képek, amik a hercegnéről és John Bryan amerikai bankárról készültek.

Sarah Ferguson ezután közellenség lett Nagy-Britanniában és a királyi családban is. Igaz, a hercegnét sosem kedvelték igazán, éppen ezért II. Erzsébet meg is könnyebbült, mikor kisebbik fia párja kikerült a képből. Mivel azonban született két lánya is András hercegtől, örökre hozzá lesz láncolva a családhoz, és előbb-utóbb a nézeteltérések és belső konfliktusok is elkopnak. Nagyon úgy tűnik, hogy csaknem 30 év után III. Károly most meg tudott bocsátani a hűtlen hercegnének, ugyanis személyesen hívta meg őt a közös családi karácsonyra.

Úgy tűnik, a király azon munkálkodik, hogy újra egyesüljön a család, aminek egyik fontos, de váratlan lépése, hogy egykori sógornőjét is meghívta Sandringhambe.

Ez a döntés eléggé meglepte nemcsak a briteket, de az egész világot, hiszen Károly már azt sem engedélyezte Sarah-nak, hogy ott legyen a Harry és Meghan esküvője utáni privát fogadáson, ráadásul a királyról mindenki tudja, hogy sosem rajongott András volt feleségéért, hiszen a hercegné korábban Diana mellé állt, mikor megromlott a házassága Károllyal. Most viszont III. Károly elküldte a békejobbot Sarah-nak, és most már csak a hercegnén múlik, hogy a családdal tölti-e a karácsonyt.

Komoly dolog lenne ez, hiszen így együtt töltené a Szeretet ünnepét a leányaival és egykori férjével is. III. Károly ezek szerint a kegyelem és a megbocsátás mintaképe akar lenni uralkodóként, hiszen amíg édesanyja, II. Erzsébet ült a trónon, nem volt rá példa, hogy akárcsak megfordult volna az udvarban a gondolat, hogy Sarah Ferguson-t meghívják valamilyen családi eseményre.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás